Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybella, chyba chodzi o to żeby układ pokarmowy nie przyzwyczaił się do delikatnego mleka, bo to nawet nie mleko tylko "produkt mlekopodobny" czy jakoś tak jest napisane. Później może nie tolerować nic cięższego. Mi co prawda lekarka nic takiego nie mówiła, ale powoli odchodzę od kropel na kolki i za jakiś czas zamierzam robić mleko pół na pół- Bebilon Pepti i Bebilon zwykły. Jak będzie ok, to wrócimy do zwykłego.
Dżulia, dzięki! -
moja psina na szczęście ma krótką sierść, ale jest wszędzie.
też latam z miotłą codziennie.
ZieloneOliwki wrote:i pyrga go nosem po nóżkach a jak leży na przewijaku jak zrobi kupę to chętnie by go tam umyła
dlatego ja się zaopatrzyłam w niby "pachnące" woreczki na pieluchy.
Nie chodzi nawet o zapach, tylko każdą kupę pakuje w niego w razie co. Już zdarzyło się kilka razy, że na dworze wytarzała się w obcej kupie, więc wolę być ostrożna.
no i tak mój pieseł pilnuje mego dziecka
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:45
ZieloneOliwki, Suerte, Madzisek, pati_zuzia, Matleena, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:no właśnie ubieram ją delikatnie. czasami mi jest zimno, a ona gorąca. i potówki tylko na buzi.
jeśli chodzi o psa, to problem z sikaniem trwał jeszcze kilka dni.
teraz walczymy z czymś innym. Nie da nikomu obcemu wejść do domu. Zawsze była łagodna, a teraz nie da nikomu obcemu dojść do Julki. Ostatnio rzuciła się na ... Księdza
Ty chyba też miałaś psiaka? Owczarka? dobrze pamiętam?
moj pies ktory zostal z moimi rodzicami jak sie wyprowadzalam tez nie pozwala nikomu wejsc do domu... i tez nigdy tak nie robil. Do tego jak maly tylko zakwili, zaplacze to szczeka i jest od razu przy nim... no i zazdrosny jest, bo jak ktos wezmie malego na rece to przylatuje z pilka i szczeka zeby sie z nim bawicDżulia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
A waga wymarzona to sprzed 6 lat- 56kgA teraz jest 79-80:P
Jak pieseł zareagował na maleństwo? siusia jeszcze po kątach?[/QUOTE]
To u mnie jest 83 a do wagi wymarzonej chcialabym dojsc chociaz do 60kg a narazie to tyje choc jem 3 razy dziennie masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:34
-
nick nieaktualny
-
Bella co do pepti to tak jak oliwki napisała nie bede się powtarzać
Kasia g ja otulam antka kocykiem bawelnianym tzn nie nazwala bym tego kciukiem bo tj taki materiał jak np dres po prostu dwie warstwy bawełny i tym go owijam. Ja go nie noszę ani nic po prostu siedzę z nim takim owinietym aż widzę ze jest w fazie odlotu wtedy odkładam i mały zasypia po prostu wyciszam go w ten sposób i daje sygnał że czas spac -
Aha antek waży 5400 i że swoją waga jest elegancko w srodeczku siatki centylowej natomiast na długość jest na 97 centylu także ten...
W przyszłym roku mnie przerosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:05
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko skończyło dziś dwa miesiące
jak ten. Czas leci
Ja juz nie wiem co mam z moim malym robić , tydzien gemu zaczęłam mu dawać 150 ml mleka bo szybko był głodny a dzisiaj zjada 150 do dna i za dwie godziny płaczMama-julka lubi tę wiadomość
-
Fuck mojemu chyba pomału zaczynają iść zęby
marudny jest, katarek lekki dostał, zaczął się ślinić i często dziąsełkami zagryza smoczek, dzisiaj wsadziłam mu palec do buzi i to samo z moim palcem robił. Wika też szybko pierwszego zeba miała bo w piątym Miesiącu. Musze żel na zabkowanie zamówić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Aha antek waży 5400 i że swoją waga jest elegancko w srodeczku siatki centylowej natomiast na długość jest na 97 centylu także ten...
W przyszłym roku mnie przerosnie
Ile ma??? o kurczę! mój Antek ma 54cm i waży 4300al będziesz miała faceta w domu
nie wykarmisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:19
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia a wiesz że żeby schudnąć trzeba jeść min 5 razy dziennie ? Bo 3 to za mało i organizm magazynu je bo nie się kiedy znów dostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:20
-
Mi$ia26 wrote:Kurde a ja nie mam ochoty na jedzenie za bardzo przez ostatnie dni a dupa mi rosnie niby powinnam wiedziec takie rzeczy bo pracowalam przed ciaza w tej branzy ale wogole sie nie stosuje
Mi waga magicznie stanęła odkąd wróciła do stanu sprzed ciążychyba jest zdupiona
i po prostu nie umie mniej pokazać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny