Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Pchełka, ile masz jeszcze do wagi sprze4d ciąży? Ja jem mało ale ze względu na brak czasu a jak już mam chwilę to się zajmuję czym innym i odechciewa mi się jeść. Jak dojdę do siebie to wykupuję karnet i idę na jakieś zajęcia a swoją drogą też liczę na większą aktywność jak się ciepło zrobi
Ło Matko! Nie pytaj...około 20 kgTo znaczy dokładnie sprzed ciąży ok. 15 , ale chcę schudnąć 20 kg
-
Acikk wrote:Misia u nas wychodzą w miarę stale te pory bo antek sie budzi o 7 lub 8 i potem je co 3 godz więc wychodzi +/- jedna godzina.
Karola na mojego otulam tak ze wygląda jak roladka a jak go odkładam to on i tak się układa jak chce czyli też z rękami w górze zawszetylko odkładam go w fazie Kiedy się już nie wybudza
wlasnie mialam pytac czym otulasz tak Antosia? ja ogolnie nie usypiam malej na rekach chyba ze nic innego nie dziala, juz wole ze zasypia przy dzwieku suszarki z youtubea wlasnie 10:45 zjadla odlozylam ja i poszla sobie spac.. rany jakby tak bylo zawsze bylabym najszczesliwsza na swiecie a jeszcze gdyby tak spala w swoim lozeczku to wogole bylo by czadowo
-
Odnosnie wagi sprzed ciazy to.mi zostalo jakies 5 kg i 5 moglabym dodatkowo zrzucic ale jakos marnie mi to wychodzi... niby malo jem a wagi stoi w miejscu jak zaczarowana :p wlasnie wszamalam dwie kanapki z nutella a teraz pije herbatke wspimagajaca odchudzanie haha
U nas pierwszy raz po porodzie byl po 5 tygodniach od porodu i nie czulam zadnego dyskomfortu normalnie jakbym nieuzywana byla :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:A mieliscie problemy z kupka ? Mój cały czas robi kilka razy dziennie, i też często się ciska przy jedzeniu.
Tak problem z kupka byl i jest nadal:-S cisnie sie ze 20 mon i dopiero kupka i kilka baczkownajgorzej ze rano po karmieniu robi kupke czyli ok 5 i cienie az wyjdzie czasami 30 min i to przez sem
czasami mowie do corci: odpusc ta kupe predzej czy pozniej i tak wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia, nam położna nie kazała nic stosować tylko mówiła żeby nie przegrzewać dziecka że lepiej żeby było mu chłodniej niż za gorąco i zauważyłam że wyskakują też od tłustych kremów. Tylko że nie ma dużo.
A waga wymarzona to sprzed 6 lat- 56kgA teraz jest 79-80:P
Jak pieseł zareagował na maleństwo? siusia jeszcze po kątach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:08
-
ZieloneOliwki wrote:Dżulia, nam położna nie kazała nic stosować tylko mówiła żeby nie przegrzewać dziecka że lepiej żeby było mu chłodniej niż za gorąco i zauważyłam że wyskakują też od tłustych kremów. Tylko że nie ma dużo.
A waga wymarzona to sprzed 6 lat- 56kgA teraz jest 79:P
Jak pieseł zareagował na maleństwo? siusia jeszcze po kątach?
jeśli chodzi o psa, to problem z sikaniem trwał jeszcze kilka dni.
teraz walczymy z czymś innym. Nie da nikomu obcemu wejść do domu. Zawsze była łagodna, a teraz nie da nikomu obcemu dojść do Julki. Ostatnio rzuciła się na ... Księdza
Ty chyba też miałaś psiaka? Owczarka? dobrze pamiętam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Dżulia, dlatego pytam
Bo moja jaka głupia była taka jest:P Walczymy z sierścią bo już zmienia na wiosnę i kilka razy dziennie latam albo z odkurzaczem albo ze szczotką. DObrze dobrze, broni Julki
Moja ogólnie normalnie zareagowała ale jak ktoś przychodzi to myśli że do niej i się wtula, skacze, chce się bawić i być głaskana. Ale jeśli o reakcję na Kubę chodzi to jak trzymam go na rękach na siedząco to podchodzi i pyrga go nosem po nóżkach a jak leży na przewijaku jak zrobi kupę to chętnie by go tam umyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:15