Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso to mnie ppcieszylas!
musze jutro sprobowac z mezem bo dzis pewnie caly dzien w robocie bedzie
Misia ciesz sie ze tyle spi zobacz nieltorw dziewczyny pisza ze ich maluszki spia po 1,5-2 godz
Wczoraj u corci kupki brak nawet baczki nie szly a ona lubi sobie postrzelacwieczorem meczyla sie strasznie ale jakos zasnela u meza na rekach teraz obudzila sie z placzem zrobilam masaz a ona na buziuni bordowa wiec ja za oliwke i termometr i zrobilam to chociaz bardzo sie bronilam przed tym. Potrzymalam ze 3-4 sekundy i wystrzelila kupsko ze ło matko
dpbrze ze nie smierdzaca, bo posciel musialam zmienic- przeciez zrobilam to na lozku niewiele myslac. Ale teraz idzie seria bakow a mloda juz spi
takiemu dziecku nie wiele trzeba do szczescia- pelny brzuszek, mama obok, kupka poszla, seria baczkow- czego chcec wiecej
iNso87, rewelka, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa ja też straciłam wątek haha chyba jedno i drugie, dajemy jeszcze ten debridat i bebilon pepti i jest super tylko się martwie bo doktorka mówiła ze będziemy próbowali odejść od tego pepti zeby znowu cyrki nie wróciły jak antek juz tak ładnie ułożony
jejku jeszcze niedawno marzyłam by wogole usnal a teraz sobie nyna po 6 godzin
-
nick nieaktualnyTeraz czekam az M wstanie i biore malego do siebie uwielbiam jak jest blisko
Macie racje nie ma co narzekac wazne ze spi chociaz 6 godzin w nocy a bedzie tylko lepiej
Matka niewyspana to sie czepia
M to powinien mi kopa sprzedac za to narzekanie
dziewczyny jeszczs tydzien i wasze dzieciaczki beda mialy 2miesiace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 06:15
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:01
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyAcik to tylko sie cieszyc
teraz musi byc dobrze
Misia nooo, jak ten czas leci, dopiero co ze szpitala wrocilam i myslalam sobie: na co mi to byloi taka malutka byla ta moja corcia, a za chwile 2 msc bedzie miala. Jak talej pojdzie to zanim sie obejrze to na impreze jakas bedzie sie szykowala z kolezankami
czasami tak sobie mysle ze tak ja kocham i sie martwie o nia ze chyba zawalu dostane jak np bedzie miala zostac w przedszkolu (jeszcze placzac jak bede ja zostawiala) albo ze sama do szkoly bedzie miala pojsc czy wlasnie na pierwsza impreze.
Maz mowi do mnie wczoraj: teraz placze z ppwodu kupy a za kilka lat z powodu zlamanego serca.
Mam tylko nadzieje ze bede dla niej przyjaciolka i bedzie mogla mi o wszystkim powiedziec.
Inso czasami jak popatrze na suwaczki dziewczyn to wielkie zdziwienie: coo?? Zaraz 3 msc?? :-o
Ustalilismy chrzest na 10.04iNso87 lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Teraz czekam az M wstanie i biore malego do siebie uwielbiam jak jest blisko
Macie racje nie ma co narzekac wazne ze spi chociaz 6 godzin w nocy a bedzie tylko lepiej
Matka niewyspana to sie czepia
M to powinien mi kopa sprzedac za to narzekanie
dziewczyny jeszczs tydzien i wasze dzieciaczki beda mialy 2miesiace
Ja marzę o 4 h bez przerwy a Ty na 6 narzekasz...ciesz się przez 6 h można się wyspac konkretnie, Ja tyle śpię całą noc łącznie z przerwami na karmienie...
Ale Was wzięło na zartyv:) u Nas jeszcze nic nie było ale w połogu nie tykamy boje się że szwy jeszcze się nie rozpusciły wewnątrzogólnie to wygladam lepiej niż przed ciąża
i kg pewnie mam mniej
My chcemy chrzcic w pierwszą niedzielę marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 07:30
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
A moja zegarynka po nocnym karmieniu pobudka punkt 8:00
Dziś jedziemy do doktora z Antkiem ustalić szczepienia i co dalej z tym mlekiem i lekami.
Właśnie masakra jak czas leci, ja się pytam gdzie moj dzidziuś co mi w szpitalu wozeczkiem przywieźli i leżało takie zawiniatko a teraz jak siedzę i to biore do odbicia to mi się nogami od ud odpycha
Rewelka dobra figura jest pewnie sporą zasługa karmienia piersiąmy co nie karmimy to nasz ból ;P
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Antoni otulony wczoraj o 22 a odlozony o 22:30 obudził się o 5
yeah co za wypas
ale Ci dobrze !! zeby mu tak zostalo! a ile Ci zjada na noc?
moja zjadla 20:30 zasnela przy dzwieku suszarki z youtubaprzed 21 i wstala 00:30 zjadla pozniej wstala o 4 i po 6 a teraz bura i nie wie o co jej chodzi wrrrr
-
nick nieaktualny
-
Kasiag ja robię tak ze zależnie kiedy nam wypada ostatnie karmienie jak ok 21 to daje 150 a jak wcześniej np o 20 to daje 120 a potem jeszcze dorabiam 60. Ale przeważnie zjada 100 -150 zależy jak ma humor a śpi od 22 lub później, nigdy nie usypia od razu po jedzeniu tylko najwcześniej godzinę po.