Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduje że żyjemy. Po prawie 15godzinach lotu i przesiadce wyladowalismy na miejscu. Ja podróżą zmęczona się chyba bardziej niż dziewczyny i też bardziej niż one się bałam. One w zasadzie cała podróż przespały. Trochę plakaly przy startowali i lądowaniu pewnie przez uszka... Ale tak ogólnie to super.
nie ma na co narzekać.
Tu nas przywitała temperatura 23stopnie i słoneczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 21:31
MeGi2986, aannkkaa, Nadulka, alicja_, KASIAG24, genoweffa, pati_zuzia, Marta0912, Matleena, Madzisek, Pchelkaa, Moniusia89, ZieloneOliwki, m@rzenie, Dżulia, kwiatakacji, Suerte, Pola_27, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde czytam was i sikam ze smiechu u mnie pipka nie rozklapioha za to firanka z brzucha i jeszcze zaslony z boczkow sie zrobily a cc nie mialam
Nadulka i jak tu nie kochac forum jak one zywe takie jak zawsze porownujac inne watkiAcikk, Nadulka, KASIAG24, Mama-julka, Marta0912, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Pchelka najwyraźniej mężowi nie przeszkadza pipka z firanka skoro po pierwszym jeszcze trójkę Ci udłubał
Acikk bo po pierwszym miałam firankę a teraz mam ku...wa zasłonęKASIAG24, alicja_, Madzisek, kwiatakacji, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Dziewczyny przy picie 37 gdzie wypełnić ta ulgę na dziecko, jaki dodac załącznik i które pola wypełnić?
I czy przy karmieniu piersią można zjesx jajecznicę na maśle z boczkiem?
Ja już wtrząchnęłam taką kilka razyNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Rolete mozemy zrobic z rozstepow na moim brzuchu takze moj brzuch to cale wyposazone okno
ja jakbym była facetem to bym się nie podniecila laska z takim ciałem jak moje a moj się jednak podnieca takze coz
alicja_ lubi tę wiadomość