Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alisss871 wrote:A powiedz mi kochana czy Twoje dzieciątko też miało rozwolnienie po tym antybiotyku? ja wczoraj podalam dwie dawki a dzisiaj rano mały strzela samą woda
Robi częściej kupę, ale nie ma rozwolnienia, jest taka bardziej jakby z plasteliny... A jaką masz dawkę? Kacper jest malutki, waży 4 kg więc my mamy 1,3 ml 2 razy na dobę. Jeśli ma biegunkę to musisz koniecznie z lekarzem pogadać, bo jak nam przepisywali antybiotyk, to powiedział że jak będzie biegunka to żeby się odezwać, bo to znaczy, że układ pokarmowy nie daje sobie rady z antybiotykiem. -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Haha Asiowa u nas to samo było z cyckami
teraz ubolewa no normalnie jakby ktoś powietrze spuscil takie flaki są
nawet przed ciaza takich nie miałam flakow nie wiem czemu tak się stało bo przecież mały za dużo nie ciągnął
zawsze były małe ale takie jędrne a teraz nie dość ze małe to jescze flaki
Moniek no ale nie powiedział Ci o co tak konkretnie chodzi ? Czy udaje ze jest ok a po prostu się nie składa do seksu?
ja tez ubolewam nas moimi cyckami...sa duzo wieksze niz przed ciaza i mezowi sie podobaja,ale takie flaki... ubolewam nad tym strasznie... -
Jednym słowem przejebane
rozstępy cycki flaki pitka rozklapiocha... Ehh
są jeszcze hemoroidy i nietrzymanie moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:22
ZieloneOliwki, revvelka, KASIAG24, Marta0912, Matleena, moniek90, Madzisek, kwiatakacji, Suerte, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z Wami kuźwa nie wytrzymam
Prawie sie posikałam ze śmiechu. Acikk: pitka rozklapiocha
Wiecie, po ciąży ciało się zmienia, cycki to już w ogóle, ale to w większości wszystko wraca do normy.
Ja pipy rozklapiochy nie mam, bo miałam cc, ale nawis mam kuźwa nad blizną, bo mi spieprzyli pierwszą cc i krzywo zszyli. Także ja mam pipkę z firanką
Ponoć cycki "flaczeją" bo wiotczeją te kanaliki mleczne po laktacji, ale ja tylko tak słyszałam.
Moniek, wiesz jacy są faceci. Im trzeba dobitnie powiedzieć o co chodzi. Tylko do jednego trafi :"Brakuje mi Ciebie" a do drugiego: "Chodź się bzykniemy".
Może też być tak, że to wszystko go przerasta i musi "wrosnąć" w tą nową sytuację.
Wykluczam absolutnie, że stałaś się dla niego nieatrakcyjna po ciąży. To są przypadki jeden na milion, a jak piszesz , że mąż Cię kocha, szanuje i to okazuje to raczej na pewno nie o to chodzi.
Może się boi? Bo nie potrafi sobie wyobrazić jakie zmiany zaszły u Ciebie i boi się, że nieświadomie zrobi Tobie krzywdę?
Ja bym waliła prosto z mostu. Kiedyś też w wielu sprawach nastawiałam się tak jak Ty. Niech spada, ja się prosić nie będę. Ale odkąd zaczęłam mu mówić prosto w twarz co mi nie pasuje to dużo się zmieniło. Na lepsze. Chociaż prawda czasem boli...No cóż życie.
Po co masz się zamartwiać i dołować dlaczego nie uprawiacie seksu,skoro możesz o to zapytać wprost człowieka, którego bardzo kochaszZieloneOliwki, Acikk, Nadulka, Mama-julka, KASIAG24, Pchelkaa, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka, dlatego właśnie ja unikałam Matki Polki jak ognia, bo tam rosyjska ruletka ze wszystkim!
Ja kąpię po karmieniu około pół godzinki bo przed się drze strasznie. Około 20-21 zależy jak wypadnie. No i potem usypianie i co trzy godziny pobudka.
Ostatnio z teściową gadałam że my kobity to mamy przejebane w życiu jednym słowem... Faceci mają dużo lżej mimo wszystko. -
nick nieaktualny