Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dziewczyny co na lzawiace oczka?? Wczoraj tylko lewew dzis juz tez prawe
qczoraj myslalam ze rzeska jej sie zawinela ale chyba jednak to nie to bylo... Oczka czerwone przymkniete i takie smutne przez to
Pchelkaa, spróbuj zakroplić oczka solą fizjologiczną i przetrzeć wacikiem od zewnętrznej strony oczka do wewnętrznego kącika. -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dziewczyny co na lzawiace oczka?? Wczoraj tylko lewew dzis juz tez prawe
qczoraj myslalam ze rzeska jej sie zawinela ale chyba jednak to nie to bylo... Oczka czerwone przymkniete i takie smutne przez to
A może ostatnio robiłaś większe porządki i w domu było więcej kurzu?
Albo byłaś w wietrzną pogodę na spacerku i oczka zawiało?
Nikt z otoczenia nie ma zapalenia spojówek? -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja niestety nie przepadam za fotoksiazkami, lubię klasykę.
Czyli mówisz, że dobrą cenę mam, bo podobna do Twojej
Posprzątałam pokoj, kuchnię, obiad zrobiony, pranie zrobione, jeszcze łazienka została
Dobrą, dobrą
Kuźwa ja nic dzisiaj nie zrobiłam w domu bo cały dzień pracuję i zaglądam na forum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
widzę że szykjjecie się do chrztu już kiedyś pisalam że mam na pozbycie kombinezony niby rozmiar 62 na matce ale moje noszą już rozm 68 a spokojnie weszli w kombinezony i mieli jeszcze luz. Jeżeli którąś byłaby ,zainteresowana to podsylam link;) możliwa negocjscja ceny;)
http://allegro.pl/kombinezon-do-chrztu-rozmiar-62-68-i5959775015.html#thumb/1 -
nick nieaktualnyDziewczyny wiem że temat był poruszany wiele razy ale wcześniej nie byłam zainteresowana... czy mogłaby któraś z Was w jednym zdaniu napisać które chusty są najlepsze? bo chcę zacząć przeglądać allegro a pamiętam z Waszych rozmów że któreś są lepsze i wygodniejsze w wiązaniu. z góry dziękuję
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:A może ostatnio robiłaś większe porządki i w domu było więcej kurzu?
Albo byłaś w wietrzną pogodę na spacerku i oczka zawiało?
Nikt z otoczenia nie ma zapalenia spojówek?
Nie sparzatalam bo czasu nie mialam na takie porzadki po szczepieniu, na spacerze bykysmy ale nie bylo wiatru, a nie kojarze zeby ktos mial zapalenie spojowek, ale patrzac w googlach to tak to wyglada jakby zapalenie spojowek. Na 19 umowilam nas do lekarza Naszego prywatnie bo oczko caly czas przymkniete ma a nie chce czekac do jutra. -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Nie sparzatalam bo czasu nie mialam na takie porzadki po szczepieniu, na spacerze bykysmy ale nie bylo wiatru, a nie kojarze zeby ktos mial zapalenie spojowek, ale patrzac w googlach to tak to wyglada jakby zapalenie spojowek. Na 19 umowilam nas do lekarza Naszego prywatnie bo oczko caly czas przymkniete ma a nie chce czekac do jutra.
Generalnie zapaleniem spojówek można się zarazić nawet poprzez dotknięcie klamki, której wcześniej dotykał ktoś zarażony.
A Wy ostatnio byłyście przecież na szczepieniu w przychodni. Dobrze, że jedzieci do lekarza. Lepiej obejrzeć dziecko. -
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Dziewczyny wiem że temat był poruszany wiele razy ale wcześniej nie byłam zainteresowana... czy mogłaby któraś z Was w jednym zdaniu napisać które chusty są najlepsze? bo chcę zacząć przeglądać allegro a pamiętam z Waszych rozmów że któreś są lepsze i wygodniejsze w wiązaniu. z góry dziękuję
alisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Ja dla swojej kupiłam w Auchanie akurat przypadkiem:) a tak to w smyku,pepco patrzę czasem jak się zdarzy:) widziałam Anielica chyba ladne na necie zamawiala tak kojarzę.
Dzięki za info:)
Anielica- zdradzisz gdzie dopadłaś opaski?iNso87, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć Ciotunie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59fdd4b85cc.jpgaannkkaa, iNso87, kwiatakacji, MeGi2986, Pchelkaa, Madzisek, alicja_, Matleena, Moniusia89, pati_zuzia, Mama-julka, KASIAG24, Dżulia, Kate4, Pchełka, rewelka, Suerte, Aneczka86, genoweffa, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Generalnie zapaleniem spojówek można się zarazić nawet poprzez dotknięcie klamki, której wcześniej dotykał ktoś zarażony.
A Wy ostatnio byłyście przecież na szczepieniu w przychodni. Dobrze, że jedzieci do lekarza. Lepiej obejrzeć dziecko.
No i mamy zapalenie ale plucmala pokasliwala wczoraj w nocy dzis i w dzien ale ma tez maly katar i myslalam ze tak jak wczesniej splywa jej a tu takie dziadostwo
mamy antybiotyk i bedziemy probowali w domu wuleczyc w czwartek kontrola przeswietlenie jak nie bedzie poprawy to do szpitala
chyba ze po antybiotyku zwymiotujr to dzis juz na ip bo mamy skierowanie w razie w. A taka marudna byla caly czas przy cycu lub na rekach.