Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:skalpel chodakowskiej po prawie rocznej przerwie
mam nadzieję, że efekty będą takie jak przy poprzednich ćwiczeniach bo w kwietniu na chrzciny chciałabym wskoczyć w kiecke, czyli jakieś 10 kilo muszę zrzucić w dwa miesiące
Kurde ja już sto razy zaczynałam ćwiczyć... I zawsze mi mała przerwie albo ktoś inny -
alicja_ wrote:Kurde ja już sto razy zaczynałam ćwiczyć... I zawsze mi mała przerwie albo ktoś inny
a chciałam poćwiczyć zanim mąż wróci z pracy bo jak on w domu jest to się ze mnie nabija dziad jeden
MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja zamówiłam. 100 zdjęć, 3 albumy, cena 350-400zł. Ale mi będzie robić ta sama babeczka co ślub i po naszym weselu przeszliśmy na etap przyjaźni, pomagamy sobie i mam zniżkę.
My płacimy 200 zł za zdjęcia i dodatkowo 150 zł za fotoksiążkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Pchelkaa - moja mała również tak zareagowała na szczepienie. Gorączka + wrzask. Na drugi dzień przeszło, nie byłam z tym u lekarza. Teraz się trochę wystraszyłam po tym co napisałaś o czym czytałaś w internecie..
Ale moja dzień szczepionki przespała, wiadomo płakała w gabinecie ale jak wyszłyśmy i dałam jej jesc to spała cały czas budzać się na jedzenie tylko,a wrzeszczała 15 godzin po szczepionce.
jakby któraś chciała to siostra ma do sprzedania dwa kompleciki do chrztu zaraz wrzuc fotki;) spodenki kolor taki kamelowy, biała koszula, muszka i kamizelka do tego sweterek biały ale sweterka chyba zdj nie mam. -
nick nieaktualny
-
my mamy na chrzcinach też fotografa - koleżankę, bierze 200 zł za fotki w domu przed i w kościele.
Rany, ledwo się dziś wyrabiam z moją dwójką. Jedyna chwila wytchnienia to 1,5 godzinny spacer, ale zanim wyszliśmy to zdążyłam się spocić tak, że szok.
Olek w końcu zasnął, Pola się najadła więc może też zaśnie - oby!7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w porównaniu do Was to ważę tyle co słoń - 83,4 kg przy 175 cm. Przed ślubem - 5 lat temu - ważyłam 68 kg i do tej wagi chciałabym wrócić, ale gdzie to jeszcze. Ostatnio próbowałam poćwiczyć, ale z dwójką w domu to nie mam jak, na siłkę się nie zapiszę dopóki karmię, basen odpada bo Olka z tym atopowym nie zabierzemy a dwójką dzieci nikt nam się nie zajmie, więc na razie jakieś przysiady i brzuszki porobię jak mąż zajmie się dziećmi, a jak skończę karmić - planowo za jakiś miesiąc maks 2 - to chyba zacznę biegać wieczorami albo rano.7w3d 💔
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:my mamy na chrzcinach też fotografa - koleżankę, bierze 200 zł za fotki w domu przed i w kościele.
Rany, ledwo się dziś wyrabiam z moją dwójką. Jedyna chwila wytchnienia to 1,5 godzinny spacer, ale zanim wyszliśmy to zdążyłam się spocić tak, że szok.
Olek w końcu zasnął, Pola się najadła więc może też zaśnie - oby!
My w tych 200 zł mamy przygotowania, kościół, przyjęcie i zdjęcia z dziadkami, chrzestnymi, grupowe itd. -
Matleena wrote:A mój ma katar. Nie jakiś strasznie wielki, bo może oddychać przez nos, ale jednak. I cieszę się, że kupiliśmy ten katarek do odkurzacza. 10 sek i po śpikulach
Hej
Na katar wazne jest by zabierac wydzieline z nosa, bo jesli bedzie splywac, to po pewnym czasie zagniezdzaja sie bakterie i dziecko ma zapalenie ucha...
Przy moim pierwszym najlepiej pomoglo zakraplanie nosa mlekiem z piersi. Nie pamietam czy karmisz piersia...
Jesli nie masz kropli z piersiwoda morska i inhalacje (woda goraca np z rumiankiem lub z sola jesli brak rumianku w domu)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJatez zaczelam cwiczyc,ale jak narazie co drugi dzien,zeby sie nie przeforsowac
i cwicze wieczorem jak zu dzieci poloze spac,maz tez juz jest wtedy w domku wiec w razie potrzeby on interweniuje przy dzieciach
pytanie jak dlugo bedzie mi sie chcialo tak cwiczyc
-
nick nieaktualny