X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    skalpel chodakowskiej po prawie rocznej przerwie :P mam nadzieję, że efekty będą takie jak przy poprzednich ćwiczeniach bo w kwietniu na chrzciny chciałabym wskoczyć w kiecke, czyli jakieś 10 kilo muszę zrzucić w dwa miesiące :)

Kurde ja już sto razy zaczynałam ćwiczyć... I zawsze mi mała przerwie albo ktoś inny :D

• Matleena Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:49

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Kurde ja już sto razy zaczynałam ćwiczyć... I zawsze mi mała przerwie albo ktoś inny :D
    program ma 45 minut a ja ćwiczyłam prawie półtorej godziny tak mi mały przeszkadzał także no..... :P a chciałam poćwiczyć zanim mąż wróci z pracy bo jak on w domu jest to się ze mnie nabija dziad jeden :)

MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    r

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:52

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja zamówiłam. 100 zdjęć, 3 albumy, cena 350-400zł. Ale mi będzie robić ta sama babeczka co ślub i po naszym weselu przeszliśmy na etap przyjaźni, pomagamy sobie i mam zniżkę.

My płacimy 200 zł za zdjęcia i dodatkowo 150 zł za fotoksiążkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Dziewczyny czy takie coś jest normalne?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ad1ce088d4.jpg

Moniusia, te widoczne naczynia krwionośne? Tak, normalne :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Pchelkaa - moja mała również tak zareagowała na szczepienie. Gorączka + wrzask. Na drugi dzień przeszło, nie byłam z tym u lekarza. Teraz się trochę wystraszyłam po tym co napisałaś o czym czytałaś w internecie..

Ale moja dzień szczepionki przespała, wiadomo płakała w gabinecie ale jak wyszłyśmy i dałam jej jesc to spała cały czas budzać się na jedzenie tylko,a wrzeszczała 15 godzin po szczepionce.

jakby któraś chciała to siostra ma do sprzedania dwa kompleciki do chrztu zaraz wrzuc fotki;) spodenki kolor taki kamelowy, biała koszula, muszka i kamizelka do tego sweterek biały ale sweterka chyba zdj nie mam.

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Myslalam ze moze za ciasne rajstopki ma albo za gorąco bądź zimno mu...

Nie, spokojnie. To wina cieniutkiej skóry. Wszystkie niemowlaczki tak mają ;-)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy na chrzcinach też fotografa - koleżankę, bierze 200 zł za fotki w domu przed i w kościele.

Rany, ledwo się dziś wyrabiam z moją dwójką. Jedyna chwila wytchnienia to 1,5 godzinny spacer, ale zanim wyszliśmy to zdążyłam się spocić tak, że szok.

Olek w końcu zasnął, Pola się najadła więc może też zaśnie - oby!

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14dnkti.jpg

Pchełka, Matleena, pati_zuzia, iNso87, Nadulka, Marta0912 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia ja tez nie wiedziałam co to za plamki i panikowalam, ale mama mnie uspokoila że to normalne;)
    ja bym chciała sie wziąść za jakieś ćwiczenia ale brzuch czasami mnie pobolewa wiec się wstrzymam jeszcze.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w porównaniu do Was to ważę tyle co słoń - 83,4 kg przy 175 cm. Przed ślubem - 5 lat temu - ważyłam 68 kg i do tej wagi chciałabym wrócić, ale gdzie to jeszcze. Ostatnio próbowałam poćwiczyć, ale z dwójką w domu to nie mam jak, na siłkę się nie zapiszę dopóki karmię, basen odpada bo Olka z tym atopowym nie zabierzemy a dwójką dzieci nikt nam się nie zajmie, więc na razie jakieś przysiady i brzuszki porobię jak mąż zajmie się dziećmi, a jak skończę karmić - planowo za jakiś miesiąc maks 2 - to chyba zacznę biegać wieczorami albo rano.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    my mamy na chrzcinach też fotografa - koleżankę, bierze 200 zł za fotki w domu przed i w kościele.

Rany, ledwo się dziś wyrabiam z moją dwójką. Jedyna chwila wytchnienia to 1,5 godzinny spacer, ale zanim wyszliśmy to zdążyłam się spocić tak, że szok.

Olek w końcu zasnął, Pola się najadła więc może też zaśnie - oby!

My w tych 200 zł mamy przygotowania, kościół, przyjęcie i zdjęcia z dziadkami, chrzestnymi, grupowe itd.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    My w tych 200 zł mamy przygotowania, kościół, przyjęcie i zdjęcia z dziadkami, chrzestnymi, grupowe itd.
    nieźle! u nas za taki pakiet płaci się od 600 zł wzwyż,

7w3d 💔
  • evvik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    A mój ma katar. Nie jakiś strasznie wielki, bo może oddychać przez nos, ale jednak. I cieszę się, że kupiliśmy ten katarek do odkurzacza. 10 sek i po śpikulach ;)

Hej
    Na katar wazne jest by zabierac wydzieline z nosa, bo jesli bedzie splywac, to po pewnym czasie zagniezdzaja sie bakterie i dziecko ma zapalenie ucha...
    Przy moim pierwszym najlepiej pomoglo zakraplanie nosa mlekiem z piersi. Nie pamietam czy karmisz piersia... :/

Jesli nie masz kropli z piersi ;) woda morska i inhalacje (woda goraca np z rumiankiem lub z sola jesli brak rumianku w domu)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    nieźle! u nas za taki pakiet płaci się od 600 zł wzwyż,

To może na jakąś promocję trafiłam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jatez zaczelam cwiczyc,ale jak narazie co drugi dzien,zeby sie nie przeforsowac :D i cwicze wieczorem jak zu dzieci poloze spac,maz tez juz jest wtedy w domku wiec w razie potrzeby on interweniuje przy dzieciach :) pytanie jak dlugo bedzie mi sie chcialo tak cwiczyc :D

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co na lzawiace oczka?? Wczoraj tylko lewew dzis juz tez prawe :-( qczoraj myslalam ze rzeska jej sie zawinela ale chyba jednak to nie to bylo... Oczka czerwone przymkniete i takie smutne przez to :-(

‹‹ 2452 2453 2454 2455 2456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ