Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja sie dzis caly dzien z mezem kloce i stwierdzil ze chyba okres dostane bo jestem taka zmierzla ze tj niemozliwe
ciekawe czy ma racje
...ciężkie dni będą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Jakoe macie inhalatory? Na co zwrocic uwage kupujac i czym sie roznia? Bo sa np takie za 80 zl a sa i takie za 150zl. Dzis pozyczylismy od siostry ale chce jutro kupic zeby miec swoj
http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-omnibus-br-cn-116-3-kolory-i5036742897.html
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Musi byc dobrze, ale wiem ze troche to potrwa zanim tak sie stanie....za duzo niepotrzebnych słów...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja niestety wiem jak jest bo oboje z mezem najpierw mówimy potem myslimy
.
Najgorsze ze maly jest teraz poddenerwowany i ciezko mu zasnac, ja przez ten okres źle sie czuje, a mój księciunio sobie śpi w najlepsze...i taka cała noc przede mną... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Megi eee tam dobrze bedzie my jakos przy antku latwiej sie dogadujemy
O matko Pchelkaa biedna irenka wiadom skad to zapalenie ??
U Nas w miescie jakis wirus przedszkola pozamykane bo albo wlasnie zapalenie pluc albo grypa typu b, w rodzinie wszystkie dzieci chore na jedno albo drugie, w dodatku bylismy w przychodni na szczepieniu w czwartek niby inne godz przyjec dzieci zdrowych tj szczepienia no ale te zarazki bakterie jednak sie utrzymuja -
Cześć. Jestem jak Wy grudniową mamą. Nie odzywałam się, ale czytam regularnie. Mam pytanie. Czy Wasze dzieci też tak czasem niespokojnie śpią? Moja Iza ma czasem takie chwile, że przysypia już w łóżeczku i nagle zaczyna się wiercić, prężyć, jeśli leży na boku to odchyla głowę do tyłu a jak leży na pleckach to ją stara się przyciągnąć do klatki piersiowej. Macha do tego rączkami z takimi wyprostowanymi paluszkami…ma ruchy jak karateka. Przeważnie przy tym nie płacze. Od kilku dni mamy też problem z noszeniem jej na rękach. Jeśli już da się ją nosić to trzeba w pionie bo próby położenia kończą się przeraźliwym płaczem. Czasami wystarczy ją położyć do wózka, na przewijak czy na łóżko żeby się uspokoiła. Naczytałam się oczywiście Internetów i teraz sama nie wiem co o tym myśleć...
-
Aaa u nas chusta przyleciala
moj tata przylecial dzis i przywiozl chuste i bedziemy sie chustowac z Marcelem od jutra
tata zadowolony juz go tulil i na rekach nosil a ten wyjec plakal bo wiecznie glodny az tata sie przestraszyl haha:D i taki zdenerwowany zeby mu nic nie zrobic bo jak to powiedzial ze swoje ma juz za soba:D
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz po karmionku i maly juz lula sobie w lozeczku
Alianka u nas maly robi dokladnie to samo wygina glowke do tylu przeciaga sie wygina i do tego raczkami jezdzi po twarzy wklada rece do buzi i sie budzi co jakis czas przez to bujanie ale zaczelam go owijac i dopoki sie nie odkopie to jest ok
-
nick nieaktualnyNasz lediatra pow ze mozemy jechac do szpitala jal najbardziej tylko ze dadza jej na poczatku to samo i zobacza jak zareaguje dodatkowo wiadomo beda kluli na badania a dziecko sie stresuje. Nocka spokojnie, zasnela o polnocy i do teraz spi, przystawie ja na spiocha bo kaszle noze gardelko ma podraznione.