Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak czytam wasze wpisy o przespanych nocach to mi się smutno robi
my dziś karmilismy 23:50 później 2:20 i 4:56, na karmienie że zmiana pieluchy trzeba liczyć tak ok 20 minut
a spać poszedł 21:30, nie mam pomysłu co zrobić żeby pospał dłużej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Acikk o i takie pocieszenie mi się podoba !
Moje dzieciątko ma jakiś kryzys bo lozeczko nie, wózek nie, leżaczek nie za to moje ręce owszem. Spać najlepiej na mojej klacie
Aannkkaa, to żaden kryzys. To miłość
Pchelkaa, jak dobrze, że pojechaliscie do lekarza. Współczujęalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk nie wiem czy z cycem tak się uda... Ale oby mi 4 h przespał i będzie dobrze
Aankaa to sporego synka masz mój to w sam raz na 62 jesta teraz walczymy o drzemke
pół godzinki mógłby pospac później o 11 sen i by było super
Pchełka pochwal się co wybralas -
a my wieczorem mielismy problem bo zrobila brzydka luzna kupke i po zrobieniu zaczela sie tak drzec jakby jej ktos cos robil:/ i to po zrobieniu kupki ciagle jest to samo, ze placze:/zjadla 21:15 poszla spac dopiero ok 23 wstala 1:40 aa pozniej 5:40 no i po 8 wstala z zacieszem przebralam ja zaczela purkac i sie wiercic i zaczela sadzic w pampesa, i ak kupka straszni sluzowata taka ciagnaca pod koniec mniej ale oczywiscie po zrobieniu placz:(((( juz nie wiem co jej jest... dobrze, ze idziemy na to usg w czwartek bede spokojniejsza.. bo jakby malo bylo tego to je 90ml czasami nawet nie co 3 h a i tak polowe uleje(bo wymioty sie wyciszyly na szczescie). Czy ktoras z mam ma taki problem PO zrobieniu kupki? bo caly net przeszukalam i nic nie znalazlam
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Acikk nie wiem czy z cycem tak się uda... Ale oby mi 4 h przespał i będzie dobrze
Aankaa to sporego synka masz mój to w sam raz na 62 jesta teraz walczymy o drzemke
pół godzinki mógłby pospac później o 11 sen i by było super
Pchełka pochwal się co wybralas
Rewelka, wybrałam taki komplet:
http://andzia-ubrankaokazjonalne.istore.pl/pl/promocja-5-cz-komplet-do-chrztu.html
rewelka, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:A ja mam megaa lenia pogoda piekna na spacer a ja bym najchetniej przelezala caly dzien
jakos nie moge sie zebrac w sobie by dupsko ruszyc i zrobic cokolwiek.
U Nas niby ciepło ale chmury jakby w każdej chwili mogło zacząć lać
Pchełka ładne
Matlena w sumie to Ja też w miarę wyspana -
nick nieaktualny
Chora Irenka pozdrawia cioteczki i wszystkie dzieciaczkiMarta0912, kwiatakacji, pati_zuzia, rewelka, aannkkaa, Madzisek, Suerte, Matleena, MeGi2986, Mama-julka, ZieloneOliwki, iNso87, Nadulka, Aneczka86, Moniusia89, Dżulia, genoweffa, Flakonik, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja mam megaa lenia pogoda piekna na spacer a ja bym najchetniej przelezala caly dzien
jakos nie moge sie zebrac w sobie by dupsko ruszyc i zrobic cokolwiek.
Właśnie miałam pytać czy wychodzisz w taki dzień jak dziś na spacer z Antkiem, bo mąż mi mówił, że jest okropny wiatr.