X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nasza też pospała dzisiaj od 22 do 6:30 bez przerwy. Myślałam rano,że mi cycki pękną:) na szczęście poradziła sobie z opróżnianiem i teraz śpi, więc też jeszcze kimnę.

Pchełka współczuję.

Matleena lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jee witamy sie po przespanej nocy !!! Antos spal 22:30-7:30 :D i obudzil sie z usmiechem :) <3

Matleena, kwiatakacji, ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam wasze wpisy o przespanych nocach to mi się smutno robi :\ my dziś karmilismy 23:50 później 2:20 i 4:56, na karmienie że zmiana pieluchy trzeba liczyć tak ok 20 minut :/ a spać poszedł 21:30, nie mam pomysłu co zrobić żeby pospał dłużej :\

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka nie jesteś sama. Alan wstaje w novy co 3h, tak zazdoszcze wam tych pięknych nocy.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moj antek te 3 tyg temu jak mial tyle co Wasze to nie sypial wogole takze spokojnie ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk o i takie pocieszenie mi się podoba !:D

Moje dzieciątko ma jakiś kryzys bo lozeczko nie, wózek nie, leżaczek nie za to moje ręce owszem. Spać najlepiej na mojej klacie

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Acikk o i takie pocieszenie mi się podoba !:D

Moje dzieciątko ma jakiś kryzys bo lozeczko nie, wózek nie, leżaczek nie za to moje ręce owszem. Spać najlepiej na mojej klacie

Aannkkaa, to żaden kryzys. To miłość :-D

Pchelkaa, jak dobrze, że pojechaliscie do lekarza. Współczuję :-(

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka haha w ten sposób o tym nie pomyślałam :D
    Moje dzidzi ma miesiąc i tydzień a nosi rozmiar 68 :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffff...w końcu zamówilam komplet do Chrztu dla Paulinki.
    No dajcie spokój...Tyle tego jest, że głowa mała. Ale jestem zadowolona z wyboru:-)

Matleena, Pchelkaa, Madzisek, MeGi2986, iNso87 lubią tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk nie wiem czy z cycem tak się uda... Ale oby mi 4 h przespał i będzie dobrze :)

Aankaa to sporego synka masz mój to w sam raz na 62 jest :) a teraz walczymy o drzemke :) pół godzinki mógłby pospac później o 11 sen i by było super :)

Pchełka pochwal się co wybralas :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wieczorem mielismy problem bo zrobila brzydka luzna kupke i po zrobieniu zaczela sie tak drzec jakby jej ktos cos robil:/ i to po zrobieniu kupki ciagle jest to samo, ze placze:/zjadla 21:15 poszla spac dopiero ok 23 wstala 1:40 aa pozniej 5:40 no i po 8 wstala z zacieszem przebralam ja zaczela purkac i sie wiercic i zaczela sadzic w pampesa, i ak kupka straszni sluzowata taka ciagnaca pod koniec mniej ale oczywiscie po zrobieniu placz:(((( juz nie wiem co jej jest... dobrze, ze idziemy na to usg w czwartek bede spokojniejsza.. bo jakby malo bylo tego to je 90ml czasami nawet nie co 3 h a i tak polowe uleje(bo wymioty sie wyciszyly na szczescie). Czy ktoras z mam ma taki problem PO zrobieniu kupki? bo caly net przeszukalam i nic nie znalazlam :(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poza tym to ja juz zrobilam lazanki, obralam ziemniaki i opanierowalam kotlety:D pranie zrobione powieszone mala drzemie to moge wypic spokojnie kawusie i z wami pociapac:P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:50

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Acikk nie wiem czy z cycem tak się uda... Ale oby mi 4 h przespał i będzie dobrze :)

Aankaa to sporego synka masz mój to w sam raz na 62 jest :) a teraz walczymy o drzemke :) pół godzinki mógłby pospac później o 11 sen i by było super :)

Pchełka pochwal się co wybralas :)

Rewelka, wybrałam taki komplet:

http://andzia-ubrankaokazjonalne.istore.pl/pl/promocja-5-cz-komplet-do-chrztu.html

:-)

rewelka, iNso87 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam megaa lenia pogoda piekna na spacer a ja bym najchetniej przelezala caly dzien :/ jakos nie moge sie zebrac w sobie by dupsko ruszyc i zrobic cokolwiek.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja mam megaa lenia pogoda piekna na spacer a ja bym najchetniej przelezala caly dzien :/ jakos nie moge sie zebrac w sobie by dupsko ruszyc i zrobic cokolwiek.

U Nas niby ciepło ale chmury jakby w każdej chwili mogło zacząć lać :\

Pchełka ładne :)

Matlena w sumie to Ja też w miarę wyspana :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2lw9n5u.jpg

Chora Irenka pozdrawia cioteczki i wszystkie dzieciaczki :-)

Marta0912, kwiatakacji, pati_zuzia, rewelka, aannkkaa, Madzisek, Suerte, Matleena, MeGi2986, Mama-julka, ZieloneOliwki, iNso87, Nadulka, Aneczka86, Moniusia89, Dżulia, genoweffa, Flakonik, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irenko szybkiego powrotu do zdrówka :)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Właśnie miałam pytać czy wychodzisz w taki dzień jak dziś na spacer z Antkiem, bo mąż mi mówił, że jest okropny wiatr.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka u nas tez chmury, tak se to tlumacze bo nie chce mi sie wychodzic :D

Pchelkaa irenka ma super stylowke i bezrekawnik w moim ukochanym kolorze :D duzo zdrowka dla malenkiej :*

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2455 2456 2457 2458 2459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ