Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Mama-julka dzieki no to u nas jest bo od kilku dni da sie malego zabawic gora 10 min a pozniej marudzi i jak go odkladam to sie drze i te nerwy
Oby szybko minal
Dopiero od wczoraj mogę cos zrobić. Ale może dlatego tak długo bo było to 2w1
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja mam megaa lenia pogoda piekna na spacer a ja bym najchetniej przelezala caly dzien
jakos nie moge sie zebrac w sobie by dupsko ruszyc i zrobic cokolwiek.
Acikk, u Ciebie pogoda piękna?? w Tychach ponuro i wiatr jest okroooopny! ledwo drzwi od auta otworzyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Acikk, u Ciebie pogoda piękna?? w Tychach ponuro i wiatr jest okroooopny! ledwo drzwi od auta otworzyłam
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRewelka nasza Marianka tez kp tylko i przesypia większość nocy, ale ja wieczorne karmienie daje z butelki żeby być pewną,że zjadła, bo przy piersi lubi sobie zasnąć i tyle z jedzenia. Poza tym u nas dopiero od 2 tygodni śpi dłużej w nocy,a jest jednym ze starszych dzieciaczków.
Alicja daj znać co to, Marianka miała takie plamy,ale zeszły.
Lips my też mieliśmy tą czerwoną i szorstką skórę, nie zmieniłam nic w diecie, smarowałam emolium i zeszło. Jakieś 2 tyg mieliśmy tych problemów ze skórą.
W Krk ciepło i wietrznie, ale idziemyna spacer, bo wczoraj deszcz nas zatrzymał, a trzeba korzystać,że zanieczyszczenie w normie bo wiejeTeż mamy głęboką gondolę i dużą budkę więc idziemy.
Ja was dziewczyny podziwiam za to ogarnianie, gotowanie itp.,ja śpię z małą ile się da.Dopiero wyszłyśmy z łóżka.rewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Dziewczyny, pomóżcie. Co to jest?
Robi się na głowie, przy uchu, przy ustach... Na potówki mi to nie wygląda. Potówki miala już kiedyś i wyglądały zupełnie inaczej.
Boje się że to jakaś ospa czy odra się rozkręca?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a116ea1b5315.jpg -
nick nieaktualny
-
Alicja jak dla mnie to potówki, ale zobaczysz co lekarz powie.
Ja Poli chciałam odstawić espumisan i ostatnie dwa dni tak mi dała w kość,że szok. Jedno jest pewne, kropelki nadal będzie brać bo inaczej ja oszaleje. Kolejna próba nie wcześniej jak po 3 msc życia. Dziś spałam tylko od północy do 4ledwo żyje, sprzątania kupe prze chrzcinami , Olek też potrzebuje czasu a Pola non stop marudzi i się drze, a przy cycku to tak się wije i rzuca, że dziś już dwa razy ściągałam i z butli jej dałam.
mówie Wam - masakra.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Dziewczyny, mam pytanie, bo mówi się, że zapomina się ból porodowy, aleee... ja go pamiętam, szczególnie jak mnie brzuch boli i mam jakieś skurcze żółądka.. momentalnie robi mi się gorąco i mam przed oczami poród...
Jak to u Was wygląda?
Ja zapomnialam, ale może dlatego że podczas porodu ponad połowę butli gazu rozweselajacego wdechłam
Justyna dasz radę kto jak nie My
Która robi chrzciny w lokalu? Bo My się mocno zastanawiamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:53
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Ja zapomnialam, ale może dlatego że podczas porodu ponad połowę butli gazu rozweselajacego wdechłam
Justyna dasz radę kto jak nie My
Która robi chrzciny w lokalu? Bo My się mocno zastanawiamy.
My mieliśmy 30 gości i robiliśmy w domu. Zamówiliśmy tylko catering, bo nie było opcji, żeby samemu to ogarnąć
ja też tyle gazu wchłonęłam i nic