Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia a zachecas go jakos do tych usmiechow
bo przed moim trzeba debila z siebie robic by sie smial (albo sie nasmiewa, who knows?)
Kijowa ze mnie mama pod tym wzgledem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:19
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Dziewczyny a planujecie już wczasy?
Ja właśnie wpłaciłam zaliczkę bo jedziemy na tydzień nad morze w lipcu. Mamy fantastyczny ośrodek sprawdzony-super dla dzieci
I chyba w sierpniu skoczymy na tydzień nad jezioro.
Pchełka a co to za ośrodek i gdzie? Ja myslałam o Juracie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj MAksio przesypia w nocy spi ladnie,ale mamie czasem juz nie pozwala przez to jego stekanie
choc raz ma dwie noce super swietnie spi nie steka i juz zaczynam sie cieszyc,ze z tym koniec i nastepna o dupa, Gabrysiowi jakos szybciej przeszlo
My chrzciny napewno robimy w lokalu tak samo jak i starszego synka i nasze wesele,ale ja jestem wygodna i chce wszystko po najmniejszej lini oporu.dla mnie w domu to meczarnia,przygotuj, pozniej podaj,posprzataj,a tak idziesz siadasz, masz czas pogadac ze wszystkimi i nic cie nie obchodzi
Pchełka, Matleena, rewelka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Moj MAksio przesypia w nocy spi ladnie,ale mamie czasem juz nie pozwala przez to jego stekanie
choc raz ma dwie noce super swietnie spi nie steka i juz zaczynam sie cieszyc,ze z tym koniec i nastepna o dupa, Gabrysiowi jakos szybciej przeszlo
My chrzciny napewno robimy w lokalu tak samo jak i starszego synka i nasze wesele,ale ja jestem wygodna i chce wszystko po najmniejszej lini oporu.dla mnie w domu to meczarnia,przygotuj, pozniej podaj,posprzataj,a tak idziesz siadasz, masz czas pogadac ze wszystkimi i nic cie nie obchodzi
I to są plusy knajpy
To ośrodek w Pobierowie. Jeśli ktoś lubi ciszę i spokój to polecam naprawdę. I domki czyste i zadbane. A do tego na ośrodku są rowery do wypożyczenia i pralka
Ośrodek Jodełka w Pobierowie. Jak wpiszecie w google to powinna wyskoczyć ich strona.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Weź kurde nie mów, bo mój już 3-ci dzień nie do wytrzymania. Dziś obiad na dowóz, bo takie marudne mam dziecko. No ale przynajmniej w nocy śpi.
Przyszła mi decyzja w sprawie becikowego Ewy Kopacz. Od stycznia do listopada po tysiaku i za grudzień 700zł z hakiem.
A kiedy złożyłaś wniosek?Matleena lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Dziewczyny a planujecie już wczasy?
Ja właśnie wpłaciłam zaliczkę bo jedziemy na tydzień nad morze w lipcu. Mamy fantastyczny ośrodek sprawdzony-super dla dzieci
I chyba w sierpniu skoczymy na tydzień nad jezioro.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyNie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa
siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam
nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie