X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Pchelkaaa, a podajesz antybiotyk strzykawką?

Tak ale jezyczek sztywno trzyma i wypluwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 00:48

Pchelkaa, rewelka, Ola_45, kwiatakacji, Flakonik, Matleena, pati_zuzia, Mama-julka, MeGi2986, Moniusia89, Nadulka, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa :-( siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam :-( nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
    Pchelkaa wiem jak sie czujesz kochana jescze niedawno przwchodzilam to samo az wkoncu poszlam do pewnej pani ale ja nie umialam juz sie dzieckiem zajmowac nawet wstac mi sie biechxialo do malego :/ Pogadaj z mezem wygadaj sie wyplacz to napewno w jakims stopniu pomoze

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02

Pchelkaa lubi tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa :-( siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam :-( nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
    Pchelkaa mysle ze kazda z nas tutaj miewa taki czas. Ja tez tak miam jak maly byl taki placzacy zreszta wiecie jak bylo :) a co do przelezenia dnia w lozku mysle ze jest jeden problem :D nawet gdyvy ktos mam sie zajal dzieciaczkami to bysmyciagle dzwonily/wstawaly zeby zobaczycco z nimi i tyle z lezenia by bylo :D

Ola_45, Pchelkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu moj tez dzis daje popalic. Na przemian miauczy wrzeszczy placze i drze sie. Nic dzis nie pasi no nic masakrens jakis

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka jaka wyrodna matka? Wspaniale zajmujesz się Irenką. Ja tak jak pisałam wcześniej, nie wiem jak wy ogarniacie cały dom plus dziecko. Ja staram się spać i odpoczywać ile mogę, jeżeli mam czas i ochotę to robię coś innego i może dlatego już prawie nie miewam dołka,że chciałabym żeby było jak kiedyś.I nie nazwałabym nikogo wyrodną matką - macierzyństwo nie jest tak proste i cudowne jak na reklamach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy butelek dr Brown i jesteśmy zadowoleni. Mała je lubi i ładnie odbija po nich. Musimy tylko zmienić smoczek na większy, bo się trochę już męczy z tym początkowym.

Co do <3 to my już kilka razy i za każdym razem jest lepiej,tylko nasza mała chyba ma jakiś czujnik, bo za każdym razem zaczyna jęczeć jak się zabieramy za cokolwiek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super te my też używamy butelek dr Brown są i polecam jak najbardziej. :)

Alicja to wygląda jak uczulenie jakieś, wysypka.
    U nas potowki całkiem inaczej wyglądało. To co widać na twoim zdjęciu to jakby plamki takie

Kurcze piszecie o tym skoku rozwojowym a ja nie zauważyłam jakichś znacznych różnic

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę dużo zdrowia Irence.

My już skończyliśmy 12tygodni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:22

kwiatakacji, Matleena, pati_zuzia, Suerte, Nadulka, genoweffa lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik bo Twoje dziewczynki to wogole jakies wybitne sa :)

Pchelkaa, Matleena, Suerte lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Flakonik bo Twoje dziewczynki to wogole jakies wybitne sa :)
    Ale no. Zobaczysz nim się obejrzysz twój Antos też skończy 12tygodni.

I w końcu jesteśmy na pieluszkach 2.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważyłam je dzisiaj i Kasienka ma 4950 a Julia 5250g i do tej pory jedynki nam wystarczaly ale już magiczna granicą 5kg przeszła u Julki więc zmieniłam na te 2

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaaa, tą strzykawką jak jej dajesz, to bardzo powolutku, na raty wyciskaj i daj jej possać tą strzykawkę a jak się nie uda to poproś męża i niech on po parę kropelek wyciska Tobie na brodawkę a Ty podawaj pierś.

Kochana Pchelkooo :-) To tylko chwilowe załamanie, bo człowiek ma wrażenie, że nad niczym nie panuje i wszystko nagle zwala się na głowę...Jesteś wspaniałą, silną mamą i ciągle to sobie powtarzaj <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie w takiej formie jakbym chciała... Jak wrócę wezne się już na poważnie za ćwiczenia
    http://iv.pl/images/86235960169461414481.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:38

rewelka, Pchelkaa, Pchełka, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, MeGi2986, Suerte, Moniusia89, Nadulka, m@rzenie, genoweffa lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik widze ze jednak wozek tesciowej w uzyciu :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Flakonik widze ze jednak wozek tesciowej w uzyciu :D
    Tak... Trochę lepiej mi się go jednak używa. Nasz używam głównie na mieście bo jest wąski i wszędzie się zmieszcze :D

Alicja jak Sarka? Co stwierdził lekarz?

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, wiem ze to chwilowe zalamanie bo np mama byla na dwie godzinki ja wykapalam sie zjadlam ogarnelam co chcialam i juz mam nowego powera. Ahh my kobiety mamy przekichane, ale i tak nie chcialabym buc facetem ;-) Acik masz racje, jak maz zajmuje sie corcia i siedza u niej w pokoju a ja moge polezec sobie odpoczac to i tak do nich zagladam co chwile ;-)

Flakonik co Ty chcesz, swietna mamuska z Ciebie :-) a dziewczynki masz chyba najgrzeczniejsze na forum :-) ani jednego posta nie wychaczylam z narzekaniem na ich zachowanie i bolesci ;-) tak wiec zazdraszczam ;-)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:30

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
‹‹ 2460 2461 2462 2463 2464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ