Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa
siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam
nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
Pogadaj z mezem wygadaj sie wyplacz to napewno w jakims stopniu pomoze
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
Pchelkaa lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Pchelkaa wrote:Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa
siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam
nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
a co do przelezenia dnia w lozku mysle ze jest jeden problem
nawet gdyvy ktos mam sie zajal dzieciaczkami to bysmyciagle dzwonily/wstawaly zeby zobaczycco z nimi i tyle z lezenia by bylo
Ola_45, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyPchełka jaka wyrodna matka? Wspaniale zajmujesz się Irenką. Ja tak jak pisałam wcześniej, nie wiem jak wy ogarniacie cały dom plus dziecko. Ja staram się spać i odpoczywać ile mogę, jeżeli mam czas i ochotę to robię coś innego i może dlatego już prawie nie miewam dołka,że chciałabym żeby było jak kiedyś.I nie nazwałabym nikogo wyrodną matką - macierzyństwo nie jest tak proste i cudowne jak na reklamach
-
nick nieaktualnyMy używamy butelek dr Brown i jesteśmy zadowoleni. Mała je lubi i ładnie odbija po nich. Musimy tylko zmienić smoczek na większy, bo się trochę już męczy z tym początkowym.
Co doto my już kilka razy i za każdym razem jest lepiej,tylko nasza mała chyba ma jakiś czujnik, bo za każdym razem zaczyna jęczeć jak się zabieramy za cokolwiek
-
nick nieaktualnySuper te my też używamy butelek dr Brown są i polecam jak najbardziej.
Alicja to wygląda jak uczulenie jakieś, wysypka.
U nas potowki całkiem inaczej wyglądało. To co widać na twoim zdjęciu to jakby plamki takie
Kurcze piszecie o tym skoku rozwojowym a ja nie zauważyłam jakichś znacznych różnic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaaa, tą strzykawką jak jej dajesz, to bardzo powolutku, na raty wyciskaj i daj jej possać tą strzykawkę a jak się nie uda to poproś męża i niech on po parę kropelek wyciska Tobie na brodawkę a Ty podawaj pierś.
Kochana PchelkoooTo tylko chwilowe załamanie, bo człowiek ma wrażenie, że nad niczym nie panuje i wszystko nagle zwala się na głowę...Jesteś wspaniałą, silną mamą i ciągle to sobie powtarzaj
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie w takiej formie jakbym chciała... Jak wrócę wezne się już na poważnie za ćwiczenia
http://iv.pl/images/86235960169461414481.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:38
rewelka, Pchelkaa, Pchełka, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, MeGi2986, Suerte, Moniusia89, Nadulka, m@rzenie, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, wiem ze to chwilowe zalamanie bo np mama byla na dwie godzinki ja wykapalam sie zjadlam ogarnelam co chcialam i juz mam nowego powera. Ahh my kobiety mamy przekichane, ale i tak nie chcialabym buc facetem
Acik masz racje, jak maz zajmuje sie corcia i siedza u niej w pokoju a ja moge polezec sobie odpoczac to i tak do nich zagladam co chwile
Flakonik co Ty chcesz, swietna mamuska z Ciebiea dziewczynki masz chyba najgrzeczniejsze na forum
ani jednego posta nie wychaczylam z narzekaniem na ich zachowanie i bolesci
tak wiec zazdraszczam