Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wiem jak sie czujesz kochana jescze niedawno przwchodzilam to samo az wkoncu poszlam do pewnej pani ale ja nie umialam juz sie dzieckiem zajmowac nawet wstac mi sie biechxialo do malegoPchelkaa wrote:Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa
siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam
nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
Pogadaj z mezem wygadaj sie wyplacz to napewno w jakims stopniu pomoze
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
Pchelkaa lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
Pchelkaa mysle ze kazda z nas tutaj miewa taki czas. Ja tez tak miam jak maly byl taki placzacy zreszta wiecie jak byloPchelkaa wrote:Nie chcialam sie przyznawac i udawalam od kilku dni ale lapie mnie chyba depresja poporodowa
siedze placze od niedzieli, najgorzej jak zostaje z mala sama a jeszcze ta jej choroba i na rekach caly czas a ja sily nie mam
nie chce mi sie jesc, dupy ruszyc a przez to ze nie jem gorzej z pokarmem. Tak bym chciala jeden dzien przelezec w lozku i sie wyplakac. Nie pomyslcie ze jestem wyrodna matka- malej plakac noe pozwalam glpdna nie chodzi i kocham ja nad zycie
a co do przelezenia dnia w lozku mysle ze jest jeden problem
nawet gdyvy ktos mam sie zajal dzieciaczkami to bysmyciagle dzwonily/wstawaly zeby zobaczycco z nimi i tyle z lezenia by bylo
Ola_45, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualnyPchełka jaka wyrodna matka? Wspaniale zajmujesz się Irenką. Ja tak jak pisałam wcześniej, nie wiem jak wy ogarniacie cały dom plus dziecko. Ja staram się spać i odpoczywać ile mogę, jeżeli mam czas i ochotę to robię coś innego i może dlatego już prawie nie miewam dołka,że chciałabym żeby było jak kiedyś.I nie nazwałabym nikogo wyrodną matką - macierzyństwo nie jest tak proste i cudowne jak na reklamach
-
nick nieaktualnyMy używamy butelek dr Brown i jesteśmy zadowoleni. Mała je lubi i ładnie odbija po nich. Musimy tylko zmienić smoczek na większy, bo się trochę już męczy z tym początkowym.
Co do
to my już kilka razy i za każdym razem jest lepiej,tylko nasza mała chyba ma jakiś czujnik, bo za każdym razem zaczyna jęczeć jak się zabieramy za cokolwiek
-
nick nieaktualnySuper te my też używamy butelek dr Brown są i polecam jak najbardziej.

Alicja to wygląda jak uczulenie jakieś, wysypka.
U nas potowki całkiem inaczej wyglądało. To co widać na twoim zdjęciu to jakby plamki takie
Kurcze piszecie o tym skoku rozwojowym a ja nie zauważyłam jakichś znacznych różnic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaaa, tą strzykawką jak jej dajesz, to bardzo powolutku, na raty wyciskaj i daj jej possać tą strzykawkę a jak się nie uda to poproś męża i niech on po parę kropelek wyciska Tobie na brodawkę a Ty podawaj pierś.
Kochana Pchelkooo
To tylko chwilowe załamanie, bo człowiek ma wrażenie, że nad niczym nie panuje i wszystko nagle zwala się na głowę...Jesteś wspaniałą, silną mamą i ciągle to sobie powtarzaj
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie w takiej formie jakbym chciała... Jak wrócę wezne się już na poważnie za ćwiczenia
http://iv.pl/images/86235960169461414481.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:38
rewelka, Pchelkaa, Pchełka, Dżulia, pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Madzisek, MeGi2986, Suerte, Moniusia89, Nadulka, m@rzenie, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, wiem ze to chwilowe zalamanie bo np mama byla na dwie godzinki ja wykapalam sie zjadlam ogarnelam co chcialam i juz mam nowego powera. Ahh my kobiety mamy przekichane, ale i tak nie chcialabym buc facetem
Acik masz racje, jak maz zajmuje sie corcia i siedza u niej w pokoju a ja moge polezec sobie odpoczac to i tak do nich zagladam co chwile 
Flakonik co Ty chcesz, swietna mamuska z Ciebie
a dziewczynki masz chyba najgrzeczniejsze na forum
ani jednego posta nie wychaczylam z narzekaniem na ich zachowanie i bolesci
tak wiec zazdraszczam
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH