Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Ja zapomnialam, ale może dlatego że podczas porodu ponad połowę butli gazu rozweselajacego wdechłam
Justyna dasz radę kto jak nie My
Która robi chrzciny w lokalu? Bo My się mocno zastanawiamy.
My mamy 13 marca i robimy obiad w restauracji na 9-10 osób. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:czy któras z Was używa butelek dr Brown'sa? bo Męża chce wysłać do sklepu po nie, ale opinię chcialam poznac...
My mielismy 2 dni temu pierwszeod sierpnia. czułam się jak dziewica, ale bosko bylo
a nie mówiłam, że pierwszy raz po takiej abstynencji jest cuuuudny?Suerte lubi tę wiadomość
-
Ale mam dziś lenia..nadrobilam forum z kilku dni i teraz nie mam co czytać
Moje dziecko dziś przespalo pierwszy raz całą noc..ha
No i ma chyba taki sam leniwy dzień jak mamusia. Gdzie bym jej niepolozyla to przysypia. Obecnie zasnela na brzuchu. Położyłam ja co główkę popodnosila a ta sie rozwalila jak żabka i śpi
Też dziś zrezygnowalam ze spaceru tlumaczac sobie, ze brzydka pogoda, choć pewnie jakby mi mała marudzila to okazaloby się, ze pogoda nie taka zła i można wyjść
A jutro mamy szczepienia istrasznie sie stresuje..
Co do bólu przy porodzie to pomimo, że był mega to nie pamiętam ale nie chcialabym ponownie tego przechodzić na tą chwilę
-
Tobiś dziś od 11 śpi z przerwą na jedzenie i coś tam, i już mi się tęskni za nim
znając życie do nocy jeszcze da w kość
Suerte podobno bardzo dobre te butelki są.
My jeszcze przedi się boje strasznie
U Nas z chrzcinami największy problem z usadzeniem gości bo mamy małe mieszkanie, a i ogarniac tego nie mam chęci -
Ja juz nie pamiętam jaki był ból, ale boję się kolejnego porodu. Mam nadzieje ze pod koniec roku zobaczę dwie kreski
Moja mała ma 5 tygodni, a zaczęła przesypiac po 5-6 h ciągiem w nocy. Zjemy nad ranem i śpi znowu do 10-12;) także super, nie mam co narzekać. -
nick nieaktualnySuerte wrote:czy któras z Was używa butelek dr Brown'sa? bo Męża chce wysłać do sklepu po nie, ale opinię chcialam poznac...
My chrzciny robimy w lokalu. -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Przyszła mi decyzja w sprawie becikowego Ewy Kopacz. Od stycznia do listopada po tysiaku i za grudzień 700zł z hakiem.
jakie warunki trzeba spełnić? pierwszy raz słyszę o becikowym Kopacz
aaa... juz wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:41
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do spania to moj w dzien spi lacznie moze z 3h, reszte czasu jest jak nakrecony
A co do porodu, to ja coprawda mialam w efekcie cesarke, ale to jak juz mialam 9cm rozwarcia i ogolnie caly moj porod trwal niecale 4h, znieczulenie dostalam przy 7cm, a pelne rozwarcie mialam juz po 30 minutach. Zaluje ze nie moglam rodzic naturalnie, ale zle tego nie wspiminam. -
nick nieaktualnyPolecam butelki dr Browns'a
Rewelka, jak masz mało miejsca w domu to od razu zamawiaj knajpę bo szkoda nerwówChyba że mało gości.
My robimy w domu na 35 osób, ale u mnie w rodzinie są kuchary i ogarniają wszystko w ramach prezentu dla córki.
U nas Paula też kima. To chyba wina pogody
U nas każde dziecko dostawało pieniądze na Chrzciny -
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Po ile zdjęcia? Ja zamówiłam od jednego gościa na Allegro 50sztuk i już tydzień czekam
Ale mu negatywa wystawię
Ja miałam przy porodzie bóle krzyżowe i z gazem bolało tak samo jak bez.
Rewelka, ja robię w knajpie. Wesele miałam na remizie i już nigdy więcej. Knajpy są super
Suerte, ja co prawda mam Tommee Tippee ale podobno te Brownsa o niebo lepsze.
Młody śpi przy dźwiękach pralki z przenośnego głośnika. Idę sprzątać kibel póki mam okazję7w3d 💔