X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik co Ty chcesz,slicznie wygladasz I cala promieniejesz,lubie sie na Was patrzec :)

Pchelka super,ze lepiej juz. Tak jak dziewczyny pisaly kazdy ma gorsze chwile w koncu jestesmy tylko ludzmi.

Ktora to polecala olejek lawendowy,kupilsm I przypadkiem kapnelo mi na reke,rozsmarowalam I caly czas sobie wacham. Cudny zapach,jeszcze zaczne uzywac zamiast perfum;)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka dzieki za rade odnosnie antybiotyku, mpze rzeczywiscie za duzo jej na raz wstrzyknelam, nad ranem sprobuje Twoim sposobem ;-) ze tak zapytam chlopcpw karmilas mm czy poersia? Ja bym chciala kp tak do 6msc corki

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaki spia juz,a ja siedze czekam na meza i od pol godziny zbieram sie,zeby ogarnac rozgardiasz, nie chce mi sie, choc duzo nie ma ot ciuszki do prania rzucic. Zostawie to mezowi :D

Acikk, Suerte, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś Maciuś ma miesiąc <3
    Z tej okazji porobiłam zdjęcia, niestety musiałam użyć lampy błyskowej, a po paru minutach jak zaczął płakać... Nie mogłam uspokoić. Zmeczył się, pojadl z piersi, znowu płakał i zasnął.

Pchełka, zdrówka dla Irenki. Żebyście nie musiały być w szpitalu.
    Jeszcze dwa dni temu się czułam tak samo jak Ty. Dwa razy dziennie chcialam se w łeb strzelić bo ile można słuchać tego ryku, ale widać żyję ;-)

Matlenaa ostatnio teŻ na raty sprzątałam l

Flakonik najbardziej zazdroszczę pogody.

Matleena, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś w TV mówili o jakiejś pani która oczekuje czworaczkow :) i że to takie wielkie szczęście :D jak to dobrze że nie mam aż tak dużo szczęścia w życiu ,:P

Matleena, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, Suerte, Moniusia89, Pchelkaa, Ola_45, Aneczka86, Dżulia lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:30

Mama-julka, Pchelkaa, genoweffa, genoweffa lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha matlenaa skad ja to znam, moj jak juz spi to moze sie palic i walic ale jak zasypia to jeden niepozadany dzwiek i zabawa od nowa...

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam jakiegos uczulenia na twarzy posmarowalam sie przypadkiem kremem ktory stosowalam w ciazy i swedzi piecze jak niewiem doac ze dupsko grube to jeszcze czerwone plamy i krostki na twarzy :/ Moj jak zwykle po 21 lula a mama odpoczywa wkoncu bo dzia ciezko bylo go odlozyc chociaz na chwile i oczywiscie spal po 15 min biedaczek moj :(

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia antek spal dzis po 5 min takze ten :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra mój dzisiaj też miał jakiś straszny dzień, cały czas płacz albo marudzenie a w ciągu całego dnia przespał jakąś godzinę, godzina usypiania i 15 minut snu :-( jestem wykończona psychicznie i fizycznie

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to sie dzieje naszym dzieciaczka dsis moj spal na rekach a jak go odkladalam to placz albo przebudzenie rece mi mdleja dobrze ze M byl dzis w domu ale co bedzie jutro :/

• Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też używamy butelek brownsa i swietne są gorzej z myciem;)

Justyna moja mała też się tak wila przy cycku i wkurzalam się bo musiała jej odciągnąć i z butli dawać ale pewnej nocy przystąpiła ją na lezaco i jadła ładnie odtąd karmie ją tylko na lezaco ;)

Flakonik też zazdroszcze pogody i wygladasz świetnie;) mi ciągle 5 kg zostaje po ciąży ale zrzuce może dopiero jak przestane karmic;)

Podpinam się pod pytanie o opaski dla dziewczynki jakiś namiar na allegro albo fajny sklep?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Oni chyba jakaś sztame trzymają, że jak dają po dupie to na raz ;)
    Oj tez tak sadze :) Wkoncu Antek i Kacper to forumowe blizniaki to i Tymek dolaczyl co by za duzo blizniakow nie bylo a pojawily sie trojaczki :D

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale młoda dała czadu wieczorem - ja pierdziele..
    Padam ze zmęczenia.

Lekarka zobaczyła ta wysypkę i stwierdziła, że to nic groźnego.. Zrobila taki test, że jak naciska na ta wysypkę i ona znika na chwile to znaczy, że to nic niepokojącego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam do grona wykonczonych przez dziecko :/ moj dzis byl marudny, nic nie pasowalo a teraz walcze z usypianiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Matleena Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 2461 2462 2463 2464 2465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ