Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik co Ty chcesz,slicznie wygladasz I cala promieniejesz,lubie sie na Was patrzec
Pchelka super,ze lepiej juz. Tak jak dziewczyny pisaly kazdy ma gorsze chwile w koncu jestesmy tylko ludzmi.
Ktora to polecala olejek lawendowy,kupilsm I przypadkiem kapnelo mi na reke,rozsmarowalam I caly czas sobie wacham. Cudny zapach,jeszcze zaczne uzywac zamiast perfum;)Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś Maciuś ma miesiąc
Z tej okazji porobiłam zdjęcia, niestety musiałam użyć lampy błyskowej, a po paru minutach jak zaczął płakać... Nie mogłam uspokoić. Zmeczył się, pojadl z piersi, znowu płakał i zasnął.
Pchełka, zdrówka dla Irenki. Żebyście nie musiały być w szpitalu.
Jeszcze dwa dni temu się czułam tak samo jak Ty. Dwa razy dziennie chcialam se w łeb strzelić bo ile można słuchać tego ryku, ale widać żyję
Matlenaa ostatnio teŻ na raty sprzątałam l
Flakonik najbardziej zazdroszczę pogody.Matleena, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Dziś w TV mówili o jakiejś pani która oczekuje czworaczkow
i że to takie wielkie szczęście
jak to dobrze że nie mam aż tak dużo szczęścia w życiu ,
Matleena, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, Suerte, Moniusia89, Pchelkaa, Ola_45, Aneczka86, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dostalam jakiegos uczulenia na twarzy posmarowalam sie przypadkiem kremem ktory stosowalam w ciazy i swedzi piecze jak niewiem doac ze dupsko grube to jeszcze czerwone plamy i krostki na twarzy
Moj jak zwykle po 21 lula a mama odpoczywa wkoncu bo dzia ciezko bylo go odlozyc chociaz na chwile i oczywiscie spal po 15 min biedaczek moj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też używamy butelek brownsa i swietne są gorzej z myciem;)
Justyna moja mała też się tak wila przy cycku i wkurzalam się bo musiała jej odciągnąć i z butli dawać ale pewnej nocy przystąpiła ją na lezaco i jadła ładnie odtąd karmie ją tylko na lezaco
Flakonik też zazdroszcze pogody i wygladasz świetnie;) mi ciągle 5 kg zostaje po ciąży ale zrzuce może dopiero jak przestane karmic;)
Podpinam się pod pytanie o opaski dla dziewczynki jakiś namiar na allegro albo fajny sklep? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny