Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik fajnie ze masz takie podejscie
normalnie bede czekac kiedy nam napiszesz radosna nowine normalnie Ci kibicuje
Misia ja sie nazarlam ibupromow i jest spokogorzej jak je jutro zmieszam z alko
kurde antek cos marudzi cos czuje ze dzis nie da pospac i jutro zamiast miec humor na impre to bede niewyspana i zmierzla
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja też zaspamuję moim 10 tygodniowym pączusiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:58
Acikk, Mama-julka, Dżulia, Flakonik, Suerte, pati_zuzia, genoweffa, Madzia890722, iNso87, Moniusia89, Madzisek, MeGi2986, rewelka, Nadulka, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchełka lubie czytac jak piszesz o swoich chlopakach
super masz rodzinke, tez bym chciala miec min 4 dzieciaczkow, ale maz mowi ze na 3 poprzestaniemy
Tak swoja droga ciekawe czy ktoras spotka sie na innym watku staraniowym lub mamusiowym z inna mama;-)
A duzo z Was staralo sie z ovu?Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Pchełka lubie czytac jak piszesz o swoich chlopakach
super masz rodzinke, tez bym chciala miec min 4 dzieciaczkow, ale maz mowi ze na 3 poprzestaniemy
Tak swoja droga ciekawe czy ktoras spotka sie na innym watku staraniowym lub mamusiowym z inna mama;-)
A duzo z Was staralo sie z ovu?
Ja:)Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiłość u mnie nie "rosła" z powodu tego skoku rozwojowego który był niedawno. A teraz małego bym schrupała taki
No i zaczął się uśmiechać, a jak głodny to tak słodko ssie piąstkę, ale nie napawam się długo tym widokiem bo nie chcę ho tyle męczyć.
Mój mały tyle razy się już krztusilDobrze że mam mocne serce i szybko reaguje - odwracam i poklepuje.
A ja zasypiam małego kladac na boku owiniętego w rozek. Przyjrzymuje poły żeby się nie
Madzia Twój Antoś cudny, to zdjęcie w wannie bardzo mi się podoba
Madzia890722, Pchełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Pchelka a w ogóle to,żebym ja zaszla to bym na innym wątku nie siedziała pewnie tylko i tak tu;)
to juz takie przyzwyczajenie,ze nie wyobrażam Se patrzeć na inne nicki i avatary:p i konwersować
)
W ogóle fajnie. Już tyle czasu po porodzie a u nas ciągle ruch na forum.
Wiele wątków po porodach jednak prawie zniknęło albo przeniosło się gdzieś na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 23:30
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny