Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/adoptowali-trojaczki-tydzien-pozniej-mama-zrobila-test-i,bliznieta-artykul,19027,r1.html
    Oni to mają wesoło :D

nick nieaktualny, Matleena lubią tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:53

Madzisek lubi tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia89 wrote:
    Tak całe życie aż do 2014 wtedy z mężem wyjechaliśmy do Niemiec. I teraz tutaj na 3 tygodnie jestem a w maju znowu bo ślub znajomych :)

No proszę :-) Kolejna zielonogórzanka :-D

Madzisek, Moniusia89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik zycze powodzenia w staraniach :) i troche zazdroszcze, bo ja tez chcialam szybko zajsc w kolejna ciaze, ale przez cc musze się wstrzymać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik powodzenia.
    Pchełka to straszne przeżycie, podziwiam za zimną krew.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:53

Madzisek lubi tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik fajnie ze masz takie podejscie :) normalnie bede czekac kiedy nam napiszesz radosna nowine normalnie Ci kibicuje :D

Misia ja sie nazarlam ibupromow i jest spoko :D gorzej jak je jutro zmieszam z alko :D kurde antek cos marudzi cos czuje ze dzis nie da pospac i jutro zamiast miec humor na impre to bede niewyspana i zmierzla :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też zaspamuję moim 10 tygodniowym pączusiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:58

Acikk, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, rewelka, Nadulka, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka lubie czytac jak piszesz o swoich chlopakach :-) super masz rodzinke, tez bym chciala miec min 4 dzieciaczkow, ale maz mowi ze na 3 poprzestaniemy :-D

Tak swoja droga ciekawe czy ktoras spotka sie na innym watku staraniowym lub mamusiowym z inna mama;-)

A duzo z Was staralo sie z ovu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Mnie poki co to krew zalewa. I to doslownie !!
    Czy u Was tez pierwszy okres po porodzie przypominal krwotok ???

Ja tampon zmieniałam średnio co 15min. Leciało jak z kranu.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja tampon zmieniałam średnio co 15min. Leciało jak z kranu.

Aaa to u mnie super bo starcza na godzine :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Pchełka lubie czytac jak piszesz o swoich chlopakach :-) super masz rodzinke, tez bym chciala miec min 4 dzieciaczkow, ale maz mowi ze na 3 poprzestaniemy :-D

Tak swoja droga ciekawe czy ktoras spotka sie na innym watku staraniowym lub mamusiowym z inna mama;-)

A duzo z Was staralo sie z ovu?

Ja:)

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej niech sie juz ten okres konczy bo inaczej strzele sobie w glowe tabetki to na mnie chyba nie dzialaja :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłość u mnie nie "rosła" z powodu tego skoku rozwojowego który był niedawno. A teraz małego bym schrupała taki <3 No i zaczął się uśmiechać, a jak głodny to tak słodko ssie piąstkę, ale nie napawam się długo tym widokiem bo nie chcę ho tyle męczyć.

Mój mały tyle razy się już krztusil :-/ Dobrze że mam mocne serce i szybko reaguje - odwracam i poklepuje.

A ja zasypiam małego kladac na boku owiniętego w rozek. Przyjrzymuje poły żeby się nie
    Madzia Twój Antoś cudny, to zdjęcie w wannie bardzo mi się podoba :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatakacji jak słodko sobie śpi. Śliczna jest <3

Pchełkaa też jestem ciekawa. Ja tez na ovu się starałam.

nick nieaktualny, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za szurniety telefon!
    Dokoncze tak: pzytrzymuje poły rozka żeby nie boksował i poklepuje po plecach. Dziś też po dupce ;-) Tak też działa :-) No i Szumis musi też być :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez jestem z ovu ;)

Matleena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Pchelka a w ogóle to,żebym ja zaszla to bym na innym wątku nie siedziała pewnie tylko i tak tu;) :D to juz takie przyzwyczajenie,ze nie wyobrażam Se patrzeć na inne nicki i avatary:p i konwersować;))
    Ja chyba też :D
    W ogóle fajnie. Już tyle czasu po porodzie a u nas ciągle ruch na forum. :)
    Wiele wątków po porodach jednak prawie zniknęło albo przeniosło się gdzieś na fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 23:30

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:43

Moniusia89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik sliczne masz dziewczynki;) życzę powodzenia w staraniu;) u mnie gin się śmiała jak urodziłam że następną ciąża za min 3 lata i pewnie wcześniej się nie zdecyduje ale bardzo chce mieć przynajmniej tak jak Wy ;)

Nadulka lubi tę wiadomość

‹‹ 2476 2477 2478 2479 2480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ