SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka rozumiem Cię z ta akcja bo też miałam podobnie jak mała się zaksztusila i pogotowie przyjechało ale na szczęście zdążyła wcześniej udzielić jej 1 pomocy bo mogłoby być za późno!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzieciaczki dopiero zasnely więc pewnie koło 4 pobudka na cyca i dalej nynu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj jeszcze nie śpi... oczy jak 5 zł...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę o pomoc w wygraniu sesji z moja miesięczną córeczką chodzi o lajki w komentarzu pod moją fotką Natalia Marek Marszałek❤❤ z gory dziekujemy https://m.facebook.com/HelenartFotografia/photos/a.681344921899105.1073741829.681316561901941/1132657556767837/?type=3&comment_id=1132716603428599&ref=m_notif¬if_t=like

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 00:43

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a mi się Wiktoria rozchorowała :-( wieczorem płacz że ją znowu ucho boli i średnio co godzinę się z płaczem budzi... Muszę jutro dwójkę ogarnąć i zatarabanic się z nimi do przychodni a mąż auto zabiera bo do pracy jedzie.... Mam tylko nadzieję że Kacper niczego z tej przychodni nie podłapie... A mieliśmy iść w sobotę rano do księdza pogadać i dupa bo Joe będzie z kim młodej zostawić

Moniusia ja jestem za :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:59

Pchełka lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mnk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sciagalam dzisiaj mleko laktatorem i kurde albo nie mam szczescia jak na poczatku albo laktatory sa po prostu do dupy. Mam reczny medeli i ledwo co sciagam i jakis elektryczny nie pamietam jaka firma ale szwagierka przyslala :P i recznym sciagne szybciej i troche wiecej niz elektrycznym a najlepiej to dzisiaj sie nauczylam recznie odciagac:p bo ostatnio wychodzilam z tezetem zalatwic sprawy imaly zostal z moim tata i trzeba bylo zostawic mleczko w razie wu jakby sie obudzil to ledwo 100 ml sciagalam chyba z poltorej godziny :p a dzisiaj pyk pyk i poszla seteczka recznie :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 03:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:54

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstałam. Uruchomiłam piec i kawkę piję.

Muszę dzisiaj zrobić oponki bo mój średniaczek ma dzień babci w szkole i mają przynieść coś słodkiego na poczęstunek :-) A mi się nic innego nie chce robić, to machnę oponki ;-)

Kurde, jak widzę jak mu przykro, że babcia i dziadek nie przyjadą...Będzie tylko moja mama. Teściowie jak zwykle wygodni.
    Moja teściowa to specyficzna kobieta, taka zimna :-/
    Mieszka z nimi siostra męża ze swoimi dziećmi i tatmte wnuki zawsze są na pierwszym miejscu.
    Ostatnio jak najstarszy pojechał do niech w ferie na tydzień, to jak wrócił do domu to oni zamówili pizzę i jego kuzyn jeszcze do niego napisał sms: Jak pojechałeś to zamówiliśmy pizzę.
    no ku...wica mnie wzięła. Niech sobie jedzą co chcą ale po co mu to napisał?
    Ogólnie nie mamy zbyt dobrego kontaktu z rodzeństwem męża bo i brat i siostra zmienili się bardzo odkąd mamy wlasną firmę. Męża brat to nawet nie widział jeszcze Paulinki :-(

Ale Was zanudzam... ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka nie zanudzasz, komus trzeba sie wygadac, nawet o tej 5:26 ;-) tak to jest czasami ze gdy Nam sie powodzi niektorzy bliscy sie odkrecaja :-(

Pchełka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Pchełka nie zanudzasz, komus trzeba sie wygadac, nawet o tej 5:26 ;-) tak to jest czasami ze gdy Nam sie powodzi niektorzy bliscy sie odkrecaja :-(

Pchelkaa, niestety. Kiedyś żyło nam się naprawdę skromniej i wtedy było lepiej w naszych relacjach. Ale my się nie obnosimy z tym, że jest lepiej. Bo żyjemy normalnie, nie jakoś "na bogato".
    Zaczęła się jakaś dziwna rywalizacja tych synów siostry męża. Jak np. kupiliśmy starszemu buty (bo po prostu wyrósł ze swoich) , to zaraz męża siostrzeniec miał buty dwa razy droższe. Kupione za pożyczone pieniądze. Aby tylko miał coś lepszego.
    Nie rozumiem tego w ogóle :-/
    Ja uczę dzieci nieprzywiązywania wagi do rzeczy materialnych. A tam kupują buty za 400 zł i kurtki za 600 zł bo dzieci chcą . W sumie to nie moje dzieci i nie moja sprawa, ale dla mnie to jest chore.

Ehh...mam nadzieję, że uda mi się tak wychować dzieci, żeby u nich nie było rywalizacji, tylko kontakt najlepszy na świecie i wzajemna pomoc :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 05:56

Pchelkaa, Dżulia, Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek jest pewniejszy niz budzik :D 7:01 zaczyna mnie wolac :D i znowu przespal mi nocke od 22 bez pobudkiii :D

Matleena, MeGi2986, Nadulka, evvik, kwiatakacji lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tez Wasze dzieci maja spanie :O moja zjadla o 20 poszla spac po 21 wstala przed 1 na jedzenie pozniej przed 4 i teraz zjadla pocisnela do pampersa i lezy mam cicha nadzieje, ze jeszcze jej sie usnie to sie poloze z nia :-)

aha wczorajsze usg brzuszka wyszlo dobrze, tak wiec te wymioty i ulewanie tak jak mowila polozna pewnie sa spowodowane tym,ze ona tyle nie potrzebuje jedzonka i zwracca... ale dziwi mnie to, ze zwraca po 90 ml :O(tzn zjada 90l co 3 h) i duzo z tego zwraca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:26

iNso87 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Ehh...mam nadzieję, że uda mi się tak wychować dzieci, żeby u nich nie było rywalizacji, tylko kontakt najlepszy na świecie i wzajemna pomoc :-)

Ahh ja tez bym tak chciala i mam nadzieje ze mi sie uda,mojej mamie sie udalo to i moze ja osiagne taki sukces ;-)

Acik, Inso to se pospalyscie ;-)

KASIAG24 to moze sprobuj dawac 60ml? Czy po takiej ilosci jeszcze szuka? To moze smoka?

U Nas wczoraj cud! Mloda zasnela o 20! Ja z M boski wieczor z M prawie jak za dawnych czasow ;-) no ale o 5 czar prysl bo musialam podac antybiotyk i Irencia obudzila sie z placzem, na szczescie zasnela dalej. Musze zmienic te godziny podawania antybiotyku zeby jej nie budzic rano.

Pchełka a Ty pracujesz teraz na macierzynskim?

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk zawijanie w rollmopsa służy i nam ;)
    Mały spi od 18 do teraz, z przerwami na karmienie :P jedynie po rehabilitacji popłakiwał ale to wina nowej fizjoterapeutki bo go wymęczyła, az pierwszy raz sie buntowal i poplakal :(

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wiesz co mowila lekarzowi ze daje jej 90 mowil ze dobrze. ale sprobuje zrobic tak jak piszesz...ona ogolnie lubi cyckac, wiec smok jest prawie non stop

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce69d67c4d8b.jpg

rewelka, pati_zuzia, Nadulka, m@rzenie, Pchelkaa, MeGi2986, Dżulia, Moniusia89, Suerte, kwiatakacji, Flakonik, Madzisek, genoweffa, iNso87 lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja nie mam kocyka dobrego do owijania bo w tym co mam cala mokra jest jak ja owine :/

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:54

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    kurcze ja nie mam kocyka dobrego do owijania bo w tym co mam cala mokra jest jak ja owine :/
    Polecam ten ze smyka co my mamy :) najlepiej wydane 40 zl :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2477 2478 2479 2480 2481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ