Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:55
KASIAG24, rewelka, Pchelkaa, Acikk, pati_zuzia, Dżulia, Moniusia89, Madzia890722, Suerte, MeGi2986, maya34, Mama-julka, Flakonik, Madzisek, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena jakie duze oczy ma Tymek
uwielbiam wszystkie Nasze grudniowe dzieciaczki
slodkosci :-*
Acik bo ciekawe czy dlugo sie pobawicie i czy bedziecie wzywani do Antosiai ciekawe czy roladka przygotowana przez babcie rowniez Antosiowi bedzie smakowala
Acikk lubi tę wiadomość
-
Accik bardzo ostroznie podchodzilam do tematu "roladka" ale wiecie co?? zawinelam mala w taki kocyk cienki (zrobilam fotke dodam zaraz) i najpierw burkala troche to wzielam ja poklepalam po pleckach zawiesila sie lezala dalej po jakims czasie znowu burkala to ja ja znowu po pleckach chwile ja patrze a tej sie galki wywalaja do spania i chyba SPI i to sama w ciagu 10 minut
jak to nie przypadek to pokocham Ciebie Accik i wszystkie roladki
a
Matleena, Acikk, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cf7608218e6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a8cc36093d6.jpg
chyba cos zle zrobilam bo juz otworzyla oczy haha
jednak spala troche , tyle, ze zdazylam ogarnac pokoj starszejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:15
MeGi2986, Matleena, rewelka, Mama-julka, Pchelkaa, Flakonik, Madzisek, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Mi się Tobiasz znowu po poprzestawiał nie chce spać o 11, w ogóle mało strasznie w dzień śpi, chyba muszę się zacząć przyzwyczajać, Ja też jak marudzi tylko a coś robię to go zostawiam no chyba że płacze tak jak Acikk mam aneks z salonem więc cały czas go widzę
teraz już zmęczony jest więc marudzi nawet że smokiem ale nic na to nie poradzę bo jak przytulam źle, Cyc zły wszystko źle więc sobie leży
Odnośnie miłości to od razu czułam może dlatego że tyle się staralismy ( chociaż nie jest tak że nie tesknie za wolnymi wieczorami i snem przez 8 h ciągiem) też z ovu się starałam:)
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie próbuje mojego Piotrka namówić na chustę.
niby Julia grzeczna, ale czasami potrzebuje więcej czułości i wtedy mam ręce związane ;/
a że wkrótce planujemy rodzeństwo dla małej to mam nadzieje że będzie warto zainwestowaćMatleena lubi tę wiadomość
-
Prawie uśmiechnięty, niestety jak widzi aparat to powaga
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d886a083890.jpgaannkkaa, Dżulia, Matleena, MeGi2986, Mama-julka, Pchelkaa, Suerte, Flakonik, Madzisek, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Madzia a jak u was chustowanie ? Jesteś w stanie z Anosiem z chuscie ogarniac w domu ?, bo my czekamy na chustę, dziś powinna być. Zamowiłam z little frog oby było warto
takratuje mi życie
bez tej chusty nie jestem w stanie obiadu ugotować, sprzątam też, myje naczynia
a jak Antek marudzi to wrzucam go w chustę i się uspokaja
-
nick nieaktualnyJa mam kocyk niby cienki ale rozgrzewajacy, tyle ze moj to ciepłolubny wiec mu pasuje, ale juz rozgladam sie tez za cienkim jakims. Franek w dzien bardzo malo spi, raczej robi sobie drzemki po 30-40 minut, po rehabilitacji pada i wczesnie zasypia. Ale tez jak cos to lezy w bujaczku, ma grzechotki zawieszone i rozglada sie po salonie albo tv oglada
a ja działam po mieszkaniu.
Dziewczyny śmierdzace pytanie, cze kupki waszych maluchow tez sa grudkowate, pelno w nim niestrawionego mleka?? Moj ciagle robi mieszana zolto-zielona kupke ale licze ze to wina duzej dawki zelaza jaka przyjmuje.