Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie takAcikk wrote:Rewelka chyba mamy ten sam przewijak
taki zielono niebieski z pieskiem w aucie
?
Mój też ostatnio w dzień sobie tylko drzemki robi, nie wiem czy mi się chce na spacer wychodzić
chyba nie bardzo 
Moniusia nie dziwię się że o dowód pytali
Moniusia89 lubi tę wiadomość
-
Antek chyba widzi przez sciany
wrocilosmy z zakupow i drzemal sobie w swoim foteliku w swoim pokoju. I tak drzemie juz pol godziny ja pojadlam i mysle hmm poloze sie na kanapie zeby kosci wyprostowac
od razu sie odezwal w tej samej sekundzie
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:27
Mama-julka, rewelka, Dżulia, pati_zuzia, Matleena, MeGi2986, Moniusia89, Pchelkaa, Suerte, aannkkaa, Flakonik, Madzia890722, Madzisek, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Teraz raczej lokaty żadne sie nie oplacaja bo deflacja jest i procent marny
lepsze konto oszczędnościowe. Nie zarobisz ale możesz wpłacać kiedy chcesz i wypłacać a zarobisz tyle co na lokacie 
Ja tez dzisiaj dostałam decyzje o przyznaniu mi becikowego kopacz
Od wczoraj mam brązowawy śluz. Okres idzie jak ta lala bo pierwszy też mi się tak zaczął. O dziwo przed ciaza tak nie miałam. Pierwszy po porodzie to też byla u mnie masakra pila mechaniczna. Podklady poporodowe poszly znowu w ruch. Na szczęście nie bolalo.
Flakonik trzymam kciuki za dwie kreseczki
jak tak Was czytam to chyba tez sobie drugie kiedyś machnę 
Acikk bylas zakladac spirale juz?
Dżulia, Matleena, Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to moj paczuszek, czesc Cioteczki
[IMG]http://i a tu sie szykowalisci do wyjscia do przedszkola po Gabrysia[/img][IMG]http://[/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:05
Dżulia, evvik, Matleena, rewelka, MeGi2986, Mama-julka, Moniusia89, Pchelkaa, Suerte, aannkkaa, Flakonik, Madzisek, Nadulka, KASIAG24, Madzia890722, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość