Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba nie doczytalas ze krew mnie zalewaZieloneOliwki wrote:Acikk, baw się dobrze tylko rodzeństwa Antkowi nie zrób przypAdkiem

My jutro wybywamy na ostatki
? A niestety nie jestem fanka krwawych zabaw
takze spokojnie
Pchełka, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczytam piąte przez dziesiąte niesetyAcikk wrote:Chyba nie doczytalas ze krew mnie zalewa
? A niestety nie jestem fanka krwawych zabaw
takze spokojnie 

ale co tam, kiedyś powiadali że:
"dobry marynarz to i morze czerwone przepłynie,
a dobry koń i po błocie przebiegnie"
-
jak moją trzymam w pione to już od dawna ładnie trzyma i kręci, jak opadnie to podnosi, ale na brzuchu jak leży to za nic nie podniesie, przekręca tylko z prawej na lewą ale żeby poleżeć na rękach z głową uniesioną to nie.Pchełka wrote:A właśnie miałam Was pytać. Jak Wasze maluszki? Zaczynają już główki sztywno trzymać?
Bo Paula już trzyma dość długo jak ją mam w pionie. I zaczyna też kręcić i się rozglądać na prawo i lewo
Pchełka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPchełka moja trzyma główke w pionie ale jeszcze jej leci do tylu bo sie rozglada bardzo i odchyla.
Paula ladnie wazy :-o
Nie wiem jak moge przesunac drzemki Irence. Budzi sie o 8, od 9:30-12:30 pierwsza drzemka, od 15-17 druga drzemka i o 21 pcia na noc ale od 19 jest juz taka marudna a usnac wczesniej nie chce. Probowalam teraz ja przeciagnac ale sama zasnela -
nick nieaktualnyHej hej. Ja już na nogach dziewczyny dały pobudke o 6 najadly się i teraz wcale nie mają zamiaru zasnąć więc się bawimy

Ile pięknych zdjęć dzieciaczkow Trzeba przyznać że te nasze listopadowogrudniowostyczniowe dzieci są naprawdę wyjątkowo piękne
Matleena, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Pchelkaa, kwiatakacji, Moniusia89, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
Flakonik, Suerte, Matleena, rewelka, Pchełka, Dżulia, Mama-julka, MeGi2986, aannkkaa, pati_zuzia, Madzisek, Nadulka, Madzia890722, kwiatakacji, genoweffa, moniek90, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że już uśmiechy u każdego prawie

Dostałam odpowiedź że możemy dołączyć do obecnego kursu na delfinie. Więc jak tylko wrócimy to wybieramy się na basen z dziewczynami. Najpierw pierwsze próbne zajęcia. Mam nadzieję że nim się Spodoba.
Głównie Zara. Noppies, te czarno białe ciuszki to z Z8. W Niemczech chyba jest ten sklep. A cześć mam tez z SH bo na jesień była nowa dostawa a nudziło mi się siedzieć w domu i nawet sporo udało mi się wybrać ciuszków a wyglądają jak noweevvik wrote:-Flakonik-
Z jakiej firmy masz ubranka dla dziewczynek? Nie moge nic znalesc co nie jest rozowe (mieszkam w Niemczech) alternatywa sa szare, ktore czasem uda mi sie kupic, ale przyznam, ze mi sie bardzo Twoje malenstwa podobaja w czarno bialym:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:
Nie wiem jak moge przesunac drzemki Irence. Budzi sie o 8, od 9:30-12:30 pierwsza drzemka, od 15-17 druga drzemka i o 21 pcia na noc ale od 19 jest juz taka marudna a usnac wczesniej nie chce. Probowalam teraz ja przeciagnac ale sama zasnela
Pchelkaa, mam identyczny problem.
Paula jest od 19 marudna a i tak zasypia na noc dopiero około 21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:56
ZieloneOliwki, Flakonik, Mi$ia26, Mama-julka, aannkkaa, Suerte, pati_zuzia, Madzisek, Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, genoweffa, alicja_, Moniusia89, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro mamy to wesele. Dziewczyny zostaną z teściową a my trochę poszalejemy. Zresztą co to za szaleństwo jak i tak będę myślami przy nich i będę strasznie tęsknić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:21
Matleena, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH