Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba nie doczytalas ze krew mnie zalewaZieloneOliwki wrote:Acikk, baw się dobrze tylko rodzeństwa Antkowi nie zrób przypAdkiem

My jutro wybywamy na ostatki
? A niestety nie jestem fanka krwawych zabaw
takze spokojnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczytam piąte przez dziesiąte niesetyAcikk wrote:Chyba nie doczytalas ze krew mnie zalewa
? A niestety nie jestem fanka krwawych zabaw
takze spokojnie 

ale co tam, kiedyś powiadali że:
"dobry marynarz to i morze czerwone przepłynie,
a dobry koń i po błocie przebiegnie"
-
jak moją trzymam w pione to już od dawna ładnie trzyma i kręci, jak opadnie to podnosi, ale na brzuchu jak leży to za nic nie podniesie, przekręca tylko z prawej na lewą ale żeby poleżeć na rękach z głową uniesioną to nie.Pchełka wrote:A właśnie miałam Was pytać. Jak Wasze maluszki? Zaczynają już główki sztywno trzymać?
Bo Paula już trzyma dość długo jak ją mam w pionie. I zaczyna też kręcić i się rozglądać na prawo i lewo
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPchełka moja trzyma główke w pionie ale jeszcze jej leci do tylu bo sie rozglada bardzo i odchyla.
Paula ladnie wazy :-o
Nie wiem jak moge przesunac drzemki Irence. Budzi sie o 8, od 9:30-12:30 pierwsza drzemka, od 15-17 druga drzemka i o 21 pcia na noc ale od 19 jest juz taka marudna a usnac wczesniej nie chce. Probowalam teraz ja przeciagnac ale sama zasnela -
nick nieaktualnyHej hej. Ja już na nogach dziewczyny dały pobudke o 6 najadly się i teraz wcale nie mają zamiaru zasnąć więc się bawimy

Ile pięknych zdjęć dzieciaczkow Trzeba przyznać że te nasze listopadowogrudniowostyczniowe dzieci są naprawdę wyjątkowo piękne
Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, rewelka, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻 -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:43
nick nieaktualny, Matleena, rewelka, nick nieaktualny, Dżulia, Ola_45, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę że już uśmiechy u każdego prawie

Dostałam odpowiedź że możemy dołączyć do obecnego kursu na delfinie. Więc jak tylko wrócimy to wybieramy się na basen z dziewczynami. Najpierw pierwsze próbne zajęcia. Mam nadzieję że nim się Spodoba.
Głównie Zara. Noppies, te czarno białe ciuszki to z Z8. W Niemczech chyba jest ten sklep. A cześć mam tez z SH bo na jesień była nowa dostawa a nudziło mi się siedzieć w domu i nawet sporo udało mi się wybrać ciuszków a wyglądają jak noweevvik wrote:-Flakonik-
Z jakiej firmy masz ubranka dla dziewczynek? Nie moge nic znalesc co nie jest rozowe (mieszkam w Niemczech) alternatywa sa szare, ktore czasem uda mi sie kupic, ale przyznam, ze mi sie bardzo Twoje malenstwa podobaja w czarno bialym:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:
Nie wiem jak moge przesunac drzemki Irence. Budzi sie o 8, od 9:30-12:30 pierwsza drzemka, od 15-17 druga drzemka i o 21 pcia na noc ale od 19 jest juz taka marudna a usnac wczesniej nie chce. Probowalam teraz ja przeciagnac ale sama zasnela
Pchelkaa, mam identyczny problem.
Paula jest od 19 marudna a i tak zasypia na noc dopiero około 21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:56
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro mamy to wesele. Dziewczyny zostaną z teściową a my trochę poszalejemy. Zresztą co to za szaleństwo jak i tak będę myślami przy nich i będę strasznie tęsknić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:21
Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość