Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak wszyscy to i my
proszę nie cytowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:41
Suerte, aannkkaa, Matleena, Nadulka, rewelka, Madzisek, Pchelkaa, Dżulia, MeGi2986, Mama-julka, m@rzenie, pati_zuzia, genoweffa, kwiatakacji, Ola_45, Moniusia89, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Asiowa, mój w brzuchu więcej ważył. Nie mogę sobie wyobrazić takiej małej kruszyny.
Moja 10 dni po terminie 3300. Gdy wychodziliśmy ze szpitala było 3200, teraz gdy na nią patrze to już duża dziewucha;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:kurde u Was pomagaja krople, a my ciagle jedziemy na tym sab simplex i dalej mamy problemy
naprawdę o 5 rano to mamy taki wrzask... bo głodny jest, a nie chce jeść z bólu
jak spi to sobie ciumka i baczki ida normalne, a jak sie obudzi i wtedy jest glodny to wrzask taki
juz mi sie wyc chce...
Suerte, a nie ma pleśniawek? One bolą i dzieci nie mogą jeść. -
nick nieaktualnyMatleena my tez bierzemy dicoflor jako probiotyk do antybiotyku ale bierzemy tez espumisan a problemu z kupkami i stekami nie mamy od kilku dni wiec juz nie wiem co pomaga, ale chyba dicoflor. Stosujemy go od 4 dni i kupki sa rano ok 8-9 a przed braniem dicofloru dopiero po 15 byly dzien dnia, jak w zegarku. Ale ile stekania i nerwow i placzu bylo do tej 15 to glowa mala.
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też dawaliśmy Dicoflor, ale od wczoraj odstawiłam i dajemy też raz dziennie rumianek. Jak kupy nie było tak dzisiaj już były dwie i w końcu żółte, papkowate, a do tej pory cały czas zielone. Nie wiem co pomogło, ale coś pomogło...
No i Delicol też odstawiłam na razie.
Ogólnie jestem bardzo niezadowolona z wczorajszej wizyty bo potraktowała mnie lekarka jak walniętą trochę i chyba zmienimy lekarza prowadzącego ale boję się że trafię gorzej. Tak mi ciśnienie podniosła że wyszłam cała upocona...
-
nick nieaktualny