Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik ja tez mam dzis obawy czy dam rade sie pobawic
chociaz wiem ze w kazdej chwili moge wrocic do domu w 10 min to i tak jakos mi tak dziwnie
zaczynam myslec tak jak nigdy nie chciałam - ze moje dziexko sie bezemnie zaplacze na śmierć a pewnie bedzoe mu super bo dziadki go beda non stop zabawiac i nosic nie to co mama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Kasiag moj w dzien tez nie pospi dluzej niz 20 min nawet w roladzie
ale przynajmniej sie uspokaja i nie mrajcy
za to nocna rolada jest the best
Madzia, a jestes w ciazy ???
tak, w dwóchja dziś umieram... chyba mam grypę jelitową... strasznie się boję, że Antka zaraże...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dzisiaj mieliśmy przygodę w smyku
mały nam się akurat skasztanił i smród się ciągnął za nami po całym sklepie (zapachy po tym mleku HA są straszne) a ludzievtak na nas dziwnie patrzyli że mysleli chyba że to któreś z nas bo przecież takie małe dzieci takich śmierdzących kup nie walą
stanowisko do przewijania jest u nas przy samych kasach więc musialam poszukać łazienki z przewijanie bo bym tym ekspedientkom w smyku tak nasmrodzila przewijając małego że nie wytrzymały by przy tych kasach
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:27
Suerte, KASIAG24, Madzia890722, Pchelkaa, rewelka, MeGi2986, Dżulia, Madzisek, Kate4, pati_zuzia, Pchełka, Flakonik, Nadulka, Matleena, Mama-julka, kwiatakacji, m@rzenie, genoweffa, Moniusia89, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia ja tez do tej pory nie wiedzialam co to smierdzaca kupa a teraz od razu wiem ze cos narobila bo smierdzi fest. Tylko ze ja kp i nie wiem czemu tak nagle zaczely smierdziec, moze od tego antybiotyku i kropel co dostaje?
No ale po espumisanie takie pierdy ida ze o mamo! I koniec u Nas z prezeniem i stekaniem od 4 rano
My tez sie wybieramy na basen tylko u Nas wpuszczaja dzieci od 3 msc, a poza tym chyba i tak zaczekamy do wiosny bo boje sie ze corcia sie przeziebi : -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Misia ja tez do tej pory nie wiedzialam co to smierdzaca kupa a teraz od razu wiem ze cos narobila bo smierdzi fest. Tylko ze ja kp i nie wiem czemu tak nagle zaczely smierdziec, moze od tego antybiotyku i kropel co dostaje?
No ale po espumisanie takie pierdy ida ze o mamo! I koniec u Nas z prezeniem i stekaniem od 4 rano
My tez sie wybieramy na basen tylko u Nas wpuszczaja dzieci od 3 msc, a poza tym chyba i tak zaczekamy do wiosny bo boje sie ze corcia sie przeziebi :
Jak to mówią:
"Kto ma ule ten ma miód,
kto ma dzieci ten ma smród"pati_zuzia, Matleena, kwiatakacji, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny