SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek bede zakladac w czwartek bo mi kazala przyjsc dopiero pod koniec okresu albo tuz po okresie.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeej dziewczyny co Wy w tych cycach macie ze takie ladne paczkuszki Wam rosna :D (pati zuzia, pchelkaa) :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:56

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie udalo antka ululac jeszcze. Poszlam do niego i zaczelam hustac fotelikiem ale malo nie peklam ze smiechu jakoe minki robil i jak oczkami przewracal :D

Pchelkaa a co do tego ze bedziemy wzywani do antka to sie nie obawiam moja mama go swietnie ogarnie tylko nie wiem czy ogarnie zrobienie roladki, pokazywała m jej jak ma to zrobic ale ona uwaza ze antkowi krzywde robie ze musi taki poowijany spac a ja se mysle no jasne lepiej by nie spal wcale :D
    Bardziej sie boje czy ja po 3 godzinach nie bedr napierac zebysmy juz wracali :D jeszcze nie zostawialam antka na tyle czasu tzn zostawialam z mezem ale nie z mama :D z mama tak na 2 godzinki byl no ale kiedys musi byc pierwszy raz

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Jak wpiszesz w Google ranking kont oszczędnościowych albo ranking lokat, to Ci wyskoczy taka strona z porownaniem gdzie jest jaki %. Ja zawsze tak szukam :)
    zerkałam już, ale wolałabym coś sprawdzonego.
    raz już się przejechałam, może trochę przez własną głupotę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja tez zostawiam malego albo w lozeczku z karuzedla albo na macie tylko ze ja mam kuchnie na dole a pokoj na gorze :/ a dzis to mi placze nawet przy jedzeniu i spaniu ale juz chyba znalezismy przyczyne :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:40

Moniusia89, pati_zuzia, Suerte, Matleena, Flakonik, MeGi2986, Madzisek, Nadulka, genoweffa, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie sliczne paczusie do schrupania Evvik twoja malutka jest urocza :D

Acikk jak przygotowania do biesiady :)

Moniusia jeju wygladasz jak nastolatka jestesmy z tego samego wieku a wygladasz tak mlodo :)

Pchelkaa ale \Irenka to siczny pulpecik :)

Ja dzis nie wyrabiam ze zmiana tampona i podpaski bo nosze i to i to tak mnie zalewa jakby ktos kurek odkrecil Dziewczyny jak dlugo mialyscie pierwszy okres ?

evvik, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• evvik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam zalamke dzis... mieszcze sie w pare procent ubran, zostalo mi 6 kg z ciazy. Nie chce wprowadzac diety, bo karmie piersia, wiec nie chce sie wyjalowic. Przed ciaza w pracy nosilam tylko sukienki i zakiety, "normalnych" ubran mam bardzo malo i prawie wszystko za male, jeansy na ciaze (te z materialem na brzuch) i bluzki ale juz mi tak ubrzydly te ubrania, ze nerwow dostaje jak mam je ubierac, sukienki odpadaja, bo nie da sie w nich karmic. Jak Wy sobie radzicie? kupilyscie nowe ubrania na ten okres przejsciowy do czasu jak sie zmiescicie w stare rzeczy?

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:38

l22ntv73ogvn473k.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:54

Acikk, Matleena lubią tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    ja mam to samo. mój facet potrafi zadbać o to żebym się nie nudziła.
    tyle że ja muszę mieć idealny porządek :/. moja mania.

Skad ja to znam! Wszystko musi byc na tip top, nawet recznik papierowy lezec na swoim miejscu ;-)

Dżulia lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia poki co stroje sie w mleczne rzygi :D ale kocham je najbardziej na swiecie :D <3

evvik, Mi$ia26 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Flakonik-

Z jakiej firmy masz ubranka dla dziewczynek? Nie moge nic znalesc co nie jest rozowe (mieszkam w Niemczech) alternatywa sa szare, ktore czasem uda mi sie kupic, ale przyznam, ze mi sie bardzo Twoje malenstwa podobaja w czarno bialym:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Jeej dziewczyny co Wy w tych cycach macie ze takie ladne paczkuszki Wam rosna :D (pati zuzia, pchelkaa) :D

Sam tłuszcz :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:44

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evvik wrote:
    mam zalamke dzis... mieszcze sie w pare procent ubran, zostalo mi 6 kg z ciazy. Nie chce wprowadzac diety, bo karmie piersia, wiec nie chce sie wyjalowic. Przed ciaza w pracy nosilam tylko sukienki i zakiety, "normalnych" ubran mam bardzo malo i prawie wszystko za male, jeansy na ciaze (te z materialem na brzuch) i bluzki ale juz mi tak ubrzydly te ubrania, ze nerwow dostaje jak mam je ubierac, sukienki odpadaja, bo nie da sie w nich karmic. Jak Wy sobie radzicie? kupilyscie nowe ubrania na ten okres przejsciowy do czasu jak sie zmiescicie w stare rzeczy?

Ja od razu sie miescilam i kp wiec nie pomoge. No ale nie kupowalam bluzek specjalnych do karmienia, w domi zawijam koszulke i tyle a jak idziemy gdzies to zakladam koszule bo mam ich mnostwo albo cos rozpinanego

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moje Słoneczko :-*
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48a80f520dac.jpg

Acikk, Dżulia, pati_zuzia, Suerte, Pchelkaa, Moniusia89, Flakonik, rewelka, Matleena, Kate4, MeGi2986, Madzisek, Nadulka, KASIAG24, Madzia890722, kwiatakacji, genoweffa, moniek90, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moj to chyba nadgania to co powinien nabrac w brzuszku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te Wasze dzieciaczki.
    Paulę wczoraj ważyliśmy i waży 7100 g.... ;-)

Suerte, pati_zuzia, Dżulia, Pchelkaa, Matleena, MeGi2986, Madzisek, Nadulka, Madzia890722, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie miałam Was pytać. Jak Wasze maluszki? Zaczynają już główki sztywno trzymać?
    Bo Paula już trzyma dość długo jak ją mam w pionie. I zaczyna też kręcić i się rozglądać na prawo i lewo ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, baw się dobrze tylko rodzeństwa Antkowi nie zrób przypAdkiem :D

My jutro wybywamy na ostatki :)

Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość

‹‹ 2481 2482 2483 2484 2485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ