Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi sie udalo antka ululac jeszcze. Poszlam do niego i zaczelam hustac fotelikiem ale malo nie peklam ze smiechu jakoe minki robil i jak oczkami przewracal

Pchelkaa a co do tego ze bedziemy wzywani do antka to sie nie obawiam moja mama go swietnie ogarnie tylko nie wiem czy ogarnie zrobienie roladki, pokazywała m jej jak ma to zrobic ale ona uwaza ze antkowi krzywde robie ze musi taki poowijany spac a ja se mysle no jasne lepiej by nie spal wcale
Bardziej sie boje czy ja po 3 godzinach nie bedr napierac zebysmy juz wracali
jeszcze nie zostawialam antka na tyle czasu tzn zostawialam z mezem ale nie z mama
z mama tak na 2 godzinki byl no ale kiedys musi byc pierwszy raz
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
zerkałam już, ale wolałabym coś sprawdzonego.Matleena wrote:Jak wpiszesz w Google ranking kont oszczędnościowych albo ranking lokat, to Ci wyskoczy taka strona z porownaniem gdzie jest jaki %. Ja zawsze tak szukam

raz już się przejechałam, może trochę przez własną głupotę. -
nick nieaktualny
Ja tez zostawiam malego albo w lozeczku z karuzedla albo na macie tylko ze ja mam kuchnie na dole a pokoj na gorze
a dzis to mi placze nawet przy jedzeniu i spaniu ale juz chyba znalezismy przyczyne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:40
Moniusia89, pati_zuzia, Suerte, Matleena, Flakonik, MeGi2986, Madzisek, Nadulka, genoweffa, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale macie sliczne paczusie do schrupania Evvik twoja malutka jest urocza

Acikk jak przygotowania do biesiady
Moniusia jeju wygladasz jak nastolatka jestesmy z tego samego wieku a wygladasz tak mlodo
Pchelkaa ale \Irenka to siczny pulpecik
Ja dzis nie wyrabiam ze zmiana tampona i podpaski bo nosze i to i to tak mnie zalewa jakby ktos kurek odkrecil Dziewczyny jak dlugo mialyscie pierwszy okres ?
evvik, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
mam zalamke dzis... mieszcze sie w pare procent ubran, zostalo mi 6 kg z ciazy. Nie chce wprowadzac diety, bo karmie piersia, wiec nie chce sie wyjalowic. Przed ciaza w pracy nosilam tylko sukienki i zakiety, "normalnych" ubran mam bardzo malo i prawie wszystko za male, jeansy na ciaze (te z materialem na brzuch) i bluzki ale juz mi tak ubrzydly te ubrania, ze nerwow dostaje jak mam je ubierac, sukienki odpadaja, bo nie da sie w nich karmic. Jak Wy sobie radzicie? kupilyscie nowe ubrania na ten okres przejsciowy do czasu jak sie zmiescicie w stare rzeczy?
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:ja mam to samo. mój facet potrafi zadbać o to żebym się nie nudziła.
tyle że ja muszę mieć idealny porządek
. moja mania.
Skad ja to znam! Wszystko musi byc na tip top, nawet recznik papierowy lezec na swoim miejscu
Dżulia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevvik wrote:mam zalamke dzis... mieszcze sie w pare procent ubran, zostalo mi 6 kg z ciazy. Nie chce wprowadzac diety, bo karmie piersia, wiec nie chce sie wyjalowic. Przed ciaza w pracy nosilam tylko sukienki i zakiety, "normalnych" ubran mam bardzo malo i prawie wszystko za male, jeansy na ciaze (te z materialem na brzuch) i bluzki ale juz mi tak ubrzydly te ubrania, ze nerwow dostaje jak mam je ubierac, sukienki odpadaja, bo nie da sie w nich karmic. Jak Wy sobie radzicie? kupilyscie nowe ubrania na ten okres przejsciowy do czasu jak sie zmiescicie w stare rzeczy?
Ja od razu sie miescilam i kp wiec nie pomoge. No ale nie kupowalam bluzek specjalnych do karmienia, w domi zawijam koszulke i tyle a jak idziemy gdzies to zakladam koszule bo mam ich mnostwo albo cos rozpinanego -
A to moje Słoneczko :-*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48a80f520dac.jpg
Acikk, Dżulia, pati_zuzia, Suerte, Pchelkaa, Moniusia89, Flakonik, rewelka, Matleena, Kate4, MeGi2986, Madzisek, Nadulka, KASIAG24, Madzia890722, kwiatakacji, genoweffa, moniek90, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH