Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuetre weź połoz małego na poduszce i lekko na boku i tak go karm, może mu na rekach nie odpowiada.
A mamą jesteś świetną i nawet inaczej nie myśl. To nie jest Twoja wina ze mały ma problemy prawdopodobnie z brzuszkiem. koniecznie udaj się do lekarza a poki co trzeba wszystkiego spróbować a traf cos pomoże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie masakra. Przyszedł okres. Postanowilam ze wróć do używania tamponow. Wkladam go i co? W środku jest tak luźno ze nie umiałam go dobrze włożyć. Pochwa jest jak bezksztaltna masa i tak krotka ze musiałam na siłę wciska ten tampon. I ja się dziwiłam ze nie czuje męża
czuje się jak niepelnosprawna. Jak okaleczoną
mam 25 lat a nie nadaje się do seksu
czuje sie beznadziejnie...
-
nick nieaktualnySuerte sprobuj jak dziewczyny pisza karmic na lezaco.
Tinusia wczoraj wlasnie myslalam ze sie dawno nie odzywalas
U Nas ciezka noco 23 wypilam to theraflu i wzielam gripex o polnocy karmilam mloda bo sie krecila jak nigdy :-o no a 2 obudzila sie zmplaczem jakby z bolem bruszka meczyla sie pol godz stekala walila baki no i poszla kupa, zasnela sama a o 5 powtorka stekanie jeczemoe prezenie i znowu kupsko i teraz zasnela. I nie wiem czy to dlatego ze na noc nie podawalam jej espumisanu czy to przez moje lelarstwa jakie wzielam.
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte biedni I Ty I Bartus. Idz do gp I mow mu,ze to nie jest normalne I ze chcesz,zeby sprawdzic co mu jest. Albo do hv,tylko nie wiem czy ona moze Was wyslac na jakies badania czy tylko gp. Nas skierowala na badanie oczek z Gabrysiem,zeby mnie uspokoic. Moze kup ten colief I sprobuj mu dac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Suerte strasznie Ci wspolczuje problemów, ale tak jak dziewczyny pisały idź do lekarza i chodź dopóki Wam nie pomoże...
I odwieczny mój problem jeżeli Tobiasz jest w 6t3d to jest w 6 czy 7 tygodniu?
Jak ktos pyta ile Irenka ma tonpodaje skonczone tygodnie, teraz np ma 9 tyg, pomimo ze dzis 9t2d -
Pchelkaa a ja myślę, że nie powinnaś stosować ani theraflu ani gripexu przy karmieniu piersią a już na pewno nie razem. Spróbuj może jakiś paracetamol z wit, C, np. Efferalgan c albo apap fast do picia. Ja sama po wypiciu theraflu robię się nieprzytomna więc myślę, że może mieć duży wpływ na dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:08