Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinka i zaczarowana karuzela
W połączeniu z szumem działa uspokajająco
P.S. Nie patrzcie na bałagan w łóżeczku, ona lubi zasypiać ze wszystkim co miękkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 22:02
Matleena, pati_zuzia, rewelka, MeGi2986, aannkkaa, kwiatakacji, Nadulka, Mama-julka, Moniusia89, m@rzenie, Madzisek, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:czytalam wczoraj o tym wzmozonym napieciu i wszystko się zgadza prócz tych raczek zaciskanych...
a ja glupia sluchalam od poloznej, ze to kolka...
jak leży prosto to odchyla główkę i nozki w lewo (do tej pory po prostu to poprawialam), na boku jak jest śpiący to odchyla główkę do tylu... i glupia myslalam ze jak polozony na brzuszku mocno podnosi glowke to jest dobrze...
i nie mowcie mi, ze jestem dobrą matką, bo robilam wszystko co na tej stronie napisali, że jest niedozwolone http://www.terapia-ndt.waw.pl/npielegnacja.php
podnosilam wkladajac rece pod pache, odbijalam trzymajac pionowo tak jak tam, czy kladlam spac na brzuszek...
sama dziecku wyrzadzilam krzywde...
do gp ide w srode, ale czy jest jakieś cwiczenie ktore sama moge wykonywac z nim w domu? On sie meczy kazdego dnia...
Może to Ci w jakiś sposób pomoże. Paweł Zawitkowski pokazuje, w jaki sposób prawidłowo pielęgnowac maluszka. https://www.youtube.com/user/mamotatocotynatoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Moja mama ilekroć jest w Tychach z bratem, zawsze idzie na basen bo mówi, że taki fajny jest. Ja tam jeszcze nie byłam, ale chyba pora się wybrać.
Suerte, nie myśl tak. Ja wiem, że takie myślenie jest spowodowane zmęczeniem i bezradnością. Masz tam możliwość wybrać się do pediatry?
Ja mieszkałam całe życie w Tychach i trenowałam pływanie nawet na basenie (najczęściej szkolnym i czasem też na tej pływalni) w Tychach.
A ten basen o którym mówicie to ta pływalnia na Budowlanych, tak?
Wiem, że też niebawem otwiera się najnowocześniejszy ponoć w Europie Park wodny w Tychach na 4 porach roku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:czytalam wczoraj o tym wzmozonym napieciu i wszystko się zgadza prócz tych raczek zaciskanych...
a ja glupia sluchalam od poloznej, ze to kolka...
jak leży prosto to odchyla główkę i nozki w lewo (do tej pory po prostu to poprawialam), na boku jak jest śpiący to odchyla główkę do tylu... i glupia myslalam ze jak polozony na brzuszku mocno podnosi glowke to jest dobrze...
i nie mowcie mi, ze jestem dobrą matką, bo robilam wszystko co na tej stronie napisali, że jest niedozwolone http://www.terapia-ndt.waw.pl/npielegnacja.php
podnosilam wkladajac rece pod pache, odbijalam trzymajac pionowo tak jak tam, czy kladlam spac na brzuszek...
sama dziecku wyrzadzilam krzywde...
do gp ide w srode, ale czy jest jakieś cwiczenie ktore sama moge wykonywac z nim w domu? On sie meczy kazdego dnia...
Kurcze, powiem Ci, że ja również wykonuje te niedozwolone pozycje... Rece pod pache, odbijanie....
Ale jesteśmy tylko ludzmi i wszystkiego się uczymy przy takim maleństwie. Nie możesz mieć do siebie pretensji! -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnySuerte my dostaliśmy skierowanie na rehab w związku na asymetryczne napięcie u małej. Termin na NFZ 17 luty, prywatny fizjoterapeuta będzie u nas we wtorek. My szczepiliśmy małą i nie było żadnych powikłań. Ja nie biorę dziecka pod paszki,nie odbijam na prosto a mała i tak ma coś z napięciem. Pediatra i neonatolog w szpitalu powiedzieli,że to wynika z ułożenia dziecka w brzuchu i powinno z tego wyjść samo lub przy naszej pomocy, ale to nie jest tak,że Ty mu to zrobiłaś.