Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak nosić niemowlę https://www.youtube.com/watch?v=W7dcFTuHbek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:Boże moje dziecko nie chce jeść
bawi sie normalnie, a tylko zaczynam karmić to tak się zanosi, że muszę mu dmuchac w buzie zeby oddech wzielo
jak nic się nie zmieni do 15 to na pogotowie pojdziemy bo ja swira dostaje już ;(
Lepiej sie wybierz na pogotowie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:zjadl 140 ml jak dalam ze starej butelki... naprawdę by nie chcial jesc z powodu 'nie jego smoczusia'?
ja pierdziele padam na twarz...
Może nie pasuje mu to jak leci z nowego smoka. Grzesiowi kiedyś kupiłam butlę w rossmannie. Za szybko mu mleko leciało i nie chciał z niej pić i koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Moniusia89 wrote:Oh masakra jak mi dziś rodzice ciśnienie podnieśli. Mały płakał nie wiadomo czemu próbowałam Go uspokoić i tylko nad uchem zrób tak a tak nie a to źle a czemu tak robisz a czemu suszarką go grzejesz a czemu robisz masaż a to mu za ciepło a to za zimno myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. No to sie wygadalam
Haha... Ja tak miałam ostatnio jak z małą pojechaliśmy na wizytę do teściowej... Pierwszy raz u niej, bo to jednak 100km od nas i też, mała marudzi bo jej za ciepło, załóż jej spodenki bo jej za zimno, daj smoczka, nie dawaj smoczka bo sie nim udusi, połóż ją na łóżku, a może chce w foteliku, dlaczego znowu ją karmisz przecież niemożliwe by była głoda... sraty pierdaty... W końcu skończyło się tak, że usiadła na fotelu, dziecko miała na rękach może 10 minut i tylko nagrała filmik jak płacze przy zmianie pieluchy. Więcej zainteresowania okazała wiekowa prababcia, która dotarła później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 19:41
-
Aaa i dzisiaj wybrałam się z M na sklepy, Lile zostawiłam u rodziców. Wczoraj chciałam odciągnąc pokarm, aby zostawić rodzicom zapas na jakąś sytuację awaryjną i wyobraźcie sobie, że nie odciągnęłam nic! Cyce jak mleczarnie, twarde, mała jak ssie to jej, aż bokiem wypływa, a walcząc z laktatorem uroniłam może 2 krople. Namęczyłam się tylko, cycki mnie rozbolały i olałam system. Skończyło si ę na szybkim wypadzie do miasta na 1,5h...
-
nick nieaktualnySuerte wrote:a jak to jest z kladzeniem spac na brzuchu? nie można z powodu uduszenia czy jest jeszcze jakis inny powod?
bo tutaj zalecaja https://parenting.pl/portal/spanie-niemowlaka-na-brzuchu
i Mój Mały tak najlepiej sypia, na plecach co chwila sie budzi...
Mój śpi CAŁY CZAS na brzuchu, w nocy też, bo tak mu się śpi najlapiej, jak tylko go położe na plecy to się budzi. Lekarki ostatnio pytałam to powiedziała,że jak najwięcej dziecko powinno na brzuchu leżeć i ile chce. Tak samo powiedziała inna lekarka przy usg bioderek. Jedynie co jest niebezpieczne to to, że może sobie przytkać nosek, ale mój zawsze jak mu się źle oddycha to sobie przekręca głowę. Spróbuj go położyć na brzuchu skoro mu tak wygodniej -
nick nieaktualny