Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso u mnie tez tak sie zdarza ale mi mowili ze jesli to malutkie ilosci i nie zawsze to ze moze tak byc chocby ze sie odbije jeszcze.
Dziewczyny ktore owojaja w roladki maluchy, czy w nocy je czyms jeszcze przykrywacie w razie jak sie uwolnia to zeby im zimno nie bylo, czy nie ma potrzeby?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Pchełka no i my chcemy ten Aromactiv kupic tylko die zadtanawiam czy ktoras uzywala i sie sprawdzilo??
My mamy nawilzacz powietrza wiec suchego nie ma w domu. Jestem pewna ze to przez rehabilitacje bo te pindy zawsze wietrza sale przed cwiczeniami z Frankiem a go rozbieraja do galasa i mu zimno wiecznie
ja mialam aromactive, troszke pomagal przy katarku, ale bez szalu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula w nocy dostała kataru a teraz już zaczyna kaszleć
Dzwonilam do położnej żeby się jej poradzić z tymi wizytami domowymi i ona mówi, że jak w nocy się zaczął katar a już teraz jest kaszel, to żeby zamówić normalnie wizytę domową na jutro bo się szykuje jakaś szybko postępująca infekcja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Misia u Nas to od niedawna tak się zaczelo;/ nie wiem co za grom,refluks czyżby? Hmm podejrzewam,ze bedziemy pic debridad przed posilkiem.. No chyba,ze jednak zmiana mleka powinna być ale kurde nie chce eksperymentować z tymi mlekami:/ jak pomysle o zatwardzeniach,gorszym samopoczuciu dziecka czy krostkach itp. Choc mysle,ze to nie mleka wina bo na moim jak kp tez ulewala..czyli 99% jakis refluks..
Dziewczyny ile sie czeka na paszport dla takiego malenstwa i czy ojciec musi byc przy odbiorze ?? -
nick nieaktualny