Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKika428 wrote:Nie wiem jak to jest ale wlasnie ja mam zawsze szczęście w takich rzeczach ze zawsze cos odkrywam nic sie przedemna nie uchowa
wczesniej lub pozniej ale mam chyba taki troche chyba talent detektywistyczny hehehe
, No mysle ze tez by zaciążyła tym bardziej ze teraz tak o tym pisała ze cos tam jej sie usunęło z belly i wogole dziewczyny jej pisały ze łatwiej zajść po ciazy pewnie by napisała dziewczyny miałyście racje!jestem w ciazy łiii
a potem by dodała zdjecie Z usg potem z 14 tyg bo chyba tamta laska tak ma wlasnie
No nic ja bym dała flakonikowi czas do wieczora do jutra na wytłumaczenie inaczej trzeba to jakos zgłosić bo sory ale ja bym nie chciała zeby ktos sie podszywał pode mnie Pozatym wiem ze jakos super duzo informacji nie udzielałam ale boli mnie to ze udzielałam a ktos moze to wykorzystać przeciwko mnie bo tak jak piszesz trzeba miec z deklem
Zeby założyć wątek i sie w nim udzielac, a co do naszego udzielania to akurat w tym nic dziwnego nie widzę poprostu tak nam dobrze szło pisanie na forum bo wszystkie w jednym wieku ciążowym prawie a teraz dzieci fajnie jest mniec z kim pogadac kto nas rozumie i wiedziec ze nie tylko ty masz problem w ciazy pomalować sobie paznokcie u stop czy cierpisz na bezsennośćwidzisz nawet o 5 rano jest z kim popisać hehe
a laski sie zdziwią jak sie obudza i bedą miały tyle do czytania
Jestem w szoku. Masakra. Mnie tez sie wydaje, że to jakaś osoba z problemami psychicznymi. Raczej nie facet. Sądząc po sposobie pisania.
Kika detektyw z Ciebie jak nic. Widać, że zawód dla ciebieJa to bym nie chciała jej zdemaskować, ale juz za późno. Można było powysyłać wiadomości prywatne do dziewczyn i czekać, na dalszy rozwój sytuacji tzn np na kolejna ciążę. Szok jednym słowem. Żeby był strach przed wstawieniem fotki swojego zdjęcia. Straszne czasy. No i dokładnie pamietam jak Flakonik prosiła o niecytowanie jej wypowiedzi ze zdjęciami "jej" dzieci. Ostatnio byłam w szoku bo na instagramie dziewczyna (Rosjanka)wrzuciła filmik jak kąpią się jej dzieci nago. Przecież to pożywka dla zboczeńców
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzeby usunac zdjecia szybciej musicie wejsc w ustawienia-> spoleczność, tam jest "aktywna w tematach"- wybierzcie grudniowe mammusie 2015 i wyswietla sie tylko wasze posty w tym watku. tylko trzeba zmieniac strony u gory a nie na dole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:01
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiadomo że może się trafić taka osoba co ściemnia w końcu to Internet i nikogo nie sprawdzicie.
Kobieta jest chora i mam nadzieję że będzie się leczyć i to pomoże.
Ja bym w ogóle skończyła temat flakonika
Bylo minęło jest tu wiele dziewczyn które są szczere które czasem mi doradzają co jest bardzo pomocne i ja nigdzie się nie wybieram i mam nadzieję inne dziewczyny też nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny