X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:41

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ale afera :D
    A powiem Wam, że mój mąż już dawno powiedział, że to ściema i niemożliwe, a ja nie chciałam mu wierzyć i się kłóciłam haha idiotka !!!
    A zaczęło się od tego, że napisała, że mają 3 miesiące wakacji i są jakimiś dyrektorami. Mój mąż powiedział wprost, że jakby ktoś jakimś cudem dostał 3 miesiące wolnego i firma by mogła normalnie funkcjonować to żaden pracodawca by go nie trzymał tylko zwolnił bo widocznie jest w firmie niepotrzebny.

Szczerze ja jakoś laski nie lubiłam. Zbyt sztuczne wydawało mi się te życie, zdjęcia zbyt stylizowane itp.

Haha a ja kretynka pozazdrościłam conversików i kupiłam (używane ale jednak) conversiki żeby moja gorsza nie była :P

W sumie uświadomiłam sobie, że ja mimo wszystko, mimo problemów i tak mam cudowne życie. I nie muszę go udawać. I mam cudowne dziecko!!! Nawet jeśli nie jest idealne (czasami płacze, budzi się w nocy itp.). Chociaż w sumie nie - ona jest idealna dla mnie ! Tak się cieszę, że ją mam :)

Szkoda mi tylko tej prawdziwej dziewczyny bo ta choroba musi ją strasznie niszczyć. Musiała przeżyć koszmar. Nikt z Nas jej nie zrozumie. Mam nadzieję, że się pozbiera i doczeka własnego dziecka. Obejrzyjcie sobie film "Skradzione Szczęście" to też jest opowieść o chorej psychicznie kobiecie, któa pragnie mieć dziecko a nie może.

Laski wiem, że jest szok. Ale jak opadną emocje wróćmy do naszego życia. Nie kończmy forum, naprawdę pusto byłoby bez podczytywania Was w wolnej chwili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz!!! Czytam od godziny co tu sie wydarzylo od wczoraj!!!!!!

Jest mi tylko przykro, ze Flakonik tak paskudnie nas oszukiwalas. Moze ja nie udzielalam sie jakos super regularnie, ale czytalam wszystko na bierzaco.

Poza tym ja naprawde stracilam corke w 40tc i w zyciu przez mysl mi nie przeszlo, zeby udzielac sie na jakims forum o ciazach innych dziewczyn.... moim jedynym zajeciem bylo chodzenie na cmentarz do corki
    Pozniej dopiero znalazlam forum o aniolkowych mamach i ono bardzo duzo mi pomoglo

Mam nadzieje, ze dalej bedziemy ciagnac ten watek bo bardzo duzo ciekawych rad od was przeczytalam :)

Aaaaa u Pchelko tak, zdecydowalismy sie usunac Wojtusiowi dodatkowy paluszek, ale zrobimy to dopiero po 1 urodzinach malego

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i o co chodzi z Feśką? Bo też ją czytałam i się dołowałam, że ona ma czysto, dziecko grzeczne a ja ciągle syf w chacie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam depresję i się lecze. Teraz bezpieczny świat do którego uciekalam się zawalił. Będzie to ciężkie dla mnie ale w końcu kiedyś się trzeba z tym zmierzyć.

Cokolwiek napisze w ramach wyjaśnień jeszcze i tak nie uwierzycie.

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:39

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Franek dzis mnie zszokowal, wczoraj zasnal o 21, zjadl 23 pozniej o 3.30 i spal do 9 :) a ja glupia zamiast spac to na forum pół nocy :P

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:22

• Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    dla mnie tylko nieodpowiedzialne bylo, ze w ciazy z blizniakami ona do praktycznie samego konca jezdzila na wycieczki. ze nie bala sie, ze cos sie stanie daleko od domu itp... nie chcialam nic pisać bo byłoby, ze jestem przewrazliwiona...
    ale cóż...
    A skad wiesz ze jezdzila... Ja juz w nic nie wierze i szczerze odechcialo mi sie cokolwiek tutaj pisac...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku...aż nie mogę się pozbierać....

Flakonik, jesteś nam dłużna naprawdę wyjaśnienia.
    Obojętnie jak prawda wygląda, to napisz wszystko jak to było. Myślę, że znajdziesz na to siłę i odwagę bo do tej pory miałaś siłę na pisanie wyimaginowanej historii.
    Zdobądź się więc i teraz i napisz jak to wszystko było od początku do końca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik a dlaczego wrzucalas zdj ze slubu tamtej dziewczyny?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:41

iNso87 lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mysle ze nie ma sensu pytac o cokolwiek bo i tak nie poznamy prawdy. Cokolwiek nie napisze bedzie taka sama sciema jak cale jej cudowne zycie i dziewczynki ktorymi tak sie zachwycalysmy. Ja osobisicie nie uwierze juz w nic bo dla mnie tj ostra przeginka.. Przeciez ona pisala o ktorej dziewczynki jedza, ile ml... Opisywala jak jechala na porod jak wycierala wody w lazience... I biedna kasia karmiona przez sonde... Tj obrzydliwe :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie możecie jej mieć za złe. Fakt to obrzydliwe. Ale ona jest CHORA. Taki człowiek myśli inaczej niż my.

Karola1990, JennyXS, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie nadrobilam posty i nie wiem co napisać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:22

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślcie. Ona nie robiła tego by nas oszukać ale by sobie pomóc... Cholernie mi jej szkoda. Ale mimo wszystko to oszustka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte spytaj w aptece o Aptamil pepti,mozna kupic bez recepty ale jakbys miala recepte od gp to bys miala za darmo. w Tesco tez jest aptamil ale nie pepti ten chyba tylko w aptece.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a nie wpadłyście na pomysł, że może takich "flakoników" jest więcej na całym forum? przecież ktoś na nim zarabia - więc i muszą być "pracownicy" którzy rozkręcają tematy, aby forum tętniło życiem :) ot taka moja mała refleksja :) więc myślę, że nie ma co prosić o tłumaczenia bo teraz i tak żadna w nic nie uwierzy :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się wydaje że nie co się nad tematem rozwodzić, stało się i żadna z nas czasu nie cofnie a szkoda.
    Ja osobiście proszę zostanmy na forum ;-) kto się będzie tak super wspierał jak nie my ;-)

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 2562 2563 2564 2565 2566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ