Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie obwiniajcie sie, ze wierzyłysmy, przeciez nie sposob jest od razu wszystkich traktowac jak klamczuchow!! Swiat jaki nam przedstawila jest de facto realny, sa ludzie bogaci, szczesliwi wiec nie bylo podstaw zeby nie wierzyc.
Jest tyle kobiet na tym forum....mam nadzieje ze nasz temat bedzie dalej istnial, bo przynajmniej ja moglam realnie skorzystac z waszych porad i otrzymac wsparcie w problemach. -
Ja tez mam nadzieje ze forum zostanie jak wszystkie emocje opadną wrócimy spowrotem do naszych kupkowych problemów! Bo chcąc nie chcąc ale to tej jest bardzo interesujące! I lubie wiedziec jaka kupę zrobiło i kiedy wasze dziecko danego dnia heheMaksymilian
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, strasznie mi przykro, ze wyczulam scieme juz jakis czas temu. Nie mialam czasu, zeby szukac dowodow. No a rzucanie oskarzen nie mialo dowodow. Jestem grudniowa styczniowka, wiec czuje sie z Wami zwiazana I podczytuje czasem. Zaczelam szukajac info od alicji, bo na innym watku byla cicho. I wsiaklam, bo jestescie super! Tylu porad I takiego wsparcia nie ma nigdzie indziej.
Choc napisalam tu moze raz czy dwa, dobrze sie wsrod Was czuje I dzieki Wam dowiaduje sie, co czeka mojego Kubusia za tydzien czy.kilka tygodni.
Mysle, ze nie ma co czekac na tlumaczenia, prawdy nie poznamy nigdy. A ona moze pojawic sie znow pod innym nickiem. Latwiej jej bylo utrzymywac scieme, bo byla mila I zawsze wspierala dobrym slowem. Wielka szkoda, gdyby rozwalila taka kopalnie wiedzy I dobrego humoru. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny taka historia już była. Na Baby boomie działała jako mamusia Zuzi i Mikołaja urodzonych bodajze w maju 2015. Ta sama historia i też okazało sie to nie prawdą!!! Ścienmiała nam ostro. Najgorsze że ta dziewczyna jest położną gdzieś w Szpitalu (chyba na śląsku). To zapewne jest ta sama osoba chcociaż nie mam dowodó!!2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
nick nieaktualny
-
[QUOTE=Suerte
co do tego co tu wyczytalam, to napisze tylko, ze nie raz ryczalam Mezowi, ze jak to jest, ze jedne z dwojka maja latwiej niz ja z jednym... teraz juz wiem...[/QUOTE]
Każda z nas ma lepsze lub gorsze dni z maluchami...ja tam w sielanki nie wierze chociaz moj Antek to zuch chłopak:) -
Matleena wrote:Sorry, ale ja nie wierzę w te słowa o stracie. Moim zdaniem wszystko to ściema. I też usunęłam zdjęcia Tymka.
Matleena ja wiem, ze każdy inaczej przezywa załobe...ja wiem po sobie, że to raczej nierealne ,,tak sie katować po stracie ciazy"...przez tyle miesiecy ciagnac taką farse...ja absolutnie nie oceniam...
do tego jak Ktos chciał sciemniac to oki...ale po co dawała innym mamom rady! Tego nie pojmuje...te bujne opowiesci...ehh mimo wsyztsko mamuski grudniowe muszą trzymac sie na forum razem:) -
iNso87 wrote:Dziewczyny mamy watek Grudniowe Mamusie!
takze ten..ktorej dzis kupę zrobil,albo której ulal dzis na bluzke:pp
Nie zmieniajmy juz wątku o historii Flakonika..
Ja mam zjebany dzien..zacznie się niedługo sprawa sadowa o moja Laure;/ matko nie wiem jak to przeżyje..modle się o wyganie sprawy..7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Dziewczyny mamy watek Grudniowe Mamusie!
takze ten..ktorej dzis kupę zrobil,albo której ulal dzis na bluzke:pp
Nie zmieniajmy juz wątku o historii Flakonika..
Ja mam zjebany dzien..zacznie się niedługo sprawa sadowa o moja Laure;/ matko nie wiem jak to przeżyje..modle się o wyganie sprawy..
Inso87 o co toczysz batalie sądową? o ile mozna wiedziec? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyo cholera! powiem Wam, że czuję się paskudnie, normalnie jakby mnie ktoś wykorzystał... chyba już tu nic na forum nie powiem, bo zaczęłam się bać...
No oszukana się czuję...ale tak szczerze- to nie pasowało mi w niej coś i miałam dziwne przeczucia...
i też miałam pytać jak może na weselu bawić się po śmierci rodziców, ale... jakoś tak głupio...
Chciałabym znać jej motywy, bo jeśli robiła to, bo jest chora to jestem w stanie to zrozumieć i trzeba jej współczuć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:36
-
Tak piszecie o kupkach po bebilonie pepti... Ja mam to samo jak zjem jajka... Mały tak smierdzaco robi że szok...
Eve mi dziś mały od 4 się kręcił, padam na ryj... Zazdroszcze mamom którym dzieci nie wstaja w nocy albo tylko raz... Mi 3 razy to minimumdziś nawet 2,5 h nie przespał na raz...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Sama nie wiem czy pisać czy nie ale pomyślałam że skoro czytam na bieżąco to na piszę że mnie też zaszokowała ta historia. Ale takie rzeczy się zdarzają, dlatego właśnie lepiej nie wrzucać swoich zdjęć a tym bardziej dzieci do internetu.
Jak byłam w pierwszej ciąży z córcią, to też pisałam na forum tylko na Vitalii i tam też dwie dziewczyny podszywały się pod inne osoby. Jedna udawała że urodziła wcześniaka i wydało się jak wrzuciła zdjęcie z netu, a druga długo udawała też bajeczne życie, wyjazdy do Włoch, a potem okazało się że to zdjęcia jakieś włoskiej modelki.
Przepraszam że się tak wtrącam, ale jak pisałam czytam na bieżąco i też mnie to poruszyło. Ja trochę z Wami pisałam, potem przestałam i głupi mi było tak odzywać się potem, mam nadzieję że nie będziecie na mnie złe że się wtrącam.menka, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość