Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez uwazam ze warto to zgłosic przede wszystkim włascicielce zdjec, niech utajni konto, bo jak widac, swirów nie brakuje.
udało siemamy wizyte na koniec kwietnia
tez nie udaje, ale u mnie to łatwo sprawdzic, mam dłuuuugą historie tu, na wrzesniówkach 2014 i ovua swoja droga, flakonik dodawała zdjecia meza i swoje ze slubu i jakos sie to wszystko zgadzało....
lula.91 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyO matko, ja też zachwycałam się jej życiem i mężowi opowiadałam. Podobna sytuacja wyszła wczoraj w pamiętnikach, dziewczyna Feśka opisywała jakie to idealne życie ma że jej dziecko wogóle nie płacze i śpi od 23 do 12, i jak jej ktoś dodał komentarz że ją zna i to nieprawda to usunęła konto.To jest jednak internet... Ciekawe kogo by wysłała na zlot grudniówek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A skad wiadomo ze to nie kolejna sciema ? Przepraszam ale gdyby mi umarlo dziecko w 33 tc to ostatnia rzecza jaka przyszlabymi do glowy to szukanie zdjec cudzego dziecka i chwalenie sie ze jest moim !! I udawanie czyjegos zycia, wymyslanie wyjazdow.... Dziewczyby czy kobieta ktora stracila dzieci / dziecko siedzi na jakims forum i wymyśla ze przedluzyla wlosy ??
Ola_45, bbeczka91, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:A skad wiadomo ze to nie kolejna sciema ? Przepraszam ale gdyby mi umarlo dziecko w 33 tc to ostatnia rzecza jaka przyszlabymi do glowy to szukanie zdjec cudzego dziecka i chwalenie sie ze jest moim !! I udawanie czyjegos zycia, wymyslanie wyjazdow.... Dziewczyby czy kobieta ktora stracila dzieci / dziecko siedzi na jakims forum i wymyśla ze przedluzyla wlosy ??
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:A skad wiadomo ze to nie kolejna sciema ? Przepraszam ale gdyby mi umarlo dziecko w 33 tc to ostatnia rzecza jaka przyszlabymi do glowy to szukanie zdjec cudzego dziecka i chwalenie sie ze jest moim !! I udawanie czyjegos zycia, wymyslanie wyjazdow.... Dziewczyby czy kobieta ktora stracila dzieci / dziecko siedzi na jakims forum i wymyśla ze przedluzyla wlosy ??
Acik!! Twierdze tak samo!