X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi jestes bossska. Mysle ze trzeba to zglosic zarowno adminowi belly jak i tamtej dziewczynie z insta

pati_zuzia, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk dla mnie nie ma zadnego racjonalnego wytlumaczenia....tyle pisała....a tyle oskarow rozdali za gilmy o zyciu w wymyslonym swiecie :P

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez uwazam ze warto to zgłosic przede wszystkim włascicielce zdjec, niech utajni konto, bo jak widac, swirów nie brakuje.

udało sie :) mamy wizyte na koniec kwietnia :)

tez nie udaje, ale u mnie to łatwo sprawdzic, mam dłuuuugą historie tu, na wrzesniówkach 2014 i ovu :) a swoja droga, flakonik dodawała zdjecia meza i swoje ze slubu i jakos sie to wszystko zgadzało....

lula.91 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze przeczytałam to rano bo bym oka nie zmruzyla...czuje sie jakbym stała na środku ulicy na golasa...

aannkkaa, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz o nas wrze na forum :)

1usap07w9hybl9h9.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ale zdziwienie....Flakonik jestem ciekawa Twoich wyjasnien...może uda nam sie chociaz w jakims stopniu Ciebie zrozumiec...

f2wlanlibm0fi1og.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie wydaje ze na więcej wyjaśnień juz nie mamy co liczyć. Widac ze spakowala manatki i uciekla z bbf. Teraz pewnie trzęsie portkami ze strachu co z tym faktem zrobimy.

relgh371b3i8nmn1.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik-Agato czekamy na wyjasnienia (tak sie na 1 str przedstawiła)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, ja też zachwycałam się jej życiem i mężowi opowiadałam. Podobna sytuacja wyszła wczoraj w pamiętnikach, dziewczyna Feśka opisywała jakie to idealne życie ma że jej dziecko wogóle nie płacze i śpi od 23 do 12, i jak jej ktoś dodał komentarz że ją zna i to nieprawda to usunęła konto.To jest jednak internet... Ciekawe kogo by wysłała na zlot grudniówek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam byłam w ciąży do 33tygodnia... Potem możecie się domyślić co się stało..
    Nadal to do mnie nie dotarło i stąd potem się historia potoczyła. Biorę już leki więc w końcu będzie kiedyś ok. Tak myślę
    Napisałam już do admina żeby mi usunal konto

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik przykro mi z powodu Twojej straty :( ale chyba kłamac zaczełas wczesniej, jak tak parze po twoich wpisach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:12

7w3d 💔
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm nie wiem...nie chce osądzać....również straciłam ciąże i po takiej stracie raczej nie chciałabym
    słuchać jak rozwijają sie inne dzieci...jak sie usmiechaja etc...przynajmniej nie w tak szybkim czasie...
    no ale kazdy jest inny....

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więcej nie ma sensu tłumaczyć bo i tak nie uwierzcie

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne :-( życzę Ci żebyś doczekala swojego skarbu

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skad wiadomo ze to nie kolejna sciema ? Przepraszam ale gdyby mi umarlo dziecko w 33 tc to ostatnia rzecza jaka przyszlabymi do glowy to szukanie zdjec cudzego dziecka i chwalenie sie ze jest moim !! I udawanie czyjegos zycia, wymyslanie wyjazdow.... Dziewczyby czy kobieta ktora stracila dzieci / dziecko siedzi na jakims forum i wymyśla ze przedluzyla wlosy ??

Ola_45, bbeczka91, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik a może właśnie teraz wreszcie nadeszła pora na szczerość? Jakby nie patrzeć to kazdej z nas zrobilo sie łyso i czujemy sie oszukane. Prawda nam sie należy nie sadzisz?

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A skad wiadomo ze to nie kolejna sciema ? Przepraszam ale gdyby mi umarlo dziecko w 33 tc to ostatnia rzecza jaka przyszlabymi do glowy to szukanie zdjec cudzego dziecka i chwalenie sie ze jest moim !! I udawanie czyjegos zycia, wymyslanie wyjazdow.... Dziewczyby czy kobieta ktora stracila dzieci / dziecko siedzi na jakims forum i wymyśla ze przedluzyla wlosy ??
    Ja mysle ze osób ktora przechodzi zdrowa zalobe tego by nie robila. Ale osoba chora psychicznie jak najbardziej moglaby. Ale ja juz pisałam ze ja to raczej z tych naiwnych jestem...

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik dokladnie. Moze czas na szczerosc moze chociaz sprobuj to jakos racjonalnie wyumaczyc ??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek ja tez naiwna jestem.
    Flakonik przykro mi, mysle ze chociaz moglabys sprobowac Nam wyjasnic. Czyli w 33 tc stracilas ciaze blizniacza?

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Acik!! Twierdze tak samo!

f2wlanlibm0fi1og.png
‹‹ 2559 2560 2561 2562 2563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ