Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A my "ohhh flakonik twoje dziewczynki sa takie slodkie maja takie super ubranka" zazdroscimy wyjazdów hahaha oooo ... nie moge nie mogeee!!!
Juz wiemy czemu flakonik tak lekko ubierala swoje dzieci ha ha hapamietacie jak sie zawsze dziwilysmy ze tak lekko ubrane
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 lutego 2016, 21:56
alicja_, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A my "ohhh flakonik twoje dziewczynki sa takie slodkie maja takie super ubranka" zazdroscimy wyjazdów hahaha oooo kurwa nie moge nie mogeee!!!
Juz wiemy czemu flakonik tak lekko ubierala swoje dzieci ha ha hapamietacie jak sie zawsze dziwilysmy ze tak lekko ubrane
Oj taaak. A ona ze ma bardzo cieplo bo AŻ 21 stni dziewczynki maja potowki a na zdj cerka jak pupcia niemowlaka
Ciekawa jestem reakcji Ali i Justyny -
Pchelkaa wrote:No ale pamietacie jak Ala byla w galerii w krk w hm? To Flakonik tez wrzucala zdj ze cos zlapala.
Z tym ze po smierci rodzicow bawi sie na weselu to mialam ja zapytac ale glupio mi bylohaha yeraz bardziej mi glupio
ha ha
jaki żal
Dziewczyny przyznawac sie ktora jeszcze nie ma co robić i udaje na wszystkich wątkach?
-
nick nieaktualnyJa nadal nie wierze. Wolalabym zeby to nie byla prawda. Ogladajac fb i insta tamtej dziewczyny dziwnie sie czuje
I pisala ze dziewczynki caly czas razem ze za raczki sie lapia.
A jak pisala o ubrankach ze sa z zary i hm to ja zawsze zdziwiona bo nigdy nie widzialam takich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola1990 wrote:Dzisiaj bedzie tu wrzalo! Produkcja pojdzie jak za ciazowych czasow :p dzisiaj bede z forum na biezaco hehe
Ja tak samo, dobrze ze maz ma wolnehahaha
Kurde a zawsze bronila dziewczyn np kaatki i wydawala sie taka dobra osoba, spokojna, noe przeklinala (baardzo rzadko) naprawde ja lubilam
Mysle ze Flakonik sie nie odezwie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:00
-
Pchelkaa wrote:Ja tak samo, dobrze ze maz ma wolne
hahaha
Mysle ze Flakonik sie nie odezwie...
Czemu, skoro jest na tyle jebnieta zeby ukrasc komus zycie to chyba sie odezwie nie
Moze nas jeszcze jakos przekona ze to jednak jej dzieci hahaha!!! -
Kur.. nie moge! Mam leb nabity na kilka dni. To jest chora osoba, a chore osoby powinny sie leczyc! A mi tak jej szkoda bylo, bo tyle lat sie starala, tragedia z rodzicami. Myslalam ze bedzie sie bawic na tym weselu bo jest innego wyznania, jakies inne poglady ma. Mysle o tym tak samo jak w chwili kiedy napisala ze stracila rodzicow w wypadku
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:To przyznać sie ktora jeszcze udawała? Acikk gdzie wytrzasnęłaś zdjęcia blond przystojniaczka
i malego brzucha
Przejrzalyscie mnie, tak naprawde to jestem alkoholiczka i codziennie w alkoholowym upojeniu wymyślam historie o nieprzespanych nocach z moim urojonym blond dzieckiemMeGi2986, ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny