Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Pamietam ze Flakonik wrzucila kiedys zdj w czarnych krotkich wlosach z brzuszkiem malym chyba a pozniej napisalq ze wrocila do blondu i wlosy przedluzyla i zaczela wrzucac zdj tej dziewczyny. Flakonik bylas w ciazy?? Mowie o prawdziwym Flakoniku
-
nick nieaktualnyFlakonik, tylko nie zrób sobie krzywdy z tego powodu co piszemy.
Chamstwo na całego, ale może chora jesteś?
Cokolwiek napiszesz na swoje usprawiedliwienie i tak nie uwierzę. Nie przepraszaj.
Wg mnie prawdziwa mama powinna wszystko wiedzieć, a administrator też zrobić coś w tym kierunku bo przecież po id można fałszywego Flakonika znaleźć...MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cóż, na moje pytanie czy ma opiekunke i sprzatacze nie odpisała a wiadomo, ze z 2 maluchówk jest masa roboty. jakos mnie to nie zaskoczyło. na wrzesniówkach 2014 tez miałysmy taka akcje i dlatego na fb sie przeniosłysmy, a potem grupa sie rozpadła.7w3d 💔
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Wiecie co, jest mi przykro. Bo naprawde to forum stanowilo twki fajny i wazny i staly element mojej ciazy i macierzynstwa. A teraz okazalo sie ze cale nasze forum to jedna wielka sciema ...
Chyba forum się nie rozpadnie bo taki kwas -
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Tez mi się tak wydaje ale gdyby miała w sobie chociaż trochę kultury to by cos napisała,bo wydaje mi się że nam się należy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja własnie na tel od 7 min próbuje do centrum zdr dziecka sie dodzwonic, Olka do laryngologa umówic bo nawet jak niby ma "katar" to nie ma zadnej wydzieliny w nosie tylko od razu na uszy idzie. czas to sprawdzic. okuliste mu umówiłam na sierpień7w3d 💔
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Cóż, dowody skasowane. Po Kasi i Julce nie ma śladu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/784215bb6f7d.pngAcikk, iNso87, Pchelkaa, justyna14, moniek90, Nadulka, Matleena, Moniusia89, alicja_, Dżulia, Sarayu, genoweffa lubią tę wiadomość