X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żadnej prawdy być do konca pewnym nie można. To jest Internet. Kazda może zacząć ściemniać ze mieszka na Marsie, ma własną winnice i pałac ze zlota :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze was przepraszam nie powinnam ciągnąć tak tej historii..
    To było takie silne wyparcie się. Mój najpierw ukazał że mi to pomaga że nadal tu pisze. Ale ostatnio już uważał że to się posunelo za daleko nie wiedział o tych zdjeciach i sam chciał mi usunąć konto.takze i tak by się to skończyło w najbliższym czasie.
    Jeszcze raz was przepraszam. Postaram się żeby jutro już mnie tu nie było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Dobrze ze przeczytałam to rano bo bym oka nie zmruzyla...czuje sie jakbym stała na środku ulicy na golasa...
    Ty fetyszystko he he.

Kika na detektywa, a Megi na komornika :-D Dowód jest ;-)

moniek90 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:49

menka, kwiatakacji, Tigana, genoweffa lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:
    Acik!! Twierdze tak samo!
    Nie wiem bo nigdy wczesniej w ciazy nie bylam. Ale przeciez flakonik byla na forum caly czas czyli jesli jest tak jak pisze ze stracila dzieci w 33 tc tzn ze stracila dzieci a za 2 godz pisala ze byla na usg i wrzucala zdjecie nie swojego brzuszka tuż po tym jak przedluzyla wlosy ?? No przepraszam ...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak czyjeś zdjęcie cytowałam to też usunę.

7w3d 💔
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ty fetyszystko he he.

Kika na detektywa, a Megi na komornika :-D Dowód jest ;-)

A Acikk na prokuratora! :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku.. Może się często nie udzielam ale czytam Was od początku i się z Wami związalam. Lubię poczytać co tam Wasze dzieciaczki robią albo o złych matkach a teraz to już nie wiem w co wierzyć a w co nie..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciaza, dzieci- jestem w stanie zrozumiec ta scieme, ale smierc rodzicow? Po co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam tak jak Acikk!!! Osobiscie tego nie ogarniam. Tragedia, jesli faktycznie ja to spotkało, ale byc az tak chorym zeby "krasc" czyjes zycie, wstawiac zdjecia juz nie tylko dzieci, ale meza i niby samej siebie??? Ujawnienie jej klamstw musialo ja uswiadomic ze czas z tym skonczyc, ze jednak leki nie pomagaja bo sie pograzala w tym jeszcze bardziej?? Szczerze, to wspolczuje ze ktos jest az tak chory.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Szczerze was przepraszam nie powinnam ciągnąć tak tej historii..
    To było takie silne wyparcie się. Mój najpierw ukazał że mi to pomaga że nadal tu pisze. Ale ostatnio już uważał że to się posunelo za daleko nie wiedział o tych zdjeciach i sam chciał mi usunąć konto.takze i tak by się to skończyło w najbliższym czasie.
    Jeszcze raz was przepraszam. Postaram się żeby jutro już mnie tu nie było
    a śmierć rodziców po co to było ?..

• Mada09M Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja z innego wątku całkiem - flakonik miał u nas w lutym testować :/ aż mi się w głowie nie mieści, że takie rzeczy się tu u Was podziały. Jaja jakieś... Teraz będę uważać co i do kogo piszę i nie będę ślepo wierzyć we wszystko co przeczytam :(
    Pozdrawiam Was i gratuluję Waszych Dzieciaczków :) ♥♥♥

moniek90, Matleena, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość

• lips Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masakra..... Płakałam jak zmarli jej rodzice. Pokazywałam mężowi te wszystkie zdjęcia, opowiadałam że ma takie super zycie że zakopane, stany itd.
    Teraz mi głupio że jestem taka naiwna i chyba mu nawet nic nie powiem. Jestem w szoku i chyba czas ograniczyć zaufanie w sieci...

Ktoś mi powie jak można usunąc zdjęcia z wątku ?

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    wyjaśniam, usuwam zdjęcia moich dzieciaków, te co dodałam na forum, bo nie chce, żeby potem ktoś je sobie używał jak flakonik. także jestem realna, nie ściemniałam, ale chce chronić moje dzieciaki. na fb chyba tez pousuwam czesc bo az mi sie w pale nie miesci, ze cos takiego mozna zrobic.

Dlatego wrzucam na fb zdjecia nasze ale obiecałam sobie ze zdjecia dziecka nigdy nie wrzuce!

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może przez to że tyle lat się staraliśmy, byłam już tak nakrecona i nie mogłam się z tym pogodzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chętnie sie dowiem jak usunąć zdjecia.. jednak mam nadzieje że forum dalej sie utrzyma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem czy wszystko bylo klamstwem- starania 6 lat, ze mieszka w krakowie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Może przez to że tyle lat się staraliśmy, byłam już tak nakrecona i nie mogłam się z tym pogodzić.
    Strata dziecka-dzieci jest czymś strasznym ale uwierz ze gdbyś była zn ami od początku szczera dałybyśmy Ci ogomne wsparcie tak jak dajemy kazdej która tego potrzebuje. Oczywiscie wiem ze to nie jest wiele ale wydaje mi sie że bardziej pomogłoby Ci to niż udawanie kogoś kim sie nie jest.
    Skad wgl ten pomysł ?..

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeleciałam wszystkie swoje wpisy i usuwałam :/ trochę tego jest, ale cóż.

7w3d 💔
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie mysle tak ze nawet jakbym straciła dziecko w33tc i chociaz bym sie starała o niego 100 lat nigdy w życiu bym nie dała rady przez tyle czasu udzielać sie na forum i udawać kogos kim sie nie jest Pozatym zdjęcia ze ślubu dodawalyscie wydaje mi sie duzo wczesniej niz flakonik miał 33tc Pozatym wogole nie rozumiem tego tłumaczenia jak mozna stracić dziecko i chcieć siedzieć na Wątku i czytać o postępach rozwojowych dzieci? Ja bym zaraz napisała ze jest mi przykro ale taka sytuacja sie stała i tyle i skończyła ewentualnie tak jak nie pamietam jej nicku ale co jakis czas pisze ktora straciła dziecko na poczatku i ostatnio nam sie chwaliła ze znowu ma 2 kreski to ok tak rozumiem i to miłe ze nadal o nas pamieta ale to co zrobiła flakonik jest dla mnie nie do pojęcia :O Pozatym co flakonik gdzie teraz jestes w Ameryce? Naprawde tam jestes? Po co te historie o zajebjstym życiu? Naprawde masz takie zajebjste zycie jak nam je opisywałas tylko brak w nim 2 dzieci czy wszystko jest wymyślone? Moze poprostu napisz nam swoja historie do tego 33tc? Bo moze tak bedzie nam łatwiej zrozumieć napisz jak wygladała twoja prawdziwa ciaza i jak wyglada twoje prawdziwe zycie bo nie rozumiem po co tak wymyślać...

Maksymilian
‹‹ 2560 2561 2562 2563 2564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ