X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jej bardzo szkoda i bardzo chcialabym ja zrozumiec. Wierze ze tak bardzo chciala dziecka ze nawet po stracie wierzyla ze ona sa i dzielila sie z Nami tym wszystkim (klamstwami), to pomagalo jej przetrwac... Wlasnie czytam stare posty, jak maju lezala w szpitalu bo kosmowka sie odklejala.

Karola1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jej współczuję...

Mogę jedynie Fakonik zapewnić,że pomodlę się za Ciebie, bo cokolwiek przeżywasz musi to być bardzo trudne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:20

Karola1990, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• evvik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie roztrzasajcie, szkoda czasu:)

Co sie stalo to sie nie odstanie, poza tym Flakonik nie jest jedyna na tym blogu, sa inne dziewczyny, ktore dobrze sie tu czuja. (czuly)

Zastanawialam sie nad tym, gdy dotarlam do wiadomosci o Flakoniku. Nie wiem czy wiecie, ale jest rowniez taki zawod: pisanie na forach by staly sie atrakcyjniejsze. Przeciez i tu sa reklamy...

Wiem, ze ludzie placa takim osobom, ktore prowadza takie fora i powoduja, ze inne osoby chetnie wracaja, moze i tu tak jest, moze jest inna przyczyna. Reasumujac szkoda, ze tak sie stalo, bo zachwialo to rownowage i teraz trudno uwierzyc innym dziewczynom, jednak szkoda by bylo, gdyby te forum umarlo. Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie, poniewaz lubie tu wracac i czytac co tam slychac u Was i malenstw, porownywac moja mala, szukac odpowiedzi na moje dylematy:)
    Mam nadzieje, ze damy rade i to nie spowoduje rozpadu.

A tak przy okazji te zdjecia malenstw z niederlande sa super... :)

menka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj nie mialam czasu wejsc na forum od rana myslalam co napisze a tu takie rzeczy jestem w glebokim szoku tez zachwycalam sie jakie to Flakonik ma wspaniale zycie ze u mnie problemy finansowe i wogole ciezko sie ostatmio zrobilo pokazywalam M jakie ma wspaniale dziewczynki i jak swietnie sobie daje rade z dwojka kurwa do tej pory kazda miala do siebie jakies tam zaufanie wiedzialysmy ze mozemy na sobie polegac a tu taki kwas Flakonik gdybys nam zaufala i od poczatku napisala co sie stalo dostalabys takie wsparcie jakie tylko mozna by ci dac ale ukrasc komus tozsamosc zdjecia dziewczynek i chwalenie sie boskim zyciem to juz przesada nie moge pojac co toba kierowalo Przezywalam strate twoich rofzicow bo sama stracilam tate i zastanawialm sie jak mozesz jechac do kanady i bawic sie na weselu kiedy ja musialam isc do psychologa bo nie moglam sie pogodzic z tym ze moj tata odszedl ale juz wiem ze jestes jedna wielka oszustka ktora potraktowala nas w bardzo podly sposob chcialas byc w centrum uwagi kazda z nas sie toba zachwycala bylas jak jakis pieprzony goru ktorego kazdy uwiebia i dobrze o tym wiedzialas bo kazda z nas dala ci to odczuc i wspolczuje ci straty ale dziwie sie twojemu mezowi ze nie zakonczyl tego skoro wiedzial ze tak z toba zle i ze dalej jestes na forum i z nami piszesz mam nadzieje ze dojdziesz do siebie o ile to nie kolejna sciema !!!!!!

Dziewczyny nie pozwolmy zeby nasze forum umarlo przez jedna osobe ktora tak namieszala pamietajcie ze to my same zrobilysmy z niej boginie forum kazda z nas sie zachwycala jej osoba i jej zyciem ale ja pokochalam to forum i was i wiem ze reszta z was jest autetyczna i niechcialabym zeby forum umarlo :)

Jak wykasowac swoje wpisy zeby nie szukac na kazdej stronie od poczatku da sie jakos

• evvik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Marlena Laura jest moja w sensie bo dla ojca biologicznego juz ograniczylm wladze w 2013r. Ale to chodzi o to,ze to jest osoba niepowazna..tak lekko napisze i łagodnie. Od 2012 przebywa w ZK..do dzis i myśli,ze bede dziecko tam przyprowadzać..a siedzi tam nie pierwszy raz i ja nie pozwolę na to zeby zjebac psyche memu dziecku..;/Dlatego to wszystko.

Przykro mi bardzo:(

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A skad wiesz ze jezdzila... Ja juz w nic nie wierze i szczerze odechcialo mi sie cokolwiek tutaj pisac...

Hej, ja jestem z lipcówek ale Was uwielbiam i czytam codziennie, od czasu kiedy zaszłam w ciaże...

I jeśli Acikk przestaniesz pisać to ja nie rodzę... :P

Stało się to już jakimś rytuałem czytanie Was i lipcówek ;) Utrzymacie forum... na innych wątkach też jest pare osób które wydają się "dziwne" ... ale tego bym się nie spodziewała

pozdrawiam Was serdecznie ;)

evvik, Acikk, moniek90, Madzisek, Madzia890722, genoweffa lubią tę wiadomość

Kijanka
  • evvik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie moze jak kasowac zdjecia, ktore juz sa tu zamieszczone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika jestes zajebistym detektywem dziekuje ze uswiadomilas mi ze moje zycie nie musi byc idealne ze moje dziecko nie musi chodzic w zajebistych ciuchach firmowkach ze nie musze miec kupe kasy zeby byc szczesliwa fakt mamy ciezkie chwile i jest nam czasem ciezko ale mam najwspanialszego mezczyzne ktory kocha mnie taka jaka jestem i wspaniale dziecko dla ktorego zrtobie wszystko :)

moniek90, annielica, Kika428, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Hej, ja jestem z lipcówek ale Was uwielbiam i czytam codziennie, od czasu kiedy zaszłam w ciaże...

I jeśli Acikk przestaniesz pisać to ja nie rodzę... :P

pozdrawiam Was serdecznie ;)
    A to dlaczego :D??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso trzymam kciuki zeby wszystko potoczylo sie po twojej mysli :)

Acikk kuzwa mac nie uciekaj z forum nie opuszczaj mnie i Kacperka :)

Dziewczyny jelsi tyko bedziemy chcialy i wezmiemy sie w garsc to nasze forum przetrwa nigdzie nie ma tak zajebistych dziewczyn jak tu A to co sie stalo trudno bywa i tak jestem tylko ciekawa czy ta choroba to nie kolejna sciema bo co innego mialaby nam napisac ???

iNso87 lubi tę wiadomość

• evvik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

bo jestes miejscowa teksciara ;)

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrozumiałam ze moje dziecko nie musi idealnie jeść o starych porach :D bo idealne życie flakonika mi jakos nie imponowalo nigdy. Nie kręcą mnie takie bajery. Zazdroscilam jej jedynie szybkiego porodu i super grzecznych dzieci bez kolek :-)

annielica lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:41

alicja_, Wredotka, Ola_45 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • evvik Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Dziewczyny jelsi tyko bedziemy chcialy i wezmiemy sie w garsc to nasze forum przetrwa nigdzie nie ma tak zajebistych dziewczyn jak tu A to co sie stalo trudno bywa i tak jestem tylko ciekawa czy ta choroba to nie kolejna sciema bo co innego mialaby nam napisac ???

to nie wirus komp;) nie przejdzie na nas, a forum to nie jedna flakonik, tylko wszystkie dziewczyny, za pare dni nasze problemy "wypchaja" ten incydent z forum... I ponownie... dla mnie osobiscie bedzie bardzo żal, gdy Was nie bedzie... i mojego rytualu czytania tego forum...

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Toż kobieto... ilość twoich trafnych komentarzy w ciągu dnia... pozwala się częściej uśmiechnąć..
    Poza tym teraz mniej więcej wiem co mnie czeka do 2 miesiąca, a jak przestaniecie pisać to co ja później zrobie.. ;P

p.s to już jak odpowiedzialność za Siebie, Wasze maleństwa... i te które Was regularnie czytają.. :):):):):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:40

Acikk lubi tę wiadomość

Kijanka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pamietacie kiedy były zdjecia ze ślubu wstawiane?w ktorym tygodniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena szukalam wlasnie tego wpisu :-D otworz z Kika biuro detektywistyczne :-D

No dobra dziewczyny koniec tematy. Lepiej powiedzcie jak spaly dzieciaczki? Jak nocne roladki?? :-)
    U Nas pcia o 21:30 i pobudka o 4 na amciu i pcia do 8

Matleena lubi tę wiadomość

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:39

l22ntv73ogvn473k.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Toż kobieto... ilość twoich trafnych komentarzy w ciągu dnia... pozwala się częściej uśmiechnąć..
    Poza tym teraz mniej więcej wiem co mnie czeka do 2 miesiąca, a jak przestaniecie pisać to co ja później zrobie.. ;P
    Podpisuje się rękoma i nogami ;-) bez ciebie to nie będzie to samo ;-) strata każdej znas była by odczuwalna ale twoja to już razy 10 :-)

evvik, pati_zuzia lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    evvik wrote:
    to nie wirus komp;) nie przejdzie na nas, a forum to nie jedna flakonik, tylko wszystkie dziewczyny, za pare dni nasze problemy "wypchaja" ten incydent z forum... I ponownie... dla mnie osobiscie bedzie bardzo żal, gdy Was nie bedzie... i mojego rytualu czytania tego forum...
    Dokladnie forum to nie tylko Flakonik i jej boskie zycie i wiecie co szczerze mam w dupie jej osobe bo podejrzewam ze wymyslenie choroby depresjii itp to tez sciema ja tej osobie juz w nic nie uwierze !!

‹‹ 2563 2564 2565 2566 2567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ