Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi jej bardzo szkoda i bardzo chcialabym ja zrozumiec. Wierze ze tak bardzo chciala dziecka ze nawet po stracie wierzyla ze ona sa i dzielila sie z Nami tym wszystkim (klamstwami), to pomagalo jej przetrwac... Wlasnie czytam stare posty, jak maju lezala w szpitalu bo kosmowka sie odklejala.
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie roztrzasajcie, szkoda czasu:)
Co sie stalo to sie nie odstanie, poza tym Flakonik nie jest jedyna na tym blogu, sa inne dziewczyny, ktore dobrze sie tu czuja. (czuly)
Zastanawialam sie nad tym, gdy dotarlam do wiadomosci o Flakoniku. Nie wiem czy wiecie, ale jest rowniez taki zawod: pisanie na forach by staly sie atrakcyjniejsze. Przeciez i tu sa reklamy...
Wiem, ze ludzie placa takim osobom, ktore prowadza takie fora i powoduja, ze inne osoby chetnie wracaja, moze i tu tak jest, moze jest inna przyczyna. Reasumujac szkoda, ze tak sie stalo, bo zachwialo to rownowage i teraz trudno uwierzyc innym dziewczynom, jednak szkoda by bylo, gdyby te forum umarlo. Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie, poniewaz lubie tu wracac i czytac co tam slychac u Was i malenstw, porownywac moja mala, szukac odpowiedzi na moje dylematy:)
Mam nadzieje, ze damy rade i to nie spowoduje rozpadu.
A tak przy okazji te zdjecia malenstw z niederlande sa super...menka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd wczoraj nie mialam czasu wejsc na forum od rana myslalam co napisze a tu takie rzeczy jestem w glebokim szoku tez zachwycalam sie jakie to Flakonik ma wspaniale zycie ze u mnie problemy finansowe i wogole ciezko sie ostatmio zrobilo pokazywalam M jakie ma wspaniale dziewczynki i jak swietnie sobie daje rade z dwojka kurwa do tej pory kazda miala do siebie jakies tam zaufanie wiedzialysmy ze mozemy na sobie polegac a tu taki kwas Flakonik gdybys nam zaufala i od poczatku napisala co sie stalo dostalabys takie wsparcie jakie tylko mozna by ci dac ale ukrasc komus tozsamosc zdjecia dziewczynek i chwalenie sie boskim zyciem to juz przesada nie moge pojac co toba kierowalo Przezywalam strate twoich rofzicow bo sama stracilam tate i zastanawialm sie jak mozesz jechac do kanady i bawic sie na weselu kiedy ja musialam isc do psychologa bo nie moglam sie pogodzic z tym ze moj tata odszedl ale juz wiem ze jestes jedna wielka oszustka ktora potraktowala nas w bardzo podly sposob chcialas byc w centrum uwagi kazda z nas sie toba zachwycala bylas jak jakis pieprzony goru ktorego kazdy uwiebia i dobrze o tym wiedzialas bo kazda z nas dala ci to odczuc i wspolczuje ci straty ale dziwie sie twojemu mezowi ze nie zakonczyl tego skoro wiedzial ze tak z toba zle i ze dalej jestes na forum i z nami piszesz mam nadzieje ze dojdziesz do siebie o ile to nie kolejna sciema !!!!!!
Dziewczyny nie pozwolmy zeby nasze forum umarlo przez jedna osobe ktora tak namieszala pamietajcie ze to my same zrobilysmy z niej boginie forum kazda z nas sie zachwycala jej osoba i jej zyciem ale ja pokochalam to forum i was i wiem ze reszta z was jest autetyczna i niechcialabym zeby forum umarlo
Jak wykasowac swoje wpisy zeby nie szukac na kazdej stronie od poczatku da sie jakos -
iNso87 wrote:Marlena Laura jest moja w sensie bo dla ojca biologicznego juz ograniczylm wladze w 2013r. Ale to chodzi o to,ze to jest osoba niepowazna..tak lekko napisze i łagodnie. Od 2012 przebywa w ZK..do dzis i myśli,ze bede dziecko tam przyprowadzać..a siedzi tam nie pierwszy raz i ja nie pozwolę na to zeby zjebac psyche memu dziecku..;/Dlatego to wszystko.
Przykro mi bardzo:( -
Acikk wrote:A skad wiesz ze jezdzila... Ja juz w nic nie wierze i szczerze odechcialo mi sie cokolwiek tutaj pisac...
Hej, ja jestem z lipcówek ale Was uwielbiam i czytam codziennie, od czasu kiedy zaszłam w ciaże...
I jeśli Acikk przestaniesz pisać to ja nie rodzę...
Stało się to już jakimś rytuałem czytanie Was i lipcówekUtrzymacie forum... na innych wątkach też jest pare osób które wydają się "dziwne" ... ale tego bym się nie spodziewała
pozdrawiam Was serdecznieevvik, Acikk, moniek90, Madzisek, Madzia890722, genoweffa lubią tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualnyKika jestes zajebistym detektywem dziekuje ze uswiadomilas mi ze moje zycie nie musi byc idealne ze moje dziecko nie musi chodzic w zajebistych ciuchach firmowkach ze nie musze miec kupe kasy zeby byc szczesliwa fakt mamy ciezkie chwile i jest nam czasem ciezko ale mam najwspanialszego mezczyzne ktory kocha mnie taka jaka jestem i wspaniale dziecko dla ktorego zrtobie wszystko
moniek90, annielica, Kika428, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso trzymam kciuki zeby wszystko potoczylo sie po twojej mysli
Acikk kuzwa mac nie uciekaj z forum nie opuszczaj mnie i Kacperka
Dziewczyny jelsi tyko bedziemy chcialy i wezmiemy sie w garsc to nasze forum przetrwa nigdzie nie ma tak zajebistych dziewczyn jak tu A to co sie stalo trudno bywa i tak jestem tylko ciekawa czy ta choroba to nie kolejna sciema bo co innego mialaby nam napisac ???iNso87 lubi tę wiadomość
-
A ja zrozumiałam ze moje dziecko nie musi idealnie jeść o starych porach
bo idealne życie flakonika mi jakos nie imponowalo nigdy. Nie kręcą mnie takie bajery. Zazdroscilam jej jedynie szybkiego porodu i super grzecznych dzieci bez kolek
annielica lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:
Dziewczyny jelsi tyko bedziemy chcialy i wezmiemy sie w garsc to nasze forum przetrwa nigdzie nie ma tak zajebistych dziewczyn jak tu A to co sie stalo trudno bywa i tak jestem tylko ciekawa czy ta choroba to nie kolejna sciema bo co innego mialaby nam napisac ???
to nie wirus komp;) nie przejdzie na nas, a forum to nie jedna flakonik, tylko wszystkie dziewczyny, za pare dni nasze problemy "wypchaja" ten incydent z forum... I ponownie... dla mnie osobiscie bedzie bardzo żal, gdy Was nie bedzie... i mojego rytualu czytania tego forum... -
Acikk wrote:A to dlaczego
??
Toż kobieto... ilość twoich trafnych komentarzy w ciągu dnia... pozwala się częściej uśmiechnąć..
Poza tym teraz mniej więcej wiem co mnie czeka do 2 miesiąca, a jak przestaniecie pisać to co ja później zrobie.. ;P
p.s to już jak odpowiedzialność za Siebie, Wasze maleństwa... i te które Was regularnie czytają..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:40
Acikk lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena szukalam wlasnie tego wpisu
otworz z Kika biuro detektywistyczne
No dobra dziewczyny koniec tematy. Lepiej powiedzcie jak spaly dzieciaczki? Jak nocne roladki??
U Nas pcia o 21:30 i pobudka o 4 na amciu i pcia do 8Matleena lubi tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Toż kobieto... ilość twoich trafnych komentarzy w ciągu dnia... pozwala się częściej uśmiechnąć..
Poza tym teraz mniej więcej wiem co mnie czeka do 2 miesiąca, a jak przestaniecie pisać to co ja później zrobie.. ;Pbez ciebie to nie będzie to samo
strata każdej znas była by odczuwalna ale twoja to już razy 10
evvik, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevvik wrote:to nie wirus komp;) nie przejdzie na nas, a forum to nie jedna flakonik, tylko wszystkie dziewczyny, za pare dni nasze problemy "wypchaja" ten incydent z forum... I ponownie... dla mnie osobiscie bedzie bardzo żal, gdy Was nie bedzie... i mojego rytualu czytania tego forum...