Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko było zaplanowane nie ma żadnej depresji. Sciemniala od początku zdjęcia wózka od teściowej też były dużo wcześniej tak mi się chciało i trochę jej postów przejrzalam.
Gadalam przez tel z Alicja ale może sama Wam opowie co tam z nią prywatnie pisała -
dorciamw wrote:A mi się chce śmiać z jednego, od 3 tygodni zmagamy się z katarkiem a Flakonik napisała po 5 dniach uporaliśmy się z katarkiem, moja myśl: takim to nawet po 5 dniach mija katarek, a normalni ludzie męczą się 3 tygodnie
Nie Strasz... 3 tygodnie? My mamy 5 dzień dziś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo forum to fajna sprawa, nie zawsze się odzywam, ale podczutuje, bo to istna skarbnica wiedzy. Zawsze jedna drugiej coś doradzi i przyznam, ze czasem sama korzystam z waszych rad
a gdy mam gorszy dzień, to humor poprawiają mi wpisy acikka o roladce i różne dyskusje na przeróżne tematy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Alan od 5 tygodni tez ma katar i odciąganie i woda morska nic nie pomaga..
Połozna mi mówiła ze z czasem przejdzie obserwowac tylko czy nic innego sie nie dzieje
ja juz probowalam wody morskiej, soli fizjologicznej, nasivin, a teraz mam jakies krople na rozrzadzenie kataru,zeby mozna bylo odciagnać..aaa i aromactiv.. i poprawy nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:ja juz probowalam wody morskiej, soli fizjologicznej, nasivin, a teraz mam jakies krople na rozrzadzenie kataru,zeby mozna bylo odciagnać..aaa i aromactiv.. i poprawy nie ma
-
Dziewczyny- słyszałam o aferce u Was i z ciekawości zajrzałam co to za jedna
Flakonik Wam się
nie wytłumaczy bo od rana kasuje po kolei wszystkie swoje posty
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję Wam maluszków
:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Paula ma z kataru zapalenie oskrzeli. Ale na bank coś jej jeszcze bracia ze szkoly przywlekli...
Pchelkaaaaa, jak Irenka? Już po antybiotyku? Kaszle jeszcze? -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:JESTEM W SZOKU OD RANA I NIE MOGĘ SIĘ OGARNĄC -,-
to tak jak my wszystkie... przykra sprawa, bo jakby nie było już rok tu razem jesteśmy a to kawał czasu... ja się czuje jakbym goła w centrum miasta biegała...
ale Ci nasi męzowie to mają jednak nosa.. bo mój też mowił, że to jakieś dziwne wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny