Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Chichibi wrote:mi do tej pory żadna z dziewczyn nie odpisała ani nie wysłała zaproszenia:/ Czy któraś z was mogłaby powiedzieć Alicji że napisałam do niej wiadomość prywatną i ze pewnie znajdzie ją w zakładce "inne" ? i ze moje inicjały to P.N
-
Azande wrote:MeGi - a podajesz probiotyk jakiś? Ja teraz zaczęłam dawać Dicoflor dodatkowo, może to pomoże, chciałam kupić Biogaię ale nie było w mojej aptece wiejskiej
-
nutella_ wrote:Kiedy u dzieci pojawiają się łezki?
jak zaczyna to ją biorę na ręce. Moje dziecko jest proste w obsłudze :p budzi się to do cyca , do odbicia , przebieramy pieluszke i składam ją do bujaczka albo do lozeczka i włączam karuzele. Jak zaczyna płakać to na ręce na boczek daje smoczka przytula pieluszke do buzki i śpi. I tak w kółko. Nie zawsze jest odkładana jak mam czas to sobie np opowiadamy
Wyslalam wiadomości do dziewczyn ale ciszanutella_ lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:Ja tak ostatnio wcisnelam, zaczął się robić czerwony i szybko zdejmowalam. Zwiększenie butli do 150ml się opłaciło. Cała noc przespana
Marysia też już pary razy tak miała że spala z 7-8h później jadła i znów z 3h spala. Żyć nie umierac
Ale już jej minęło. Dzisiaj spala od 20 do 1:30 później obudziła się o 5 i do po 6 nie spala a ja o 7 wstawalam. Spala do wpół 10 i teraz przyszlam z pracy ją nakarmić i znow przy cycu spi -
Moja póki co się nie przekreca ale juz bliżej niż dalej. Dzisiaj juz lokcie do góry podniosła i jedna rękę podnosi do góry
chociaż ja jej na naszym lozku nie klade a jak leży to albo na macie albo w swoim łóżeczku czyli raczej na twardym wiec trudniej chyba ma
generalnie ja nie porównuje Poli z innymi dziecmi. Wiem ze każde jest inne i różnie ten rozwój przebiega
a musze się Wam pochwalić ze wczoraj pierwszy raz się smiala na glos
jak mąż jej wkladal smoka do buzi i wyciagal
specjalnie sie chichrała
a tak to jest bardzo ciekawska. Wszystko chce widzieć. Rozgląda sie. Wodzi wzrokiem za wszystkim. Dyskutuje z nami i misiami. Dużo się uśmiecha
lapie kolderke do rak i ciągnie
każdego dnia zaskakuje czymś nowym
iNso87, MeGi1986, pati_zuzia83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które wysylaly zaproszenie do grupy ma fb wyślijcie mi proszę w wiadomości prywatnej swoje imieniu nazwisko bo jest problem z rozpoznaniem która jest naszą grudniową mamusią a które próbują się wbić na krzywo bo trochę tych zaproszeń Przyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:39
iNso87 lubi tę wiadomość