Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kava wrote:Chyba różnie, ja czytałam że około 5 tygodnia się pojawiają a mój syn płakał z lezkami od 3 tygodnia.
Myślę że nie ma reguły. -
Justyna pisalas,ze idziesz z Olkiemdo okulisty, macie jakis problem czy tak rutynowo? bo my te sie wybieramy,bylismy jak Gabrys mial ok roku bo zeza mial lekkiego i babka powiedziala,ze to zez pozorny. Tylko,ze jeszcze ma czasami i idziemy to skontrolowac, nasza health visitor wyslala zgloszenie i teraz mamy czekac na tel w jaki dzien mamy sie wstawic.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Dziewczyny które wysylaly zaproszenie do grupy ma fb wyślijcie mi proszę w wiadomości prywatnej swoje imieniu nazwisko bo jest problem z rozpoznaniem która jest naszą grudniową mamusią a które próbują się wbić na krzywo bo trochę tych zaproszeń Przyszło.
Wyslalam ci zaproszenie. Chętni dołączę na fb do grudniówek. Tam mi lepiej jak tu. -
Landryneczka wrote:Cześć dziewczyny. Podczytuje was jako staraczka i jestem w szoku. Ale brak słów by komentować.
Nigdy w życiu nie pomyślałabym żeby tak kogoś w ch... Zrobić
Osobiście sama rezygnuje chyba z tego całego forum bo skoro admin i moderator nic nie reagują nie sprawdzają IP to co tu robićuważajcie tylko na zdj swoich dzieci bo szkoda by trafiły w łapy takich osób... Ja nigdy nie wrzuce zdj dziecka przez takie coś.
Co do grupy to zmieńcie sobie na tajną wtedy będziecie widziały się tylko te co do niej należą bo tak każdy widzi.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Was
Napisała ta, która sama ma co najmniej dwa konta...żałosne.Matleena lubi tę wiadomość
-
Napisalam wlasnie do Alicji na fb. Ona tez przyjmuje tak? Mnie sie ta strona grupy nie wyswietla..03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Madzisek wrote:Dziewczyny które wysylaly zaproszenie do grupy ma fb wyślijcie mi proszę w wiadomości prywatnej swoje imieniu nazwisko bo jest problem z rozpoznaniem która jest naszą grudniową mamusią a które próbują się wbić na krzywo bo trochę tych zaproszeń Przyszło.
Ja pisalam do Justyny P. ale wciaz nie mam odpowiedzi -
pati_zuzia83 wrote:Justyna pisalas,ze idziesz z Olkiemdo okulisty, macie jakis problem czy tak rutynowo? bo my te sie wybieramy,bylismy jak Gabrys mial ok roku bo zeza mial lekkiego i babka powiedziala,ze to zez pozorny. Tylko,ze jeszcze ma czasami i idziemy to skontrolowac, nasza health visitor wyslala zgloszenie i teraz mamy czekac na tel w jaki dzien mamy sie wstawic.7w3d 💔
-
dziewczyny, idę do znajomych odwiedzić ich 3 miesięczne dziecko.
I głupio, bo choć sama mam takiego bobasa w domu to nie wiem co im w prezencie zanieść.
Z czego najbardziej się cieszyłyście dla Waszych dzieciaczków? -
Hej, ja tylko na momencik bo dziś nie mam czasu. Mały płacze, mąż chory... ehh.
Ja nie mam żadnej wiadomości od żadnej z dziewczyn. Jeśli chcecie dołączyć do grupy to piszcie tu, lub w prywatnej.
Jeśli wysłałyście zaproszenie a nie ma odpowiedzi to napiszcie kim jesteście, bo ani ja ani Alicja nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy kto nam wysyła zaproszenia
Wiem że było kilka osób które nie należą do grudniówek lub należą ale się nie udzielają... Wybaczcie ale takie zaproszenia nie są akceptowane. Grupa jest stworzona po to, żeby tzw. "nasze" grono udzielających się, które się "Znają" mogło widzieć rzeczy które nie powinny według nas ujrzeć światła dziennego na forum ze względu na to co się ostatnio działo...iNso87, rewelka, kwiatakacji, Mama_Julka lubią tę wiadomość