Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nutella_ wrote:Dziewczynki, jak wasze libido po ciąży?
-
myszata992 wrote:Jak dobrze mieć męża w domu cały dzień hi hi hi:D właśnie delektuje się cisza w wannie i nadrabiam forum
Mały pospal od 14-18:30.. Obudziłam go na karmienie, bo cycki się tego domagaly mały pojadl, rzygnal i teraz tatuś usypia. ciekawa Jestem co przyniesie noc:p
Dziewczyny też marzę o jakimś dobrym drinku, ale póki do muszę się wstrzymać.. W ogóle jak to działa podczas kp, jkbym chciała napić się jednego piwka. Odciagnelabym wcześniej mleczko podała małemu, a ten nadmiar mleka który się zbierze odciągnąć i wylać? nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Tak z ciekawości pytam:p
Tu jest fajnie opisane na temat alkoholu przy kp.
http://www.hafija.pl/2013/08/karmienie-piersia-i-alkohol.html
-
Ja wlasnie przez Ala'antkowe blw zaczelam zabawe z jedzeniem,a wlasciwe Gabrys zaczal. Nie pamietam czy na fb na trafilam na nich czy gdzies w jakims artykule i stwierdzilam czemu nie
maja bardzo fajne przepisy
oczywiscie mam tez udokumentowane jakies posilki
-
Kava wrote:Ja Wam powiem, że jakiś czas temu zostałam zdemaskowana przez osobę z życia realnego.
Przestałam wtedy pisać o bardzo intymnych sprawach.
Zdjęć też nie umieszczam.
Zmieniłam nick i avatar.
A wczoraj zaczęłam kasować moje wszystkie starsze wpisy.
Udzielam się normalnie ale będę sukcesywnie po około miesiącu kasować wszystko co napisałam.
Może to trochę dziwne ale będę się bezpieczniej czuła przynajmniej a to jest dla mnie najważniejsze.
Ja nie chciałam się przyznać ale już dawno kasowalam swoje posty żeby nikt z reala mnie nie na mierzył. Zdjęcia Marysi też nie wstawilam
Nie mogę znaleźć o co chodzi dokładnie w flakonik ale już dawno podejrzewalam że to fikcyjna postać. Nie chciałam o tym pisać bo każdy ją tu uwielbiał a moje posty często były omijane. Szukałam w google zdjęć które wstawia żeby mieć dowód że nie są jej tylko je gdzieś kopiuje ale nie znalazłam a jak bym tu napisała że podejrzewam że to osoba fikcyjna pewnie by mnie tu zlinczowany. Mój mąż mógłby wam potwierdzić poje podejrzenia :p -
nutella_ wrote:justyna14- przeczytałam o tym BLW, babka całkiem fajnie pisze - polecam do przeczytania
madzisek- a nie masz możliwości wyjść gdzieś? -
lips wrote:Tu jest fajnie opisane na temat alkoholu przy kp.
http://www.hafija.pl/2013/08/karmienie-piersia-i-alkohol.htmlpati_zuzia83 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Pchelkaaa ale kolos
ale jaki krotki,kuleczka pewnie hehe
No klocek jak nie wiemkrotszy od mojej a ciezszy
Dzis rano pierwszy raz po porodzie udalo mi sie wcisnac obraczke na palec, teraz cierpie z tego powodu bo palec spuchł obraczki zdjac nie moge i boli jak cholera -
Madzisek wrote:U mnie TP ja bardziej mojego podciagam. On się poprostu mocno moich palców trzyma
no nic, na początku marca mamy szczepienia to zapytam lekarza o to. Mam tylko nadzieję, że odbędzie się bez rehabilitacji...
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaaa wrote:No klocek jak nie wiem
krotszy od mojej a ciezszy
Dzis rano pierwszy raz po porodzie udalo mi sie wcisnac obraczke na palec, teraz cierpie z tego powodu bo palec spuchł obraczki zdjac nie moge i boli jak cholera