Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi$ia26 :) wrote:No tak niesmak jakis pozostal jednak i strach ale mysle ze kilka dni i powinno byc ok
Moj spi za oknem leje deszcz niedlugo kapanie papu a mama ma jeszcze tyle rzeczy do zrobienia ze hoho
Dokladnie.
Misia czytam i ze dziecko za okno wystawilasdopiero po chwili doczytalam reszte
-
Jak dobrze mieć męża w domu cały dzień hi hi hi:D właśnie delektuje się cisza w wannie i nadrabiam forum
Mały pospal od 14-18:30.. Obudziłam go na karmienie, bo cycki się tego domagaly mały pojadl, rzygnal i teraz tatuś usypia. ciekawa Jestem co przyniesie noc:p
Dziewczyny też marzę o jakimś dobrym drinku, ale póki do muszę się wstrzymać.. W ogóle jak to działa podczas kp, jkbym chciała napić się jednego piwka. Odciagnelabym wcześniej mleczko podała małemu, a ten nadmiar mleka który się zbierze odciągnąć i wylać? nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Tak z ciekawości pytam:p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raczej kazdemu choc pewnie sa osoby,ktorym nie
ja po pierwszej ciazy,mowie ee jakos mi nie wypadaja,ale po kilku miesiacach zaczely leciec jak szalone, wszedzie byly
teraz jeszcze narazie sa na glowie,ale mysle ze u mnie to kwetsia miesiaca gora dwoch jak sie zacznie. To mija tyle dobrego
-
Myszata mi ostatnio zachcialo sie piwka i mysle,ze wieczorem moge sobie pozwolic na jedno bo maly sie budzi na jedzenie po 5-6 godzinach od poprzedniego karmienia,wiec powinno sie wydalic. Z tego co wiem najwieksze stezenie to chyba po 30 min jest
-
nick nieaktualny
-
Mi wlosy trzymaly sie do 2 msc po porodzie, teraz leca garsciami
Pchełka zagladaj do Nas, uwielbiam gdy piszesz o chlopcach swoichi te Twoje rady- bezcenne.
Moja szwagierka dzis urodzilachlopiec 55 cm waga 4550 :-o UWAGA... Ciecie cesarskie tak jak sobie wymarzyla, no ale probowali wywolac sn i wymeczyli ja strasznie- 14 godz.
iNso87, pati_zuzia83, MeGi1986, kwiatakacji, Moniusia89 lubią tę wiadomość