Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj nadrobic was ja dzis padam maly ma chyba zbow skok i jest marudny placzacy i niechce zejsc z rak spi po 15 min i to wiekszosc u mnie na rekach
Ja tez mysle nad ta metoda dawania jedzenia
Pchelka Powodzenia mam nadzieje ze wrocisz bo twoje rady to wielka skarbnica wiedzy
-
Pchełka, nie!!
Szkoda ze przez jedną osobę nasze forum się rozpada...
Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.
Co do jedzenia i balaganu to u mnie problemu nie bedzie bo pies zjada wszystko co napotka na drodzeMadzisek lubi tę wiadomość
-
Nadulka prosiłaś żebym dała znać po wizycie u ginekologa. wszystko pięknie. powiedział, że nawet nie widać że rodziłam.
spytałam go o moje "dziewictwo", to powiedział że nie wie czym się martwię. On by się cieszył na moim miejscu, że jestem "ciasna".
Kazał dać sobie czas, używać żeli i nie poddawać się.Nadulka lubi tę wiadomość
-
Zbyt rzadko do was zaglądałam, a po tym co przeczytałam, czuję się, jakby mnie ktoś w twarz strzelił
kurna,teraz to i ja pewnie podejrzanie wyglądam
)
mogę wysłać zdjęcie swojego ciążowego bębna do moderatora wątku
trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło tu do normy, fajne i mądre z was dziewczyny, nie warto przez jedną oszołomkę likwidować taką zżytą ze sobą grupę mamusiekania14 lubi tę wiadomość
-
Oliwki wrote:Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.
-
Oliwki mysl3 ze potrzeba kilka dni na oswojenie sie z sytuacja i bedzie ok dziewczyny nie dajmy jej tej satysfakcji ze tylko dzieki niej to forum istnialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:49
cytrynówka, pati_zuzia83, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
No tak misia ale i tak pewnie część dziewczyn z fb tu nie wróci albo będzie pisać Bardzo sporadycznie, nie tak jak wcześniej, a są i takie które całkiem nas opuszczają. Zresztą będzie co ma być. Każda zrobi jak uważa i nikt na to wpływu mieć nie będzie. Ja w każdym bądź razie nigdzie się nie Wybieram
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy pamiętacie jak kiedyś pisałam jakim tekstem wyskoczyłam do mojego lekarza podczas porodu? w ramach przypomnienia to było coś w stylu "kur.wa puscisz mnie wreszcie chuj.cu się wysrac ".
na dzisiejszą wizytę poszłam z moim i Julką. miałam nadzieję, że lekarz nie będzie pamiętać, albo chociaż nie wspomni o tym, a ten do mnie, że "z tej kupki wyszła śliczna dziewczynka"Madzisek, kwiatakacji, Evka, pati_zuzia83, Kava, MeGi1986, rewelka, Suerte, Pchelkaaa, ania14, m@rzenie, tysiaa93, Nadulka, genoweffa2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny