X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dzisiaj już małemu noc nie ściągam z cyckow i dzisiaj z tek okazji chyba wypije sobie wieczorem piwo, doła mam to może chociaż piwo albo drin mi nastrój poprawi a na dodatek takbie dzisiaj zalewa że na krok się z domu nie ruszylam

1usap07w9hybl9h9.png
  • pati_zuzia83 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo moj Maksio sie przewrocil z brzuszka na plecy, pierwszy raz i pewnie to bardziej przypadek hoc probuje za kazdym razem ale mu jescze nie wychodzi :)

74di4z17aqml5bw9.png
    f2w33e5ejjupqtor.png
    f2wl3e5e2r01gmpa.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacper przewraca się już os miesiąca. A jak za rączki próbuje go posadzić to tak się skubany cieszy :-)

pati_zuzia83 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka Szkoda, że znikasz :-( uwielbiałam czytać Twoje posty, bo tyyyyyle w nich było miłości do rodziny i takiego ciepła :-( mam nadzieję, że przynajmniej czasem dasz znać co u Was słychać...

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nadrobic was ja dzis padam maly ma chyba zbow skok i jest marudny placzacy i niechce zejsc z rak spi po 15 min i to wiekszosc u mnie na rekach :/ Ja tez mysle nad ta metoda dawania jedzenia :)

Pchelka Powodzenia mam nadzieje ze wrocisz bo twoje rady to wielka skarbnica wiedzy :(

• Oliwki Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka, nie!! :(
    Szkoda ze przez jedną osobę nasze forum się rozpada...

Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.

Co do jedzenia i balaganu to u mnie problemu nie bedzie bo pies zjada wszystko co napotka na drodze :P

Madzisek lubi tę wiadomość

dqpri09kemo7oflv.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kiedy dziecko powinno się podciągać do góry jak mu się poda ręce? Bo moja w ogóle nie próbuje nawet :-\

3i499vvjv3ex36x6.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka prosiłaś żebym dała znać po wizycie u ginekologa. wszystko pięknie. powiedział, że nawet nie widać że rodziłam.
    spytałam go o moje "dziewictwo", to powiedział że nie wie czym się martwię. On by się cieszył na moim miejscu, że jestem "ciasna".
    Kazał dać sobie czas, używać żeli i nie poddawać się.

Nadulka lubi tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbyt rzadko do was zaglądałam, a po tym co przeczytałam, czuję się, jakby mnie ktoś w twarz strzelił :/ kurna,teraz to i ja pewnie podejrzanie wyglądam ;))
    mogę wysłać zdjęcie swojego ciążowego bębna do moderatora wątku :D
    trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło tu do normy, fajne i mądre z was dziewczyny, nie warto przez jedną oszołomkę likwidować taką zżytą ze sobą grupę mamusiek :)

ania14 lubi tę wiadomość

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki wrote:
    Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.
    a ja za to rzygam tym jak słyszę od pediatry mojej Julki jak to cudownie, że karmię piersią. tak się nad tym rozwodzi czasami.

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rzenie wrote:
    Dziewczyny a kiedy dziecko powinno się podciągać do góry jak mu się poda ręce? Bo moja w ogóle nie próbuje nawet :-\
    U mnie TP ja bardziej mojego podciagam. On się poprostu mocno moich palców trzyma

1usap07w9hybl9h9.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki mysl3 ze potrzeba kilka dni na oswojenie sie z sytuacja i bedzie ok dziewczyny nie dajmy jej tej satysfakcji ze tylko dzieki niej to forum istnialo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:49

cytrynówka, pati_zuzia83, MeGi1986 lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak misia ale i tak pewnie część dziewczyn z fb tu nie wróci albo będzie pisać Bardzo sporadycznie, nie tak jak wcześniej, a są i takie które całkiem nas opuszczają. Zresztą będzie co ma być. Każda zrobi jak uważa i nikt na to wpływu mieć nie będzie. Ja w każdym bądź razie nigdzie się nie Wybieram :-)

Kava lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:05

Kava lubi tę wiadomość

• nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy pamiętacie jak kiedyś pisałam jakim tekstem wyskoczyłam do mojego lekarza podczas porodu? w ramach przypomnienia to było coś w stylu "kur.wa puscisz mnie wreszcie chuj.cu się wysrac ".
    na dzisiejszą wizytę poszłam z moim i Julką. miałam nadzieję, że lekarz nie będzie pamiętać, albo chociaż nie wspomni o tym, a ten do mnie, że "z tej kupki wyszła śliczna dziewczynka" :D

Madzisek, kwiatakacji, Evka, pati_zuzia83, Kava, MeGi1986, rewelka, Suerte, Pchelkaaa, ania14, m@rzenie, tysiaa93, Nadulka, genoweffa2 lubią tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam się pochwalić moim Stachem i jego pierwszym uśmiechem :( ;)

Suerte, buntu dwulatka w ogóle nie jestem w stanie sobie wyobrazić... jak to przeżyć o_O

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • Marta00912 Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    mam pytanie, ktora z mam zageszcza mleko ?????

ja zagęszczam

https://www.maluchy.pl/li-72160.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też się nie podoba, że każdy może czytać to co piszemy i trohę mnie to zniechęca do udzielania się. Na fejsie za to nie umiem się odnaleźć. Najlepsze byłoby zamknięte forum.

• Magdalena890722 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    a czy jak zaczelas zageszczac mleczko to zmienilo sie cos w temacie kupek?? bo maja zaczela robic czesto dzisiaj 3 i to rzadkie takie biegunkowe :/

robi albo jedna na dzien albo co drugi dzien, ale normalne ;)

lprk82c39cl46sg9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dzulia No to poczucie humoru doktorek ma :-)

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 2623 2624 2625 2626 2627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ