X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dzisiaj już małemu noc nie ściągam z cyckow i dzisiaj z tek okazji chyba wypije sobie wieczorem piwo, doła mam to może chociaż piwo albo drin mi nastrój poprawi a na dodatek takbie dzisiaj zalewa że na krok się z domu nie ruszylam

1usap07w9hybl9h9.png
  • pati_zuzia83 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo moj Maksio sie przewrocil z brzuszka na plecy, pierwszy raz i pewnie to bardziej przypadek hoc probuje za kazdym razem ale mu jescze nie wychodzi :)

74di4z17aqml5bw9.png
    f2w33e5ejjupqtor.png
    f2wl3e5e2r01gmpa.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacper przewraca się już os miesiąca. A jak za rączki próbuje go posadzić to tak się skubany cieszy :-)

pati_zuzia83 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka Szkoda, że znikasz :-( uwielbiałam czytać Twoje posty, bo tyyyyyle w nich było miłości do rodziny i takiego ciepła :-( mam nadzieję, że przynajmniej czasem dasz znać co u Was słychać...

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nadrobic was ja dzis padam maly ma chyba zbow skok i jest marudny placzacy i niechce zejsc z rak spi po 15 min i to wiekszosc u mnie na rekach :/ Ja tez mysle nad ta metoda dawania jedzenia :)

Pchelka Powodzenia mam nadzieje ze wrocisz bo twoje rady to wielka skarbnica wiedzy :(

• Oliwki Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka, nie!! :(
    Szkoda ze przez jedną osobę nasze forum się rozpada...

Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.

Co do jedzenia i balaganu to u mnie problemu nie bedzie bo pies zjada wszystko co napotka na drodze :P

Madzisek lubi tę wiadomość

dqpri09kemo7oflv.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kiedy dziecko powinno się podciągać do góry jak mu się poda ręce? Bo moja w ogóle nie próbuje nawet :-\

3i499vvjv3ex36x6.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka prosiłaś żebym dała znać po wizycie u ginekologa. wszystko pięknie. powiedział, że nawet nie widać że rodziłam.
    spytałam go o moje "dziewictwo", to powiedział że nie wie czym się martwię. On by się cieszył na moim miejscu, że jestem "ciasna".
    Kazał dać sobie czas, używać żeli i nie poddawać się.

Nadulka lubi tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbyt rzadko do was zaglądałam, a po tym co przeczytałam, czuję się, jakby mnie ktoś w twarz strzelił :/ kurna,teraz to i ja pewnie podejrzanie wyglądam ;))
    mogę wysłać zdjęcie swojego ciążowego bębna do moderatora wątku :D
    trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło tu do normy, fajne i mądre z was dziewczyny, nie warto przez jedną oszołomkę likwidować taką zżytą ze sobą grupę mamusiek :)

ania14 lubi tę wiadomość

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki wrote:
    Ja slysze od pediatry ciagle dlaczego nie karmie piersia i juz mnie szlak trafia, nastepnym razem powiem ze dwa razy jej mowilam i trzeci nie zamierzam sie tlumaczyc.
    a ja za to rzygam tym jak słyszę od pediatry mojej Julki jak to cudownie, że karmię piersią. tak się nad tym rozwodzi czasami.

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m@rzenie wrote:
    Dziewczyny a kiedy dziecko powinno się podciągać do góry jak mu się poda ręce? Bo moja w ogóle nie próbuje nawet :-\
    U mnie TP ja bardziej mojego podciagam. On się poprostu mocno moich palców trzyma

1usap07w9hybl9h9.png
  • Mi$ia26 :) Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki mysl3 ze potrzeba kilka dni na oswojenie sie z sytuacja i bedzie ok dziewczyny nie dajmy jej tej satysfakcji ze tylko dzieki niej to forum istnialo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:49

cytrynówka, pati_zuzia83, MeGi1986 lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak misia ale i tak pewnie część dziewczyn z fb tu nie wróci albo będzie pisać Bardzo sporadycznie, nie tak jak wcześniej, a są i takie które całkiem nas opuszczają. Zresztą będzie co ma być. Każda zrobi jak uważa i nikt na to wpływu mieć nie będzie. Ja w każdym bądź razie nigdzie się nie Wybieram :-)

Kava lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:05

Kava lubi tę wiadomość

• nutella_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy pamiętacie jak kiedyś pisałam jakim tekstem wyskoczyłam do mojego lekarza podczas porodu? w ramach przypomnienia to było coś w stylu "kur.wa puscisz mnie wreszcie chuj.cu się wysrac ".
    na dzisiejszą wizytę poszłam z moim i Julką. miałam nadzieję, że lekarz nie będzie pamiętać, albo chociaż nie wspomni o tym, a ten do mnie, że "z tej kupki wyszła śliczna dziewczynka" :D

Madzisek, kwiatakacji, Evka, pati_zuzia83, Kava, MeGi1986, rewelka, Suerte, Pchelkaaa, ania14, m@rzenie, tysiaa93, Nadulka, genoweffa2 lubią tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • cytrynówka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam się pochwalić moim Stachem i jego pierwszym uśmiechem :( ;)

Suerte, buntu dwulatka w ogóle nie jestem w stanie sobie wyobrazić... jak to przeżyć o_O

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • Marta00912 Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    mam pytanie, ktora z mam zageszcza mleko ?????

ja zagęszczam

https://www.maluchy.pl/li-72160.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi też się nie podoba, że każdy może czytać to co piszemy i trohę mnie to zniechęca do udzielania się. Na fejsie za to nie umiem się odnaleźć. Najlepsze byłoby zamknięte forum.

• Magdalena890722 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    a czy jak zaczelas zageszczac mleczko to zmienilo sie cos w temacie kupek?? bo maja zaczela robic czesto dzisiaj 3 i to rzadkie takie biegunkowe :/

robi albo jedna na dzien albo co drugi dzien, ale normalne ;)

lprk82c39cl46sg9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dzulia No to poczucie humoru doktorek ma :-)

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 2623 2624 2625 2626 2627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ