Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
w ciąży przytyłam 18 kg, zostało mi tylko... 0,5 kglilianna wrote:A jak tam kobitki z wasza waga po ciazy? Zrzucacie cos jeszcze?

i to w półtora miesiąca bez ćwiczeń i diety.
później się biorę za jeszcze 7 kg i będę szczęśliwa. -
ja się tak cieszę, że udało mi się zrzucić te kilogramy samoczynnie, bez ćwiczeń. jak słyszę o Chodakowskiej to aż mi gęsia skórka wychodzi. przecież ja nigdy nawet na w-fie nie ćwiczyłam
a moje ewentualne ćwiczenia kończyły się po jednym dniu.
-
Trzeba małego położyć na boku, klęknąć za nim, jedno kolano trzyma główkę drugie na wysokości końca pieluszki. Trzymam zgiętą pod brzuszek nogę, która jest przy podłodze i druga ręka chwytam jego bark i jakby ciągnę go w dół wzdłuż jego ciała. Jakby odciągam ramię od głowy. Straszny płacz przy tym niestetyagniesia2569 wrote:a jakie to ćwiczenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:57
agniesia2569, iNso87 lubią tę wiadomość
-
No właśnie! W tym roku kombinowaliśmy z Mazurami. Znalazłam nawet fajne miejsce, ale w koncu ciazko mi się zrobiło w ciąży i na planach stanęło.iNso87 wrote:Na Mazurach:p ja sie chetnie dolacze:D
Zieloneoliwki, Dżulia jestem z C. Zapraszam w moje strony :.) Jez. Charzykowskie, Bory Tucholskie i takie tam. Ponoć ładniej niż na Mazurach, wg słów prawdziwego Mazura :.DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 21:21
moniek90 lubi tę wiadomość

Syn 10 lat
[*] -
Mama-julka my w tym roku chcemy jechać nad morze, ale najpierw odwiedzimy rodzine w okolicy Zielonej Góry, tam licze na spacerek z dziewczynami
i stamtad pojedziemy w okolice Sopotu wiec po drodze na wino moge wpasc
Mama_Julka, Madzisek, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze 2kg do przodu, ale przypuszczam, że to cycki. Żebra mi wystają ale skóra na brzuchu jeszcze naciągnięta. Muszę się poważnie zabrać za ćwiczenia, pod choinkę dostałam nawet hula hop z tymi masującymi kulkami, ale póki co zagarnęli go rodzice i oddadzą dopiero po kontroli u gina bo moja przewrażliwiona mama boi się, że dostanę krwotoku tak jak ona...
-
Zapraszamy! Już małżowi powiedziałam!MeGi1986 wrote:Mama-julka my w tym roku chcemy jechać nad morze, ale najpierw odwiedzimy rodzine w okolicy Zielonej Góry, tam licze na spacerek z dziewczynami
i stamtad pojedziemy w okolice Sopotu wiec po drodze na wino moge wpasc 
MeGi1986 lubi tę wiadomość

Syn 10 lat
[*]