Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenie mojemu też muzyka często nieodpowiada, zwłaszcza smutna. Nawet to co słuchałam w ciąży. Od Mozarta woli Bacha.
Hashija jeśli kp to polecam kropelkę mleka do każdej dziurki. Mój nie miał kataru, ale charczał bo pewnie gdy ulał mleko cofnęło się do nosa. Już jedna aplikacja zadziałała, a napewno na katar też.m@rzenie lubi tę wiadomość
Syn 10 lat
[*] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, my dzis po szczepieniu i o wiele lepije niz po pierwszym
dzis jak dostal pierwszy zastrzyk w nozke to nawet sie nie skrzywil,az sie zdziwilam, dopiero przy drugim zastrzyku zaczal palakac i pomol moj palec do ssania,smoczka nie chcial wypluwal
teraz spi i nie ma placzu jak za pierwszym razem. Wczoraj bylismy na malych zakupach,a wlasciwie odebrac zamowione wdzianko dla Gabrysia na chrzciny brata,ktore beda 24 kwietnia,no chyba ze znowu cos sie zmieni,bo mialy juz byc 10 kwietnia no ale... W ogole Maksio zaczal jzu mi przesypiac noce tak od 19-20 d0 5-6 no ale ostatnio cos mu sie odwidzialo i budzi sie ok 3-4 na mleczko i tak sie wysypiam wiec jakos mi to nie przeszkadza,mam nadzieje ze znowu zacznie przesypiac cale nocki:)
Justyna ja czekam do 6 miesiaca z wprowadzaniem jedzonka
Suerte jak Bartus nie lubi chusty to moze nosidelko by mu podpasowalo. Moj Maksio dzis tez nie chcial byc w wozku i musialam go co chwile na rece brac. Chusty nie mialam niestety bo w praniu
justyna14 lubi tę wiadomość
-
O Pati_zuzia jak fajnie, że napisałaś
ciekawe co u innych dziewczyn słychać, może czytacie to napiszcie tylko co u Was i dzieciaczkow
My chyba zaczęliśmy zabkowac, Mikołaj męczy te piastki, że aż jeczy, nawet w nocy.. Slini się strasznie i marudzi. Jedyne co pomaga to "Jagodki" na youtubce, siedzimy i śpiewamypati_zuzia83 lubi tę wiadomość
-
U nas tez sie zaczelo chyba zabkowanie, od dluzszego czasu sie slini bardzo, rece ciagle w buzi, pieluszka tez
Czesto marudzi, jak mu masuje dziaselko to sie w miare uspokaja, gryzak mu nie pasuje :x na dolnym dziasle w miejscu lewej jedynki widze biala kropeczke
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
No bo moja najczęściej 8 min co 3-4h,a zdarzy też się jej przerwa nawet 6h w dzień. A na ważeniu wyszło, że mało przybiera, no i ja nie wiem czy się najada. Po cycu chcę dać butlę czy to z moim czy ze sztucznym mlekiem i ona nie chce. Dokarmiam ją łyżeczką (moim mlekiem). W czwartek kolejne ważenie i konsultacja z pediatrą.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17