Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj dwa tygodnie temu wazyl 7,300kg. To teraz to juz pewnie wazy ok. 7,500kg do 7,600kg03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
My dzisiaj mieliśmy wizytę u pediatry...Mamy 67 cm i 7200g.
Możemy dalej rozszerzać naszą diete o kalafior, brokuły i brukselke...no i mozemy podawać zupy.
Dodatkowo wprowadzamy kasze manną, ryż i ....moge podać flipsa:)
Normalnie sie chłopak jutro ucieszy:)
Kava, alisss87 lubią tę wiadomość
-
Azande wrote:Aliss87 - jak udało się załatwić skierowanie?
Nie. Pediatra każe czekać do pół roku, jest pewien że wszystko minie. Badał Adasia i podobno z napięciem u niego wszystko ok. Ustaliłam z mężem że poczekamy jeszcze 2-3 tygodnie i jak nadal będzie coraz gorzej to pojedziemy prywatnie. Jutro szczepienie
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Azande wrote:Aliss87 - jak udało się załatwić skierowanie?
Nie. Pediatra każe czekać do pół roku, jest pewien że wszystko minie. Badał Adasia i podobno z napięciem u niego wszystko ok. Ustaliłam z mężem że poczekamy jeszcze 2-3 tygodnie i jak nadal będzie coraz gorzej to pojedziemy prywatnie. Jutro szczepienie
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Chwile mnie nie było....rodzinka na swieta sie zjechala, chrzcilismy Frania i czas szybko zleciał
maly na chrzcinach grzeczniutki byl. Ale dostal mocnego kataru, moze orzez klime na sali
osłuchowo czyściutki. Tylko szkoda go bo meczy go nosek. Spi z nami bo w lozeczku przewraca sie na plecy i zaraz placz. A teraz to wogole spi na mnie, jestem wyneczona juz a nie idzie zasnac.
-
nick nieaktualnyAliss87 - to wredny ten pediatra, co mu szkodziło wypisać te skierowanie?
U nas wczoraj Michałek przewrócił się z plecków na brzuch, jestem w szoku bo córcia dopiero koło 6 miesięcy nauczyła się przewracać.
Czy Wasze dzieci też wkładają piąstki do buzi i ssą palce? Michałek zaczął tak robić od jakiegoś czasu, zawsze mu wyjmuje wtedy je i wsadzam smoczka,ale dzisiaj się przebudziłam w nocy a on przez sen ssał palce. -
alisss87 wrote:Nie. Pediatra każe czekać do pół roku, jest pewien że wszystko minie. Badał Adasia i podobno z napięciem u niego wszystko ok. Ustaliłam z mężem że poczekamy jeszcze 2-3 tygodnie i jak nadal będzie coraz gorzej to pojedziemy prywatnie. Jutro szczepienie
polecam ten sposób a jak nie to zmnienic pediatre, ja od swojej chciałam i dostałam dla Olka skierowanie do laryngologa, neurologa i okulisty. Odprowadzam składki, coś mi i moim dzieciom się z tego tytułu należy, choć muszę czekać bo kolejki zacne to chociaż wizyty darmowe. a skoro mam obawy to wolę sprawdzić niż potem sobie wyrzucać. O swoje trzeba walczyć i już a skierowanie się należy!!!
Hashija lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Azande wrote:Aliss87 - to wredny ten pediatra, co mu szkodziło wypisać te skierowanie?
U nas wczoraj Michałek przewrócił się z plecków na brzuch, jestem w szoku bo córcia dopiero koło 6 miesięcy nauczyła się przewracać.
Czy Wasze dzieci też wkładają piąstki do buzi i ssą palce? Michałek zaczął tak robić od jakiegoś czasu, zawsze mu wyjmuje wtedy je i wsadzam smoczka,ale dzisiaj się przebudziłam w nocy a on przez sen ssał palce.tego nie powstrzymasz, moj to juz zabawki do buzi pakuje
wazne tylo zebysamego kciuka nie ssało dziecko, a jak cała raczke to ok
7w3d 💔 -
u mnie dziś pracowity poranek - sprzątanie
teraz dzieciaki uśpiłam i mam chwilę dla siebiechyba czas na drugą kawkę
potem jedzonko i spacer
piękna dziś u nas pogoda
dziś drugi dzień mija jak Olek jest bez smoczka zupełnie i chyba już bez zostanieprzypadkiem ale chyba uda się go odzwyczaić nareszcie
trochę widzę że mu ciężk zasnąć bez, potrzebuje, żeby z nim byc w pokoju jak zasypia ale w nocy spokój, budzi się dopiero rano. W dzien za smoczkiem nie płacze, więc chyba ja bardziej z mężem o przeżywaliśmy niż Olek
wszystko siedzi w głowach rodziców i ich przekonaniach.
miłego dnia7w3d 💔 -
Byłam dzisiaj z Adasiem na szczepieniu i normalnie wyszłam z gabinetu lekarskiego trzaskając drzwiami...
Dzisiejsza noc znowu była koszmarna dla mnie i dla Adasia. I mówie o tym lekarzowi przy okazji badania poprzedzającego szczepienie że znowu Adaś miał ciężką noc... A on do mnie "a co Pani by chciała zrobić w tym kierunku?" no to ja że może konsultacja neurologiczna. Na co lekarz mi odpowiedział "proszę Pani, gdyby miał objawy neurologiczne to by w dzień też je miał, no chyba że jest wampirem. Proszę popróbować obniżyć temperaturę w pokoju, przestawić łóżeczko w inne miejsce, kupić inna kołderkę, zgasić całkiem światło. To Pani musi wyczuć co jest nie tak."
Normalnie myślałam że wyjdę z siebie! Widziałam, że próbował zrobić ze mnie nadgorliwą matkę a te swoje rady może se w tyłek wsadzić bo ja już wszystkiego próbowałam.
Dzisiaj mam rozmowę z mężem na temat zmiany pediatry. A do neurologa jedziemy prywatnie.Hashija lubi tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
ja za chrzest Olka płaciłam 300 zł a teraz tak mnie wku... nasz ksiądz, że szok i dałam mu 200 zł. Też uważam, że to dużo jak za 40 min, u nas były 4 chrzty a sama msza nawet nie była w intencji dzieci chrzczonych tylko jeszcze innej więc masakra!!7w3d 💔
-
alisss87 wrote:Byłam dzisiaj z Adasiem na szczepieniu i normalnie wyszłam z gabinetu lekarskiego trzaskając drzwiami...
Dzisiejsza noc znowu była koszmarna dla mnie i dla Adasia. I mówie o tym lekarzowi przy okazji badania poprzedzającego szczepienie że znowu Adaś miał ciężką noc... A on do mnie "a co Pani by chciała zrobić w tym kierunku?" no to ja że może konsultacja neurologiczna. Na co lekarz mi odpowiedział "proszę Pani, gdyby miał objawy neurologiczne to by w dzień też je miał, no chyba że jest wampirem. Proszę popróbować obniżyć temperaturę w pokoju, przestawić łóżeczko w inne miejsce, kupić inna kołderkę, zgasić całkiem światło. To Pani musi wyczuć co jest nie tak."
Normalnie myślałam że wyjdę z siebie! Widziałam, że próbował zrobić ze mnie nadgorliwą matkę a te swoje rady może se w tyłek wsadzić bo ja już wszystkiego próbowałam.
Dzisiaj mam rozmowę z mężem na temat zmiany pediatry. A do neurologa jedziemy prywatnie.7w3d 💔