Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Dziewczyny a macie jakies swoje ulubione salatki ktore mozna wykorzystac przy grillu? Moze Ktos cos poleci?
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
ja nie wyjęłam jeszcze ciuchów ciążowych - jak mnie cisną spodnie to zakładam luzniejszy dresik
po domu, a tak do latania po mieście to jakoś jeszcze daję radę - najwyżej w aucie rozpinam guziki spodni
gazetek na razie nie kupuję, książek ciążowych już nie posiadam
jesteście moim jedynym zródłem ciążowych newsów - wystarczy - i tak sporo sobie można nawkręcać
brzuch mam taki jak miałam - zawsze wyglądam "podejrzanie" bo cała jestem w miarę normalnej (ktoś by powiedział że szczupłejale to przesada) budowy, a bębenek mi się powiększa jak tylko coś zjem
Rano płaski, po obiedzie ciążowy. Więc mam do tych "rozmiarów" duży dystans bo ja i w NIEciąży wyglądałam mocno ciążowo
-
nick nieaktualnyKarola moja pierwsza ciaza i nie blizniacza. Wieczorem mam wiekszy brzuszek niz rano ale to chyba normalne. Przed ciaza mialam plaski brzuszek bo naleze do szczuplych (przed ciaza 57,8kg/ 180cm, a na ostatniej wizycie juz 61kg/180cm) ale jem co ok 2-3 godziny i prawie wszystko na co mam ochote
przed ciaza chcialan przytyc ok 5 kg, wiec teraz jak w ciazy przytyje ok 15 bedzie ok
Justine M lubi tę wiadomość
-
stars2345 wrote:hejki
super dziewczyny ze wizyty byly udane i ze jest dobrze
w naszym pliku mam problem z odliczaniem dni do wizyty, moglaby ktoras z Was u mnie to naprawic?
Annielica a ja wczoraj stalam w auchanie i widziałam tylko bavarie jablkowa której nie lubie i zwykla ...ehh myslalam,ze jeszcze jakiś smak znajde,musialam wziasc karmi tiramisu
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się po śniadaniu zbieram do szpitala, bo brzuch mnie mocno boli i to plamienie wczoraj mnie zaniepokoiło.
Brzuszki macie imponująceU mnie minimalnie widać, ale mieszczę się bez problemów w ciuchach.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
muamua - trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku, daj znać jak po wizycie.
Ja mam wizytę we wtorek. W sumie nie zapytałam w rejestracji, czy lekarka ma w gabinecie USG dopochwowe, ale wydaje mi się, że musi mieć - jak myślicie?
Też nie mam żadnych gazetek ciążowych, książek, Wy mi wystarczacie żeby sobie nawkręcać - tak jak pisała babyale w gazetce nie miałabym też tego wsparcia co tutaj
Miłej majówki - u mnie ponuro i pewnie będzie padać, więc rozpakujemy trochę kartonów a jutro na zakupy.
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
Nadulka wrote:Witam Was Kochane :* zaraz nadrobię czytanie Waszych postów. Słuchajcie śnił mi się dziś poród. Sen był taki realny.. szok! iii Chłopczyk
ciekawe co to zwiastuje..?! Miewacie też tego typu sny?
milutkiego dnia życzę:*
Ja miałam tydzień przed polowkowym usg i śniło mi się ze na tym badaniu pani powiedziała ze chłopak i później faktycznie tydzień później okazało się ze chłopczykNadulka lubi tę wiadomość
-
Pchelka to naprawdę bardzo szczupła jesteś
To z resztą widać po zdjęciu
ja jeszcze nie przytyłam nic i obym miała to po mamie która w każdej ciąży tyła 7 kg, 10 i 12 a cała nasza trójka urodziła się spora bo od 3500 do ponad 4 kg:)wydaje mi się, że u mnie długo jeszcze nie będzie widać brzuszka... A też jem co 2-3 godziny jak ty tylko póki co jeszcze nie tyję nawet jak leżałam 2 tygodnie plackiem i tak jadłam też nie przytyłam;)Pewnie niedługo się to zmieni:)
-
annielica ja jezdze na produkcyjna i bylam po 17 chyba,bylo tego trochę ale myslalam,ze inny smak znajde. Ale masz racje sporo osob pije bo zaraz po mnie dziewczyna w zaawansowanej ciąży z Mezem tez sobie brala
Nadulka mi się snilo 2 dni temu (zapomniałam napisac tak w ogole) jak karmiłam piersią i widziałam jak mleko leci z mego cycka,najpierw trzymałam dziecko a potem znowu spojrzałam i to była lalka barbi hahaha
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny