Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka1983 wrote:a nie możesz wyjątkowo wcześniej ją wykąpać jak to tylko godzina?
mój teraz dopiero zasnął. Też hasał długo. Wczoraj cały dzień spał to dziś się wybawiliśmy.
No i dziś niespodzianka. Musiał zjeść jakiś papier bo wydalił dziś z kupąokazji miał trochę bo nie raz tacie gazetę zabiera
Nie jest zle..zaraz wyjdziemy na pół godzinki na spacer
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
My od poniedziałku nad morzem - totalny relaks. PolecamyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 22:31
MeGi1986, aneczka1983, Aneczka86, Nadulka, iNso87, pati_zuzia83, Mama_Julka, lilianna, justyna14 lubią tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
natalka0887 wrote:Alisss jaki super toj maluch. Juz tak stoi twardo?
jak położę go na brzuch to co chwile mostek robi! Jest bardzo silny. Tylko jeszcze sam nie siedzi, kiwa się na boki
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
iNso87 wrote:Ewunka my miałyśmy chrypkę i prócz wapna,inhalacji z lekiem steroidowym,Wit C nic więcej nie dostalysmy;) takze inhaluj caly czas sola jak sola fizjologiczna to robisz a jak chcesz to idź do apteki po nebu dose bez recepty albo na receptę lek. Powinno wystarczyć. Pare dni i będzie ok
Ja również używam nebu dose (zielonego). Za pierwszym razem jak mój Nikodem miał chrypkę to lekarz właśnie to mu przepisał i Cebion. W tedy jednak przeszło mu po 2 dniach, teraz to już męczymy się 4... iNso87 a jak lekarz kazał Wam dawkować wapno? i w jakiej formie podawać (rozpuszczone w butelce)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 21:52
Ewuńka -
Nadulka wrote:Aliss gdzie macie taką piękna pogodę? My w niedzielę wyjezdzalismy to zimno buro i ponuro było
A synus extra silny chłopak, tylko patrzeć jak zacznie chodzićdwa dni były chmury ale ciepło i przyjemnie, na spacery super aura, potem przyszła mega burza, pogonila chmury i dwa kolejne dni piękne słoneczko
mamy fajny rodzinny apartament z tarasem wiec na prawdę fajnie można odpocząć, nawet bez pogody
juz zdążyłam naładować baterie, ciekawe na jak długo
Nadulka lubi tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
aneczka1983 wrote:Natalka, teraz prawie każdy basen ma brodzik dla maluszków. Aby nie zmarzł to trzeba dzidzię trzymać zanurzoną całą po szyję. Woda jest i temperaturą i jakością dostosowana. Ja kiedyś jako ratownik pracowałam więc nie mam oporów ale wiem, że wyjście na basen nie jest takie oczywiste. Bardzo jednak polecam. Żałuję, że nie mogę filmiku pokazać jak pływamy. Tak, teraz też chodzimy ale już nie robię zdjęć. To było pamiątkowe ze względu na pierwszy raz.
A myślałam, że tylko ja jestem nawiedzona i chodzę z małą na basen. My chodzimy odkąd skończyła 4 m-ce. Chcieliśmy wcześniej, ale jakoś się nie składało. Jestem taka zadowolona, że jej się podoba, pięknie nurkuje i jak jej podłożę pod paszki makaron to przepłynie sama kawałeczek.
Basen jest normalny z wodą chlorowaną, tylko, że płytszy.
aneczka1983, natalka0887 lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aliss super silny chłopak
My wybieramy się nad morze do Gdańska ale dopiero we wrześniu. Dla nas to dluga droga- prawie 600km i trochę sie obawiamy jak to będzie...
A jak wasze dzieciaki znosza podróż i ogólnie pobyt nad morzem? Grzecznie śpią i sa zadowolone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:45
alisss87 lubi tę wiadomość
-
Mamy ogromny namiot, a pole namiotowe jest dość cywilizowane. Jest prysznic i toalety. A poza tym będą też moi rodzice z przyczepą kempingową, więc nie muszę tachać swojej kuchni, będę korzystać z ich
.
Bardziej nie wiem jak się nad morzem zorganizuję z gotowaniem obiadów dla małej i z dawaniem jej tych obiadów.aneczka1983 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17