Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso szlam do neurloga choc tymczasowo kręgosłup ledzwiowy odpuścił. Bralam w maju 2 serie zastrzykow i chyba pomogły. Odpuscilam też dlugie spacery, bo potrafilam chodzic z Lena po 4,5 godzin a teraz chodzimy raczej na spacery na laweczke
Mialam wczesniej robione przeswietlenie i mam dyskopatie a ten ból co mialam to byla rwa. Reumatolog dala mi skierowanie na rezonans i dostałam też skierowanie na zabiegi
Lekarka polecila basen. Wszelkie ćwiczenia w domu odradza, bo moga zaszkodzić a szczegolnie znana nam Chodakowska. Te cwiczenia bardzo obciążają kregoslup.
Rozstanie z Lencia jakos znioslam, szczegolnie, ze dzwonic do mamy do mamy dowiedzialam sie, ze zasnelaMoja Lencia nie boi się chyba nikogo, tylko ja tak panikuje.
Co do upałów to ja też niestety mam mieszkanie na 1 strone z tym, ze zachodnią. Ale od popoludnia mam upal i nie da sie właśnie zrobić tego przeciagu
-
Kolejna próba wklejenia zdjęcia:
Polecicie jakieś fajne zabawki dla malucha? Chciałabym zrobić większe zakupy, ale chciałabym cos naprawde fajnego i interesujacego na dłużej.
edit: no nie mam pojęcia co robie nie tak z tymi zdjęciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 10:11
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Julia2015 wrote:Kolejna próba wklejenia zdjęcia:
http://www.tinypic.pl/ufwo4lv70nln
Polecicie jakieś fajne zabawki dla malucha? Chciałabym zrobić większe zakupy, ale chciałabym cos naprawde fajnego i interesujacego na dłużej.
edit: no nie mam pojęcia co robie nie tak z tymi zdjęciami
musisz skopiować kod IMG
-
Julia2015 wrote:Kolejna próba wklejenia zdjęcia:
http://www.tinypic.pl/ufwo4lv70nln
edit: no nie mam pojęcia co robie nie tak z tymi zdjęciami
-
Aneczka86 wrote:Chyba mam ten sam problem.. moze nam ktos pomoc?
Udało sie! trzeba kliknąć kod do forum i skopiować ten adresaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się, że w tym wieku dzieci zbyt szybko się nudzą aby "wykosztowywać" się. Warto zabierać na basen, dawać piłeczki, kubki, miseczki, wstążki... różne faktury, ciepło... można dawać do smakowania delikatne smaki, przyprawy, konsystencje. My do brudnych zabaw mamy prześcieradlo nieprzemakalne więc po zabawie wrzucam tylko do pralki. Na nim też Staś wietrzy pupę i może sobie siusiać i kupkać do woli.
Nadulka lubi tę wiadomość
-
U nas też piloty i telefony na pierwszym miejscu
Zaraz po tym wszelkie rzeczy nie będące zabawkami, kremy itp.
z zabawek lubi swojego motyla szeleszczacego z lamaze i wszelkie zabawki z tej firmy. Lubi sie też bawic na brzuszku zabawkami tego typu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 10:25
Nadulka lubi tę wiadomość