Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Filip tez marudzi w dzien bo na dlugo nie wychodzimy. Przewaznie godzina spaceru to minimum. A teraz duzo krocej. No ale zimno strasznie jest. Nie dosc ze jemu to i mi pizdzi strasznie. Dzisiaj to wybitnie :x
Moze jutro ladniej bedzie to nadrobimy dluzszym spacerem03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
justyna14 wrote:I jak, byla powazna rozmowa?
Niby była ale znowu mnie "udobruchał"... Jakoś wieczorem, jak Adaś śpi i jak już wszystko w miarę ogarnę to moja psychika zaczyna trochę odpoczywać, emocje opadają i inaczej patrzę na to wszystko. Wiem że on nie chce źle, przecież też nie leży z nogami do góry cały dzień tylko zapieprza dla naszego dobra. Poszliśmy na mały kompromis-sobotę też będzie robił sobie całą wolną.
Zobaczymy... Na razie poukładałam sobie to wszystko jakoś ale nie ręczę co będzie kiedy nadejdzie mój kolejny kryzys psychiczny i fizyczny. Liczę że będzie coraz lepiej i tego się trzymam. Muszę18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Inso, jak tam napad na Lidl?
A u Nas nowy problemNikoli zaczęła przeskakiwac noga w kolanie. Nie dość że to widać jak nóżka idzie w bok i wraca to jeszcze ten odgłos...
Miała tak któraś albo zna taki przypadek?
Na necie jedni piszą że to przechodzi, inni żeby do lekarza z tym iść- i być tu człowieku mądry...iNso87 lubi tę wiadomość
-
lilianna wrote:Inso, jak tam napad na Lidl?
A u Nas nowy problemNikoli zaczęła przeskakiwac noga w kolanie. Nie dość że to widać jak nóżka idzie w bok i wraca to jeszcze ten odgłos...
Miała tak któraś albo zna taki przypadek?
Na necie jedni piszą że to przechodzi, inni żeby do lekarza z tym iść- i być tu człowieku mądry...Mi strzykać w kolanach zaczęło jak miałam naście lat i sporadycznie do dziś.
Ja bym poszła do lekarza bo to jednak przeskakiwanie które widać.
Syn 10 lat
[*] -
Pamiętacie moją szwagierke, która krytykowala mnie na temat jedzenia Leny? I ta, ktora nie szczepi corki..
Wlasnie mi napisała wyklad jaka to moja lekarka jest beznadziejna, bo przepisala Lenie antybiotyk. No ja nie moge...
Nie jestem za antybiotykami ale jesli mojej corce nie mija goraczka i Lekarka zalecila to ja jej ufam, bo to dobry lekarzA co najlepsze..ona tez jest do niej zapisana
-
justyna14 wrote:UWAGA UWAGA UWAGA Pola rozpoczęła dziś raczkowanie i jest już wszędzie
dodatkowo na kolanka już klęka przy krzesłach w salonie
ale jestem z niej dumna
Olo raczkował dopiero jak miał 11 msc.
czasami tęsknię za chwilą kiedy Adaś leżał sobie spokojnie na macie albo na kocyku
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️