Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInso jak dla mnie ładny brzuszek a nie wzdęcie:)
Ja na razie mam -3.5 no i spadłam poniżej 50 .Apetyt powoli zaczyna mi wracać więc myślę , że się nadrobi.
Wczoraj wieczorem miałam wrażenie , że jednak brzuch rośnie ale rano okazało się , że to musiało być po kalafiorowe wzdęcie :)no ale jakoś mi się z brzuchem nie spieszy - wystarczy , że piersi ciążą.
Ja miałam ostatnio też różnicę u lekarza wagową ok 2 kilo ale dlatego, że ważą w butach i ubraniu , a w domu ważę się w majtkach.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 15:32
kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak siedzę to już mi się oddziela brzuch pod piersiami dzisiaj była znajoma i się pyta czy ja nie jestem w ciąży bo mam taki okrągły brzuszek jak siedzę
Kwiatakacji ja to taki brzuszek miałam ostatnio chyba na poczatku w technikum, aż zazdroszczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale macie brzuszki, u mnie trochę więcej niż u kwiataakacji:) ale jeszcze przyjdzie na mnie czas, póki co + 0,5 kg:)
Super, że Flakonik się odezwała;) niech leży i odpoczywa bo 2 tygodnie temu miałam to samo a teraz śladu po tym dziadostwie nie ma;)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:A to moj tluszczyk
Piękny ciążowy brzuszek a nie tam tłuszczyk -
Dobre pytanie z tym duphastonem. Ja biorę go od tygodnia i czuje się fatalnie. Większe mdłości dobrze ze tylko popołudniu i rano mogę chociaż coś porobić, cycki znowu bolą i brak siły. Myślałam że poprostu przyszedł taki czas w ciąży ale może to faktycznie od dupka
-
nick nieaktualnyNo też mam mdlosci znowu, ale nie wymiotuje. O tyle dobrze. Dzisiaj jest taka h... pogoda, ze przespalam prawie caly dzien.
Ja ogolnie przytylam na razie 1 kg... bo dosyc duzo schudlam przez te wczesniejsze wymioty.
Gratulacje dzisiejszych wizyt :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 18:19
-
nick nieaktualny