Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ponawiam jeszcze pytanie co sądzicie o pracy przy komputerze i tel 8h dziennie?? Nie mam zastępstwa w pracy i kiepski temat...W sumie sama chciałabym popracować chociaż do 6 mies. o ile będzie to możliwe:) a wy pracujecie laseczki?
-
Bulisia wrote:Dziewczyny ponawiam jeszcze pytanie co sądzicie o pracy przy komputerze i tel 8h dziennie?? Nie mam zastępstwa w pracy i kiepski temat...W sumie sama chciałabym popracować chociaż do 6 mies. o ile będzie to możliwe:) a wy pracujecie laseczki?
Ja również pracuje po 8godz. dziennie przy komputerze. Pracuje w instytucji publicznej-JST... Moja koleżanka z pokoju była w ciąży w ubiegłym roku i pracowała do 7miesiaca ciąży, z tym ze musiała z czasem robić przerwy i chodzić trochę by odciążyć kręgosłup... Zależy też od tego jak kobieta się czuje w ciąży i jaki ma konkretnie charakter pracy... Ja osobiście tez planuje pracować jak najdłużej, ale to się okaże z czasem... -
stars2345 wrote:Dziewczyny z Białegostoku gdzie sa sklepy z ubraniami ciazowymi i dla maluszkow, gdzie bedziecie sie zaopatrywac?
co do ciuchow dla maluszka to jeszcze nie wiem.
-
nick nieaktualnyMi bedzie dane zamawiac wszystko przez internet.
O wakacjach moge juz zapomniec.
Trudno. Oby tylko z moimi babelkami bylo wszystko dobrze.
Maz duzo pracuje wiec jestem sama w domu. Towarzysza mi jedynie koty i pani do sprzatania i gotowania bo domu nie ma szans ogarniac odkad jestem w ciazy. ciagle jakies rewelacje ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:40
-
Bulisia wrote:Też tak sądzę, że jak wszystko jest ok to dzisiejsze komputery nie są aż tak szkodliwe
damy radę!!
Dokładnie, koleżanka urodziła zdrowego i pięknego chłopczyka. A poza tym w pracy przy komputerach jest chyba nawet przepis mówiący o tym ze kobieta w ciąży może tylko po 4 godz. dziennie pracować przy monitorze... Nie wiem czy jest tak wszędzie, ale u nas w instytucji tak... -
Flakonik jak ja Ci zazdroszcze takiej pani do gotowania i sprzatania. Sama nie mam na nic sily a moj dom wyglada jak pobojowisko wszedzie brudno no bo jak ja przestalam sprzatac to juz nikt tego nie zrobi. Mezowi balagan nie przeszkadza moze byc nasrane za przeproszeniem a nie sprzatnie. Juz nie moge patrzec na ten balagan i niedlugo chyba wpadne w jakas depreche z tego powodu!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mialam polowac w rossmanie na lakiery a tu lipa
Wy bylyscie moze? Jeszcze dwa dni -49%. jutro znowu w naturze jest ze trzeci lakier za grosz. Ehh. chyba przyjaciolke wysle.
Czy ktos tez jest taka lakieromaniaczka?
Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocham koty! Mialam jednego jak jeszcze mieszkalam z rodzicami- przed slubem, ale gdy sie wyprowadzilam do mieszkania i go zabralam ze soba nie mogl sie oswoic ( przyzwyczajony do domku jednorodzinnego gdzie wychodzi do ogrodu gdy ma ochote) wiec wrocil do rodzicow
tesknie za nim czasami. A Wy koty macie w mieszkaniach czy domach?
-
minnie_ wrote:Ja chyba dzisiaj pierwszy raz miałam mdłości - albo coś w tym stylu. W każdy razie jakieś strasznie dziwne, wszechogarniające uczucie z takim niepokojem i myślą, czy lecieć do łazienki czy nie.. Nie wiem, czy to to
Anel, moni, jak wizyta?Dziwne uczucie mnie też ogarniało i ogarnia
Teraz właśnie to czuje, i zastanawiam się czy juz lecieć i sobie ulżyć czy to przeczekać
Mdłości odpuściły u mnie na nie cały tydzień i witam się z nimi znowu
Życzę wytrwałości bo to strasznie dziwaczne i męczące uczucie
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny