Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInso, rozne opinie slyszy sie na temat farbowania wlosow, ze amoniak szkodzi itp.
Ale chyba i ja sie wybiore do fryz!
ja poki co przytylam 3 kg :-o ale jeszcze tydzien temu mialam wilczy apetyt i jadlam wszystko co pod nos podsuniete, teraz nawet woda mi nie smakuje
Hashija, a kiedy mialas ostatnia wizyte? I ile cm ma dzidzia?widze ze moja ciaza tylko 1 d starsza
-
alicja_ wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Chichibi a jaki masz poziom progesteronu?
Martosza83 gratulacje!
Ostatnie badania progesteronu robilam jakos 15 kwietnia i byl cos ok 25:/ .. Dzis juz nie ma plamienia (oby sie nie pojawilo). Wiec moze to byla wina przemeczenia? W prqcy dzieciaki dają mi w kosc i non stop chodze nie dospana. Jeszcze do tego uczelnia... Ale jeszcze 4 tygodnie i bede mogla lezec brzuchem do gorytymczasem musze sie oszczedzac
-
justyna14 wrote:też łądnie
ja już przy wyjściu ze szpitala miałam minus 10 kg, zostało mi pewnie ze 2-3 kg do zrzucenia jeszcze ale już teraz nie zdążę
więc muszę mniej przytyć teraz
na razie nie ciągnie mnie tak do słodkiego i mam mdłości, więc to trochę pomaga w utrzymaniu wagi
a ile Wiktorek ma lat?
w tym roku 6mi to zostało 7kg. ale licze na to, że max 12 kg mi dojdzie. zobaczymy co z tego wyjdzie
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Dziewczyny a nie balyscie sie farbowac wlosow? Ja chodze z odrostem 2 miesiecznym, masakra jakas, caly czas w kucu
a chcialabym juz ufarbowac, w dodatku ze w niedziele mamy komunie Św.
Ja jeszcze nie jestem umowiona na prenatalneale pewnie umowie sie 11.05 bo wtedy mam wizyte
mam przyjaciółke fryzjerke i farbuje kobiety w ciazy, farbowała swoje 2 siostry, mówi że w jedzeniu jest tyle chemi że te farbowanie juz w niczym nie szkodzi
ja nie mam takiego problemu bo mam swój naturalny kolor -
Wizytę mam jutro na 18:30.
dopada mnie już stres, wierzę, że będzie dobrze, że zarodek się pojawi, ale też zdaje sobie sprawę z tego, że może być inaczej. Wczoraj znalazłam historię gdzie dziewczyna nie miała zarodka przy pęcherzyku 23x18mm, a potem się pojawił. Mój ma 17mm, więc szanse są!kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
Hubi 2016 -
nick nieaktualnyhala123 wrote:Wizytę mam jutro na 18:30.
dopada mnie już stres, wierzę, że będzie dobrze, że zarodek się pojawi, ale też zdaje sobie sprawę z tego, że może być inaczej. Wczoraj znalazłam historię gdzie dziewczyna nie miała zarodka przy pęcherzyku 23x18mm, a potem się pojawił. Mój ma 17mm, więc szanse są!
Szanse są! Na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki.hala123 lubi tę wiadomość
-
Hashija wiem, myslalam,ze takie usg zrobi mi mój prowadzący a tu guzik.
Pchelka rozumiem,ale maluj smialo mysle,ze to nie będzie miało wpływu,przynajmniej na mnie nie miało jak w pierwszej malowałam co msc.
Ja zauwazylam,ze u siebie na wadze waze mniej o ponad 2kg niż u lekarza :o nie wiem ocb..
ania14 na pewno przez brzuszek
A ja w sumie już się uspokoiłam co do tego żeby poznac plecchyba w glowie mam,ze to będzie chlopiec ale się zdziwie potem jak nie będzie to chlopiec
hehe
A to ja i dalsze wzdęcie..nie widze zmiany po ostatniej fotce chyba z 24.04..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:51
Flakonik lubi tę wiadomość
-
Hashija wrote:inso ja waże się z rana i u lekarza zazwyczaj bywam pod wieczór i jest też różnica 2 kg i to jest przez posiłki spożyte w ciągu dnia, płyny i inne odpady.
Znalazlam swoja karte ciąży z pierwszej ciąży i teraz jak bylam na wizycie w 7tyg ciąży waze tyle co w 26tyg w pierwszej ciąży...matko jedyna.. :o
-
nick nieaktualnyJa w poprzedniej ciazy przytylam tylko 5 kg, ale na poczatku schudlam, doszlam do wagi wyjsciowej i plus 5 kg. Teraz moja waga poki co stoi w miejscu ale widze ze przybylo mi mnostwo tluszczyku, bo ciagle bym cos jadla
no i wystartowalam z tej samej wagi co porzednio wiec nie jest zle
-
mama Mai dopiero teraz widze, ze jestes mama aniolka... strasznie mi przykro
zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania!
apropo wagi ja w 1 ciazy przytyulam prawie 30kg:O wiec strartuje z waga +6kg z poprzedniej ... a juz widze, ze zle sie dzieje nie odmawiam sobie niczego wzwiazku z czym moje rozstepy zaczynaja nabierac znienawidzonego czerwonego koloru...a gdzie tam do konca... jaki polecacie preparat na rozstepy?? ten bio oil dobry jest?
-
Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6. Teraz w ciągu roku bardzo mocno schudłam i boję się żeby kilogramy teraz szybko mi nie przyszły. Narazie 2+ ale przeraża mniebto że dużo leżę i mogę przez to szybko przybrać. Mam nadzieję że we wtorek lekarzvpowie że już niebmusze tyle odpoczywać
-
nick nieaktualnyKasia ja w poprzedniej ciazy stosowalam kremy na rozstepy z bielendy (sexy mama???) a pozniej przerzucilam sie na zwykle mleczko do ciala dla dzieci od 1 dnia zycia z nivea i mam tylko 1 rozstep z boku brzucha. Na piersiach jest troche gorzej, ale da sie z tym zyc. Teraz tez mam zamiar uzywac tego mleczka i mam nadzieje ze pomoze